Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Tajnovita Tom Ford kolekcija

Škicnite fotografije prve ženske kolekcije poznatog dizajnera.

Svi se dobro sjećamo kada je Tom Ford u rujnu predstavio svoju dugo očekivanu prvu žensku kolekciju, ali u potpunoj tajnosti, pred samo stotinjak sretnika od kojih famozne krpice nitko nije smio fotografirati.Gotovo dva mjeseca poslije, gospodin Ford nam se smilovao – prve fotografije njegove kolekcije preplavile su internet. Službene fotografije njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2011. bit će objavljene u američkom Vogueu za prosinac, a prodaja odjeće kreće u siječnju.Iz prvih fotografija vidljivo je da se Tom inspirirao 70-im godinama prošlog stoljeća, baš kao i mnogi drugi poznati dizajneri, samo što njegova verzija 70-ih, očekivano, izgleda još glamuroznije. Tom Ford, luksuz i glamur neodvojivi su pojmovi!

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene cipele i uz njih predlaže tri različite svečane kombinacije u kojima ćete zablistati.

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Kolekcija pod nazivom „French chic meets Adriatic“, osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine.

Advertisement