Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Tabu tema: Zašto je toliko nizak?

Ljubav ne poznaje visinske razlike

Sa svojih 188 centimetara Slavica Ecclestone, bivši Armanijev model, ali i supruga kralja Formule 1, viša je od većine žena, ali i mnogih muškaraca. Iako je to nije spriječilo da se uda za daleko nižeg Berniea, Slavica je tijekom njihova braka bila svjesna pogleda koji su stizali na račun njegove ili pak njezine visine.

Opčinjenost visokim muškarcima počinje još davnih dana kada su do izražaja dolazile klasične muške i ženske dužnosti u kojima su bile važne i fizičke predispozicije. Žene su tako mamile pozornost širokim bokovima koji su ‘odašiljali’ signal plodnosti, dok su muškarci preuzimali funkciju snažnog vođe i lovca koji brine za obitelj pružajući joj siguran dom.

slavica

Slavica i Bernie Ecclestone

Iako su muškarci izgubili svoju funkciju borbe s lavovima i sakupljanja hrane s grana, visina im je i dalje potrebna, jer je većini žena to preduvjet ne bi li pristale na spoj. Zašto je to i dalje tako?

Jedan dio nas želi biti slobodan u izboru cipela, što uključuje potpetice i pri tom se ne osjećati kao golemo stablo. Također, dio žena niske muškarce smatra kao prijetnju vlastitoj ženstvenosti.

Sophie Dahl

Sophie Dahl i Jamie Cullum

S druge strane se pak nalazi klan žena ljubiteljica niskih muškaraca. Tako se mnoge uz nižeg muškarca osjećaju neustrašivima i moćnima. Poučene iskustvom kako visoki muškarac ne znači i samouvjerenog, emocionalno te fizički snažnog partnera ove se dame okreću svojim nižim boljim polovicama.

Tako su sreću s nižim muškarcima pronašle Sophie Dahl i to s 20 centimetara manjim jazz pjevačem Jamiejem Cullumom. Nakon četiri žena s kojim je imao djecu, rocker Mick Jagger svoju je sreću okušao s visokom modnom stilisticom L’Wren Scott. Redatelj Roman Polanski osvojio je srce predivne francuske glumice Emmanuelle Seigner, a rekorde u visinskoj razlici svakako ruše glumac Verne Troyer i njegova čak 120 centimetara viša izabranica Genevieve Gallen.

Verne Troyer i Genevieve Gallen

Verne Troyer i Genevieve Gallen

Ako je vjerovati priloženome snaga ljubavi uistinu može pobijediti sve pa i razlike u centimetrima. Naime, kada bi se svi brinuli kako njihova veza izgleda drugima sretne veze bile bi prava rijetkost. Stoga ne dopustite da visina utječe na kako se osjećate u svojem tijelu, bitno je da pokraj sebe imate srodnu dušu – bez obzira na njezinu veličinu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.