Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Svi smo mi Carrie!

Ona je najpoznatija kovrčavica s laptopom i ženski seks guru.

Modna ikona stila, prijateljica s kojom se svaka žena može lako poistovjetiti, najpoznatija po ulozi seks kolumnistice u planetarnoj uspješnici „Seks i grad“ – Sarah Jessica Parker.

Kroz Seks i grad ušla je u živote publike na potpeticama s ogromnim smiješkom i svakodnevnim problemima. Kao filmska Carrie Bradshaw osvojila je svijet svojom neposrednošću i nesavršenošću.
Pokazala je ženu koja voli, želi biti voljena, griješi, vrišti, plače i svemu tom piše zanimljivu kolumnu.

New York, Manolice, prijateljstvo!

Živi u gradu iz snova, New Yorku, ima tri prijateljice od kojih ”svaka ima svoj faktor”. Njihova raspredanja o ljubavi, seksu i frajerima okosnica su priče, a vrhunac se dogodi kada Carrie otvori svoj laptop i postavi pitanje: „Koliko muškaraca u životu žena treba imati?“

Imala ih je nekolicinu, ali dvojica su obilježila seriju. Dobri i simpatični Aidan i neuhvatljivi Faca. Kao i kod Carrie većina žena se nađe pred odlukom – treba li ostati s onim dobrim koji ju razumije i voli ili trčati za nekim tko te u istom trenu ubija ali i budi najluđe strasti.

Nije ljepotica, al’ je posebna.

Zato žene vole Carrie. Ona je neodlučna, kod nje ništa nije crno bijelo već sivo, ona hrče dok spava, ovisna je o cipelama, bira krive frajere, a mi se svi možemo zamisliti u njenoj koži.

Bez obzira što je volimo i poistovjećujemo sa šašavom kolumnisticom, Sarah kaže da privatno nimalo ne nalikuje Carrie Bradshaw.

Muškarci većinom komentiraju kako im Carrie, tj Sarah nije zgodna ni privlačna. Časopis Maxime ju je 2007. godine proglasio za najneseksepilniju osobu na svijetu. Ipak, ženama predstavlja emancipiranu curu u 40-tima kojoj ne treba muž da bi ona bila ona.

Potakla je trend da žene ne razmišljaju kako s godinama prestaje zabava, dapače što je starija, iskusnija je i zna kako se bolje provesti. Nisu važne sjede dlake, bore na licu, važno je biti mlad u duši i imati nekoliko ”svojih” ljudi s kojima je život uvijek zabavni park.

To je ono što predstavlja Carrie. Ne moramo imati Manolo Blahnik cipele da bi koračale slobodno i u našem nesavršenstvu pronašle savršenu, sigurnu sebe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Od izvršnog producenta Michaela Patricka Kinga, serija „I tek tako...“ prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu...

Drama Queen

I na tom Fox lifeu se zavrti „Seks i grad“ negdje oko 23 sata, kad se spremam zaspati snom pravednika.

S modne piste

I sama Marilyn Monroe rekla je: "Daj djevojci prave cipele i pokorit će svijet." A u ovima pogotovo.

Celebrity

Zvijezda serije 'Seks i grad’ snima kriminalističku dramu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.