Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Svečana haljina za malo novca

Recesija još nikoga u Hrvatskoj nije potaknula da pokrene posao posuđivanja skupih haljina.

Miu miu, Roberto Cavalli, Alice and Olivia, Alexander McQueen, Marc Jacobs samo su neka od dizajnerskih imena čije haljine možete odjenuti a da za to ne izdvojite nekoliko mjesečnih plaća. Naravno, riječ je o posudbi na dva ili više dana.

Kako to u praksi izgleda, može se dobro vidjeti na internetskoj stranici http://girlmeetsdress.com/. U toj online-trgovini ženama se pruža mogućnost posudbe, i to ne bilo kakve odjeće, nego i novih modela, upravo izašlih iz dizajnerskih radionica.

Kupnja ili posudba?


Opravdanja za najam umjesto kupnje skupih komada odjeće tjeraju na ozbiljno razmišljanje. Odjenete li haljinu jednom ili dva puta, a nakon toga je zaboravite u ormaru zasigurno niste dobro uložili novac. S druge strane, prečesto pojavljivanje u istoj odjeći, makar bila i skupocjena, može ostaviti loš dojam na osobu koju želite zadiviti izgledom. Posudba dakle ostaje najracionalnije rješenje, a osim mnogo niže cijene, prednost je, kažu u Girl Meets Dress, i što ne morate poslije brinuti o kemijskom čišćenju, oni će to obaviti umjesto vas.

Ženama koje posuđuju dizajnerske haljine ostaje samo da odaberu, posude, nose i vrate. S obzirom na to da se naručuje i plaća preko interneta, bojazan u vezi s odgovarajućim brojem i modelom uklonjena je tako da se u roku od dva sata, kada kurir s paketom pokuca na vaša vrata, haljina može vratiti ili zamijeniti. Nije li savršeno organizirano?

I za 50 funti može se odabrati

Birati se može po imenima dizajnera, stilu, odnosno između dnevnih, večernjih mini, haljinama s printom i s dužinom do poda, veličini (od 6 do 16) te cijeni. Tako je najniži cjenovni razred od 10 do 50 funti, sljedeći od 50 do i posljednji iznad 100 funti. Tome još treba dodati dostavu, koja je za Veliku Britaniju 9,95 funti, a za Irsku 20 funti.

Iznajmljivači luksuznih haljina poručuju "posudite, partijajte i vratite, riješite se nepotrebnih briga, provizornih i katkad neprimjerenih rješenja". Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Premium program Outonomi započinje 31. ožujka kick off retreatom u San Canzianu u Istri, a nakon toga slijedi 2,5-mjesečni online program.

Duh i tijelo

Ako ste i vi među onima koji i nakon što završe s poslom osjećaju napetost, razdražljivi su ili se pak mentalno nikako ne mogu...

Top menadžerica

Vidimo blagi porast zapošljavanja žena na višim i odgovornijim funkcija kao i porast internih rotacija koje su stvorile dodatnu priliku za napredovanje.

Dobar posao

Bez obzira koji razlog bio za vaš manjak motivacije, možete ga nadići.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.