Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Teisseire, sirup broj 1 u Francuskoj, stigao u Hrvatsku

Dobro je poznato da Francuzi imaju stila i urođeno dobar ukus. Upitate li ih da vam preporuče najbolji voćni sirup, gotovo svi odreda reći će Teisseire jer je on Sirup broj 1 u Francuskoj.

Dobro je poznato da Francuzi imaju stila i urođeno dobar ukus. Upitate li ih da vam preporuče najbolji voćni sirup, gotovo svi odreda reći će Teisseire jer je on Sirup broj 1 u Francuskoj.

U što vjerujemo

Teisseire ima dugu francusku tradiciju i nije piće rezervirano samo za chic Parižane ili za sunčanu rivijeru St. Tropeza.
Teisseire je piće koje svima može donijeti „joie de vivre“i dašak francuskog šarma. S njim svako piće možete transformirati u lijep trenutak užitka.

Već s malo sirupa Teisseire običnu čašu vode možete pretvoriti u nešto spektakularno.

Fenomenalni okusi

Tesseire je poznat po inovativnim okusima koji su baš poput voća ili cvijeta od kojeg se rade. To nije zato što imaju tajni recept ili čarobnu formulu. To je zato što je svaki njihov recept napravljen na jedinstven način, od najboljih sastojaka, kako bi imali što vjerniji okus.

Zbog strasti usmjerene najkvalitetnijim sastojcima Teisseire se svrstao u sam vrh stvaranja bogatih i finih okusa.
Prošlo je gotovo 300 godina otkad je Mathieu Teisseire napravio svoj prvi liker od trešanja i ta strast i potraga za novim okusima odvela ga daleko izvan francuskih sela gdje se uzgaja i raste ukusno voće.

Poboljšanjem do savršenstva

Upotreba najkvalitetnijih sastojaka važna je u postizanju finog okusa, ali sigurno nije toliko poznato koliko je važan odabir šećera. Baš zato što šećer nije samo zaslađivač, Tesseire pažljivo biraju svaku sortu kako bi istaknuli aromatične note određenog voćnog okusa.

U posljednjih 300 godina nisu samo stručnjaci za voće, već su i stručnjaci za šećer. Rezultat svega je dobivanje najvjernijeg voćnog okusa.

Tesseire sirupi su uravnoteženi i ne kristaliziraju se. To postižu savršenim balansiranjem dvaju šećera, saharoze i glukoze-fruktoze, što mnogi drugi proizvođači ne čine.

Također su potpuno predani u izboru svježine i čistoće vode s kojom se sirupi rade. Njihovi sirupi sadrže vodu vrlo visoke kakvoće s područja u blizini Francuskih Alpa – prirodno filtrirana kroz najveće Europske planine.

Naši proizvodi

LE SIROP – izuzetno bogati sirupi koji imaju okus po pravom voću.
LE 0% – izvrsni okusi sirupa, ali bez šećera.
Postoji i BIO linija sirupa koja će uskoro biti dosupna u Hrvatskoj.

Iako se sirupi prvenstveno koriste za izradu bezalkoholnih pića nakon što se pomiješaju s vodom, može ih se upotrebljavati i u izradi koktela i aromatiziranih kava.
Kompaniju Teisseire je osnovao Mathieu Teisseire u mjestu Grenoble 1720. godine, a od 2010. godine kompanija je u vlasništvu i pod upravom britanskog proizvođača i distributera bezalkoholnih pića Britvic.

Trenutno su u Hrvatskoj dostupni ovi okusi: bazga, breskva, crni ribiz, jagoda i marakuja u svim prodavaonicama Plodina.

Više

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Zdravstveni karton

 Riječ je o domaćem soku od koprive, u kojem jednako uživaju i oni koji imaju zdravstvenih problema kao i oni koji jednostavno vole prirodno,...

Gastronomija

Zamamni okus jagoda na proljetnoj deliciji.

Zdravstveni karton

Osvoji biljni balzam s lavandom i matičnjakom za masažu, smirenje i olakšanje simptoma prehlade.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.