Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Svijeće za intimnu atmosferu

Osvojite svijeću Vatovac i darujte si romantični raj

Svijeća je simbol života – palimo ih u svim važnim životnim trenucima; proslavama rođendana, obljetnicama, vjenčanjima, krstitkama, na posebnim večerama kako bismo stvorili romantični ugođaj, ili kada se želimo samo odmaknuti od svakodnevnog stresa i stvoriti opuštajuću ili intimnu atmosferu. Svojim mirisom i toplinom ova voštana tijela oplemenjuju prostor i čine nezamjenjivi dio svakodnevice.Obrt Svijeće Vatovac osnovan je 1937. godine u Zagrebu. Od tada pa do danas, tradicija proizvodnje svijeća ostala je u obitelji Vatovac, te se prenosi s koljena na koljeno. Danas je proizvodnja u rukama već treće generacije obitelji, koja uz tradiciju i kvalitetu uvodi novitete i modernizaciju u skladu s potrebama tržišta. Kvaliteta se očituje u upotrebi isključivo ekoloških materijala i ručne izrade zbog čega su svijeće postojane i dugo gore.Ručni rad s naglaskom na umjetničkom oblikovanju osnovna je misao vodilja. Svijeće se rade s ljubavlju i posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Pri izradi se koriste prirodni materijali koji nisu štetni za zdravlje i okoliš, a mogu se naručiti u različitim bojama i mirisima.

Osim izrade svijeća, u ponudi Svijeća Vatovac su i svijećnjaci, podlošci za svijeće, staklene dekorativne posude, staklene vaze, lanterne, razni ukrasi, adventski vijenci te dekoracija prostora.

OSVOJITE SVIJEĆU

Svijeće Vatovac vam daruju 3×1 mirisnu svijeću.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SVIJECA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koje godine je pokrenut obrt Svijeće Vatovac?

Vaše prijave primamo do 02. svibnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Minja Narančić, Mirna Oreč i Gorana Mikić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Horoskop

Predstaviti sebe u najboljem svjetlu i izložiti se okrutnim ocjenama mladih dama, za muškarce može predstavljati stresan šok, ipak nekima je to samo obična...

Seks

Čini se kako je seks kao dobro vino koje postaje bolje što je starije.

Život u dvoje

Jedan od glavnih problema s kojim se susreću mnogi parovi je razlika u potrebama za intimnošću.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Advertisement