Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

TAG Heuer: Najbolji uz najbolje

Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda.

Sandra Perković, aktualna olimpijska pobjednica, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska, te gimnastičar Marijo Možnik, aktualni europski prvak, te brončani na zadnjem svjetskom prvenstvu u natjecanju na prečama, postali su novi TAG Heuer ambasadori za Hrvatsku. Glavni slogan TAG Heuera koji glasi #DontCrackUnderPressure odražava i filozofiju ovo dvoje vrhunskih sportaša koji se ne slamaju pred pritiskom tijekom njihovih natjecanja. Mario se proteklih tjedana intezivno pripremao za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje se od 23. listopada održava u škotskom Glasgowu, dok se Sandra priprema za nadolazeću sezonu. Natjecanje na Olimpijskim igrama, iduće godine, ovo dvoje sportaša odbrojavat će uz TAG Heuer satove koji pomiču granice luksuza.

Tag Heuer

TAG Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda. Njihova jedinstvena tradicija temeljena je na pomicanju granica i kršenju pravila: Vode se filozofijom – koristimo snagu uma u prevladavanju tehnoloških barijera i stavarnju odvažnih satova s natjecateljskim duhom i izvrsnom izvedbom. Brend je obilježio povijest proizvodnje satova, pogotovo na polju luksuznih mehaničkih kronografa s vrhunskom točnošću s kojim se rijetki mogu mjeriti. Modeli za 2016. godinu otkrivaju novu dinamiku i u smislu vremena koje se kreće jako brzo i potpuno izmijenjenog okoliša. TAG Heuer je trenutno jedan od rijetkih svjetskih brendova satova prihvaćen u četiri različita svijeta: umjetnosti, lifestyleu, sportu i švicarskoj tradiciji i stručnosti.

Tag Heuer

Muški satovi TAG Heuer odlikuju se najkvalitetnijim materijalima, vrhunskom kvalitetom izrade, modernim i atraktivnim dizajnom te neprestano postavljaju nove trendove u švicarskom urarstvu. Ženski satovi TAG Heuer posjeduju sve vrijednosti muških kolekcija, te dodatno pružaju izbor luksuznih materijala poput roza i žutog zlata te vječnih dijamanata, koji ih uz ručni sat pretvaraju i u prelijepi nakit.

Foto: Goran Matijašec
Make up: Žana Kožul
Hair: Domagoj Vidaković
Stilist: Ivana Pavić
Studio: Katran

Ne propustite

Zanimljivosti

Početak godine vrijeme je novih odluka i novih početaka, a najuspješnija hrvatska atletičarka Sandra Perković svoju novogodišnju odluku donijela je još u listopadu.

Događanja

Oduvijek ste maštali o skupocjenom satu, a niste si ga mogli priuštiti?

Knjige i glazba

Pjesma „Anđeli“, deveti je singl grupe Best, a svojom ga je pojavom i ulogom u spotu dodatno uljepšala naša proslavljena olimpijka Sandra Perković.

Predstavljamo

Pjesma „Anđeli“, koja je ujedno i deveti singl grupe Best, nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za divne kadrove i spot...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.