Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Svježina i elegancija iz Gattinonija

U centru Zagreba predstavljena proljetna Planetarium kolekcija.

U boutiqueu Gattinoni u samom centru Zagreba održana je modna revija na kojoj je predstavljena Planetarium kolekcija modnog branda Gattinoni. Nova kolekcija odiše svježinom te prekrasnim pastelnim bojama u autentičnom printu poznate Planetarium kolekcije.Torbe su također prilagođene proljetnom modnom izričaju te su ukrašene veoma privlačnim sjajnim kristalima i u predivnim novim bojama: bijeloj, bež i roza.Boutique Gattinoni u centru grada doveo je novu svježinu, eleganciju i luksuz koji je obogatio ponudu namijenjenu uspješnim i poslovnim ženama koje prepoznaju vrhunsku kvalitetu.Na crvenom tepihu nizale su se haljine i tunike od laganih i lepršavih materijala ukrašenih šarenim printom prepoznatljivog Gattinonija.Modnu reviju pod vodstvom Mirana Kurspahića nosile su manekenke Jana Opaček, Jelena Denona i Marija Tokić.Reviju su posjetili brojni poznati od koji se izdvajaju Nenad Korkut, Aleksandra Mindoljević i Miran Kurspahić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Krojač, prema prethodno kreiranom modelu, izrađuje odjeću i druge proizvode od tekstila, pletiva ili vlaknastih materijala.

Fashion report

Yvonne vas vodi u boutique Ivane Jurić gdje je odabrala nekoliko prekrasnih haljina, a mi smo ostali bez daha gledajući kreacije mlade dizajnerice.

Zanimljivosti

66% Hrvata izjavilo je da ovu godinu planiraju potrošiti istu pa i veću svotu novca na modu, u usporedbi s 2021. godinom.

Darivanje

Klompe su zadržale svoj prvobitni izgled, a danas se koriste u brojnim medicinskim ustanovama jednako kao i u kućnoj upotrebi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.