Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Ljepota

Sve tajne savršenih obrva

Ksenija Juravić u videu otkriva kako oblikovati obrve

Ravne ili zaobljene, guste ili iscrtane, obrve svakom licu daju karakter, uokviruju i ističu oko, ali i lice. Nekad se smatralo da žena koja drži do svog izgleda neće ni u dućan otići nepočešljanja ili nenašminkana, a danas bi se moglo reći ni bez uređenih obrva. Iako žene vrlo često zanemaruju obrve, njima bi se trebale posvetiti jer uvelike odlučuju o izrazu lica.

Poželjno je da obrva počinje točno iznad unutrašnjeg, a završava koji milimetar iza vanjskog kuta oka te da bude u lagano zavijenim lukom s blagim usponom i najvišom točkom iznad vanjskog kuta oka.

oblikovanje obrva

Oblik obrva ovisi i o trendovima. Nekada su se nosile izrazito tanke obrve, a danas su u trendu nešto deblje obrve. Ipak trendove ne bi trebali slijepo pratiti jer neki trendovi ne prate proporcije lica pojedinih žena. Naime, trendovi se mjenjaju, a jednom stanjene obrve i promjenjen oblik teško se može vratiti u prvobitno stanje. Pogledajte video tutorijal Ksenije Juravić i otkrijte tajnu kako oblikovati savršene obrve.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Zahvaljujući profesionalnom kozmetičkom priboru i vi možete imati savršene obrve u svakom trenutku.

Beauty report

Donosimo vam sve detalje kako imati savršene obrve, a za savjete smo se obratili Vedrani Tomić, ženi koja je u Hrvatskoj sinonim za vrhunsko...

Savjeti i preporuke

Želite se pomladiti bez odlaska 'pod nož'? Predstavljamo vam 7 jednostavnih savjeta koji će s vašeg lica skinuti deset godina!

Beauty report

Austrijski brand, andmetics, prvi je put dostupan u Hrvatskoj i to u Bipa poslovnicama, dok je u svijetu već nekoliko godina prisutan u najvećim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.