Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

T-Mobile INmusic – nova cijena ulaznica

Stare cijene ulaznica vrije do 14. travnja, iskoristite ih!

Ulaznice za dva dana T-Mobile INmusic festivala po trenutnoj cijeni od 390 kn, odnosno 340 kn s popustom za T-Mobile korisnike i 290 kn za đake i studente bit će u prodaji samo još do četvrtka, 14. travnja. Od 15. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike. Dobra vijest za đake i studente je da će od 15. travnja festivalske ulaznice još do 3. lipnja moći kupiti po cijeni od 340 kuna!

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 150 kn, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, a svi T-Mobile korisnici mogu, rezervacijom putem SMS poruke, ostvariti popust od 50 kn pri kupnji jedne ulaznice. Za ostvarivanje popusta potrebno je poslati praznu poruku na 2255, a primljenu poruku predočiti pri kupnji ulaznice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Putovanja

Festival svjetla Zagreb ove će godine ponovo obasjati zagrebačke trgove, ulice, parkove i pročelja.

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.