Svi u Studio smijeha

U ponedjeljak 28. ožujka dođite u Studio smijeha jer održava se Open Mic večer gdje se već 5. sezonu rađaju stand up komičari. program je otvoren za sve koji žele svojih 7 minuta na pozornici tako da dođite, nasmijte se i podržite nove mlade nade jer upravo ovaj ponedjeljak održava se veliko finale mjeseca.

Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Studija Smijeha koja će odlučiti tko od njih biti pobjednik za veljaču. Pod voditeljskom palicom Aleks Curać-Šarića, očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komedije. Upad je besplatan.

Na udaru medija

Ovu srijedu – 30. ožujka s početkom u 20:30 sati u Studiju smijeha na već poznatoj zagrebačkoj adresi Vlaška 92 održava se tematska stand up večer imena – Na udaru medija. Temama o televiziji, reklamama, filmovima, serijama komičari još jednom osiguravaju večer punu smijeha. Pričat će se o svim onim vijestima, reklamama i ostalim medijskim stvarima koje nas svakodnevno zatrpavaju.

Dođite, opustite se i napunite baterije i ovu srijedu uz stand up komičare koji će vas nasmijavati do suza sa svojim uvijek posebnim viđenjem svijeta. Vi koji ste bili, znate proceduru, a v koji još niste, dođite i provjerite zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna ikad. Dakle u srijedu voditeljsku palicu opet uzima jedan, jedini Aleks, a na pozornici će se izredati: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina, Zvonko Kožić i Goran Vugrinec Goc.

Uz Vedrini grickalice, nagradnu igru i piće po studentskim cijenama nema razloga da se ne pojavite u Studiju Smijeha na još jednu srijedu odlične zabave. Dvorana je uvijek rasprodana do zadnjeg mjesta, pa rezervirajte svoja mjesta već danas na adresi – [email protected] ili na broj mobitela – 099 7980 076.

Tradicionalno urnebesan četvrtak

Stalna postava Studija smijeha po četvrti puta izvodi ovomjesečni materijal, zato dođite u četvrtak, 31. ožujka i doživite maestralno smiješne komičare.  Ovaj četvrtak ponovo Vas očekuje stalna postava: Ivan Šarić, Marina Orsag, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar te Open Mic pobjednik Mile Mylo.  Voditelj programa kao i svaki četvrtak Aleks Curać-Šarić, upad je 25 kuna, a grickalice su besplatne.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica i She.hr vas vode na večer stand up komedije. Poklanjamo 1×2 ulaznice za srijedu 30.03. i četvrtak 31.03.

30.03. Srijeda u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Tematska stand up večer imena – Na udaru medija – STAND_SRI
31.03. Četvrtak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava Studija smijeha – STAND_ČET

Ako se želite zabaviti uz fore stand upovaca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STAND_SRI i STAND_ČET te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Što je na programu Stand up komedije u srijedu, 30. ožujka 2011.?

Vaše prijave primamo do 30. ožujka, u 12 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr
Drage naše,
Dobitnica 1×2 ulaznice za stand up program u srijedu 30.03. je Hannah M. Berkec, a dobitnica 1×2 ulaznice za stand up program u četvrtak 31.03 je Marija Piskač. Čestitamo! Obavijest će primiti na mail.
Vaš She.hr