Tajno Valentinovo

Nekad ste mislili da ćete zauvijek biti zajedno, ali s vremenom se pokazalo kako među vama vladaju, kako često kažu u Hollywoodu, nepremostive razlike karaktera. Ili je možda nešto drugo.

Očito je kako se već duže vrijeme ponašate poput djevojčica okruženih bićima s kojima nikad nije moguće naći zajednički jezik. Ljubavi se odajete bez rezerve, spremne ste žrtvovati i svoj život za nju. Smrtno ste zaljubljene i ljubomorne. Dok oni, oni uvijek glasno govore, okreću se za svakom drugom, klimaju glavom poznaniku ili znanicu, fanatično robuju egu i nikada se ne odvajaju od plemena.

Zato vi imate tajni život, tajni život pun skrivenih poruka, malih posebnih znakova i specifičnih radosti, tajni život u koji svršeno pristaju modne kombinacije koje vam preporučaju hrvatski modni dizajneri.


Modna kuća Mak


Modni atelje Di Dizajn


Stehlik by Anja Stehlik


Etna Maar


Slavica Musa


Lei Lou by Alex Dojčinović

Svoje najprikladnije modne kombinacije za nešto drugačiji Dan zaljubljenih u editorijalu koji je pripremio modni portal Moda.hr predstavili su: Modna kuća Mak, Modni atelje Di Dizajn, Etna Maar, Stehlik by Anja Stehlik, Slavica Musa i Lei Lou by Alex Dojčinović.

Na tajnom sastanku dražesne su bile Tea Z. i Claudia A. za Talia Model. Sve fotografijama ovjekovječio Goran Čižmešija, za frizure se brinuo Roman Šetina iz frizerskog salona Evelin, a Make up je kreirala Nena Mrkonjić.