Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Svijeće za intimnu atmosferu

Osvojite svijeću Vatovac i darujte si romantični raj

Svijeća je simbol života – palimo ih u svim važnim životnim trenucima; proslavama rođendana, obljetnicama, vjenčanjima, krstitkama, na posebnim večerama kako bismo stvorili romantični ugođaj, ili kada se želimo samo odmaknuti od svakodnevnog stresa i stvoriti opuštajuću ili intimnu atmosferu. Svojim mirisom i toplinom ova voštana tijela oplemenjuju prostor i čine nezamjenjivi dio svakodnevice.Obrt Svijeće Vatovac osnovan je 1937. godine u Zagrebu. Od tada pa do danas, tradicija proizvodnje svijeća ostala je u obitelji Vatovac, te se prenosi s koljena na koljeno. Danas je proizvodnja u rukama već treće generacije obitelji, koja uz tradiciju i kvalitetu uvodi novitete i modernizaciju u skladu s potrebama tržišta. Kvaliteta se očituje u upotrebi isključivo ekoloških materijala i ručne izrade zbog čega su svijeće postojane i dugo gore.Ručni rad s naglaskom na umjetničkom oblikovanju osnovna je misao vodilja. Svijeće se rade s ljubavlju i posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Pri izradi se koriste prirodni materijali koji nisu štetni za zdravlje i okoliš, a mogu se naručiti u različitim bojama i mirisima.

Osim izrade svijeća, u ponudi Svijeća Vatovac su i svijećnjaci, podlošci za svijeće, staklene dekorativne posude, staklene vaze, lanterne, razni ukrasi, adventski vijenci te dekoracija prostora.

OSVOJITE SVIJEĆU

Svijeće Vatovac vam daruju 3×1 mirisnu svijeću.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SVIJECA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koje godine je pokrenut obrt Svijeće Vatovac?

Vaše prijave primamo do 02. svibnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Minja Narančić, Mirna Oreč i Gorana Mikić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Osim romantičnih večera, šetnji prirodom, putovanja i druženja s najbližima, ovaj je mjesec idealan da se uvalite u kauč, opustite i guštate uz svjetski...

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Kultura

U božićno vrijeme svake godine svijetom šetaju sveci, mudraci, djedovi i vilenjaci koji pronalaze i darivaju dobru djecu, ali tu su i zli likovi...

Zanimljivosti

Makrame tehnika je još jedna od tehnika čija popularnost posljednjih godina polako raste.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.