Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Svečana haljina za malo novca

Recesija još nikoga u Hrvatskoj nije potaknula da pokrene posao posuđivanja skupih haljina.

Miu miu, Roberto Cavalli, Alice and Olivia, Alexander McQueen, Marc Jacobs samo su neka od dizajnerskih imena čije haljine možete odjenuti a da za to ne izdvojite nekoliko mjesečnih plaća. Naravno, riječ je o posudbi na dva ili više dana.

Kako to u praksi izgleda, može se dobro vidjeti na internetskoj stranici http://girlmeetsdress.com/. U toj online-trgovini ženama se pruža mogućnost posudbe, i to ne bilo kakve odjeće, nego i novih modela, upravo izašlih iz dizajnerskih radionica.

Kupnja ili posudba?


Opravdanja za najam umjesto kupnje skupih komada odjeće tjeraju na ozbiljno razmišljanje. Odjenete li haljinu jednom ili dva puta, a nakon toga je zaboravite u ormaru zasigurno niste dobro uložili novac. S druge strane, prečesto pojavljivanje u istoj odjeći, makar bila i skupocjena, može ostaviti loš dojam na osobu koju želite zadiviti izgledom. Posudba dakle ostaje najracionalnije rješenje, a osim mnogo niže cijene, prednost je, kažu u Girl Meets Dress, i što ne morate poslije brinuti o kemijskom čišćenju, oni će to obaviti umjesto vas.

Ženama koje posuđuju dizajnerske haljine ostaje samo da odaberu, posude, nose i vrate. S obzirom na to da se naručuje i plaća preko interneta, bojazan u vezi s odgovarajućim brojem i modelom uklonjena je tako da se u roku od dva sata, kada kurir s paketom pokuca na vaša vrata, haljina može vratiti ili zamijeniti. Nije li savršeno organizirano?

I za 50 funti može se odabrati

Birati se može po imenima dizajnera, stilu, odnosno između dnevnih, večernjih mini, haljinama s printom i s dužinom do poda, veličini (od 6 do 16) te cijeni. Tako je najniži cjenovni razred od 10 do 50 funti, sljedeći od 50 do i posljednji iznad 100 funti. Tome još treba dodati dostavu, koja je za Veliku Britaniju 9,95 funti, a za Irsku 20 funti.

Iznajmljivači luksuznih haljina poručuju "posudite, partijajte i vratite, riješite se nepotrebnih briga, provizornih i katkad neprimjerenih rješenja". Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša zaželjela je dobrodošlicu na sajmove koji su okupili sve najbolje iz poljoprivrede, i koji na svojevrstan način znače veliki...

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Dobar posao

Kako osvojiti poslovni svijet u kojem vladaju muškarci, a istovremeno ostati žena koja uživa u svojim hobijima?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.