Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Sve za školu na She.hr-u

Savjeti, teme, tips & tricks, nagradne igre…

Ljeto je gotovo i uskoro će školske klupe biti pune malih i onih nešto većih školaraca. Tišinu na igralištu zamijenit će vesela dječja trka i graja, učenje, druženje i nadajmo se odlične ocjene. Sigurno se i sami sjećate mirisa novih knjiga, tenisica za tjelesni, super ruksaka i novih prijateljstava. Sve to će razveselite male pametne glave u novoj školskoj godini.

Za djecu nije dobro da se za prvi dan škole spremaju samo dan ranije, jer im je to prevelik šok nakon raspuštenih školskih ferija. Već sada zajedno s najdražim klincem razgovarajte o školi na neopterećen način, posebice ako vaše dijete kreće u prvi razred. Predstavite mu školu na zanimljiv način, pričajte o novim prijateljstvima, igrama i veselju među klupama. Također zajedno birajte sve potrepštine poput  omota za knjige, naljepnica ili pernice te neka sve bude spremno dan ranije.

Iako se vama prvi dan škole sada čini kao nešto lagano, vjerujte da je djeci to veliko uzbuđenje i nervoza. Olakšajte mu put u školske klupe što više možete!She.hr kao pomoć za prvi dan škole

Za naše čitatelje pripremili smo posebne teme koje će vam pomoći da vaše male školarce što bolje pripremite za odlazak u školske klupe.

Svaki dan na stranicama She.hr-a moći ćete saznati kako pripremiti dijete za nove obaveze, kako što bezbolnije djecu opskrbiti svim školskim potrepštinama, kako opremiti sobu za školarca, koje su modne "furke" hit u školskim hodnicima, što djeca jedu kada su u školi, koje izvanškolske aktivnosti odabrati i kako ih uskladiti sa školskim obavezama, i generalno – kako "preživjeti" prve školske dane.Također, u suradnji s našim partnerima osigurali smo vam nekoliko iznenađenja, od kojih ćemo za sada otkriti samo neke… Mozaik knjiga će svaki dan čitateljima She.hr-a pokloniti po jedan od naslova koji su sastavni dio školske lektire, dok će Profil Megastore dvoje školaraca obradovati školskom torbom!

Pratite nas svaki dan jer novih tema i iznenađenja će u narednih par tjedana biti sve više! 🙂

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Pratite svoje dijete i obratite pažnju na to u kakvim pričama uživa.

Dizajn

Pravi znalci znaju da Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Hrvatskog Zagorja i vesele se svakom novitetu koje izbace ovi kreativci.

Darivanje

A-DERMA, referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, predstavlja novi EXOMEGA proizvod za njegu kože sklone atopijskom ekcemu – EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam.

Obitelj

Kad se radi o djetetu nije sve uvijek tako jednostavno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.