Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Ekskluzivna večer PBZ-ove Platinum kartice.<br />

Top menadžerica

Svijet na vašem dlanu

Ekskluzivna večer PBZ-ove Platinum kartice.

Završila je još jedna Platinum noć PBZ-a. Bilo je to peto tradicionalno druženje s korisnicima "The Platinum Carda", ovoga puta s temom večeri „Svijet na vašem dlanu“.

Korisnici i ostali gosti su mogli uživati u putovanju svijetom svim osjetilima. Na glazbeno putovanje poveo ih je saksofonist Igor Geržina, dok su cijeli program vodili dovitljivi Tarik Filipović i simpatična Iva Šulentić.

Predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, Nina Oberiter Gluhak bila je zadovoljna velikim odazivom korisnika Platinum Carda na ovaj ekskluzivni događaj. Rekla je:

– Kao i naši korisnici tako i ja koristim pogodnosti ove najekskluzivnije kartice na hrvatskom tržištu. Tako sam bez čekanja kupila karte za U2.

Naručite limuzinu i posjetite modnu reviju

Platinum kartica omogućuje korisnicima besplatnu uslugu pristupa VIP salonima u zračnim lukama diljem svijeta, pomaže korisnicima kartice pri putovanju u inozemstvo, od pripreme do pomoći u slučaju nužnosti, a uključuje i zdravstveno osiguranje u inozemstvu. Zanimljiva je i Concierge osobna usluga gdje korisnik može unajmiti limuzinu, posjetiti modnu reviju ili dostaviti karte u kazalište.

– Prije pet godina American Express je izdao ovu najprestižniju karticu na našem tržištu. Pruža puno pogodnosti pri kupovini,- rekao je predsjednik Uprave PBZ Carda Mislav Blažić.

Iznenađenje večeri bio je plesno scenski spektakl „Ples sjena“ u izvedbi Plesnog centra Tala, prvi puta izveden u Hrvatskoj.

Nakon plesača za štimung među PBZ-ovcima pobrinuli su se Soulfingersi.

Osim glazbe gostilo se delicijama s različitih kontinenata – Europe, Afrike, Azije, Australije te Sjeverne i Južne Amerike. Sve u svemu PBZ Platinum Card događaj bio luksuzan doživljaj koji je goste kao i sama kartica odveo na osjetilni put oko svijeta.

Video:

Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda
Nina Oberiter Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda
Voditelji Iva Šulentić i Tarik FilipovićFOTOGALERIJA: Večer PBZ Platinum Card

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Jedinstven proizvod na tržištu koji pruža zaštitu u cijelom svijetu

Događanja

Dva dana make-up radionica, popusta, koncerata i revija

Događanja

PBZ Card najavio 9. The Platinum Card Party

Zdravstveni karton

Za djecu je prikupljeno 149.493,78 kuna.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.