Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Tajni umjetnik obezglavljuje

The Decapitator ostavlja svoj obol konceptualnoj umjetnosti i šalje poruku.

Nepoznati konceptualni umjetnik zaintrigirao je svjetsku javnost svojim neobičnim umjetničkim izražavanjem. On naime obezglavljuje plakate, billboarde i časopise po bespućima SAD-a i Velike Britanije.

Smatra se kako je iz istočnog Londona, a zbog specifičnog obezglavljivanja likova na plakatima zovu ga „The Decapitator“. Nedavno je posjetio New York gdje se prihvatio sređivanja plakata časopisa Rolling Stone. Dugokosa Shakira je dobila potpuno novi decapitatorski image koji je iznenadio brojne prolaznike. Većina njihovih ilustracija na obezglavljenom mjestu prikazuju metalnu kralježnicu i žice koje vire.

Iako njegova djela izazivaju čuđenje, novonastali plakati su primjerci suvremene umjetnosti i pokušaj da se nešto kaže o trenutnoj konzumerističkoj kulturi.

Beckham ostao bez zgodne glavice

Osim „napada“ na plakate umjetnik je ostavio svoj utisak i na londonsku dnevnu štampu. Uzeo je više nego nekoliko primjeraka lista London paper te obezglavio ni više ni manje nego popularnog nogometnog dečka Davida Beckhama. Novine su otišle u distribuciju.

The Decapitator tu ne namjerava stati, sljedeća mu je postaja preuzimanje televizije. Pogledajte zanimljivu galeriju i video.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Lifestyle

Kien Lam u svoj video uklopio najljepše svjetske destinacije

Putovanja

Top pet zvjezdanih mjesta za opuštanje.

Putovanja

Zašto ne biste posjetili neke od europskih destinacija i uživali u zabavi i zajedničkim druženjima uz posebne pogodnosti za djecu u zrakoplovima KLM-a?

Predstavljamo

Postaviti stol, prelistati recepte, osvojiti putovanje u London za sebe i ekipu, oprati tanjure.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.