Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Svemoguća USB veza

Krajnje je vrijeme da USB vezu prestanete koristiti samo za prijenos podataka.

Naravno, to je njegova glavna funkcija, ali uz obilje drugih varijanti uporabe tog malog utora na kućištu vašeg računala prijenos podatak pada u drugi plan. Izumitelji diljem svijeta, svaka čast, ostavili ste nas bez daha.

Jutarnje vijesti na toastu

Oni posljednji trenuci dragocjenog vremena prije odlaska na posao prolaze najbrže. Još ako je gužva na kiosku gdje kupujete svoje omiljene dnevne novine, panika. Najvjerojatnije ih nećete ni stići pročitati, a za njih ste dali sedam kuna.

Druga varijanta je sjesti za stol, napraviti doručak i pročitati burzovni izvještaj, sport i vremensku prognozu te ih na kraju – pojesti. Za to vam je potreban "Toaster scanner".

U suradnji s proizvođačem bijele tehnike „Electrolux“, dizajner Sung Bae Chang je svoj koncept uspio pretvoriti u stvarnost.

Toster se sa računalom spaja USB kablom i skida sve vrste sadržaja poput vremenske prognoze, članaka, čak i stripova ravno na kruh.

Pomoću svojih užarenih grijača, toster „prži“ sadržaj na kruh i tako vam omogućava da tiskane vijesti, umjesto da skupljate stari papir i nosite ga na recikliranje, jednostavno pojedete.

Pepeljara s filterom za zrak

Prateći zakone Europske Unije i Hrvatska je zabranila pušenje u svim javnom prostorima i ustanovama, a kafići i restorani imaju vremena do proljeća za prilagodbu novom zakonu.

Vaš dom će postati jedino mjesto gdje ćete bez straha i grča moći u miru zapaliti. Neće nas začuditi ako se među pozive tipa „Hoćeš li doći pogledati film ili popiti kavu?“ uvuče i novi, „Hajde dođi zapaliti jednu do mene!“.

Da se vaši domovi ne bi pretvorili u zadimljenu birtiju, od pomoći vam može biti USB pepeljara. Osim za sakupljanje opušaka i pepela, koristi se i kao pročišćivač zraka.

Uz pomoć motora, pepeljara vuče dim u svoj središnji dio. Tamo se nalazi filter koji dim pretvara u svježi zrak te ga ispušta s donje strane nazad u prostoriju.

Naravno da se ne može postići učinak kao da se nije pušilo, ali je opet dovoljno dobar pročistač. Idealan poklon za vašeg kolegu/icu s posla kojem/joj je cigareta skoro sve.

Nakon duhanskog dima – miomiris

Kavica se popila, cigarete su se popušile i sve što treba je isključiti pepeljaru i osloboditi USB utor za osvježivač zraka. Miris lavande, ruže ili jasmina ubrzo će ispuniti prostoriju i napraviti ugodniju atmosferu.

Stick je napunjen mirisom, a pojedini modeli se mogu i nadopunjavati. Stickovi se mogu naručiti putem weba i mogu predstavljati simpatičan promo materijal s ispisanim imenom i logom vaše tvrtke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Photoshopirane fotografije, iscrtana lica, napumpane usne… Zar je to realnost?

Moj dom

Kako bi se riješili neugodnih mirisa ili ih barem ublažili pokušajte s nekoliko jednostavnih trikova koji doista djeluju.

Dobar posao

Pauze uz cigaretu povezuju, ali izazivaju i zavist kolega nepušača

Zdravlje

Ovisnost koja vodi ka borama, sivoj i opuštenoj koži

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.