Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Televizija bilo kad, bilo gdje

Iskon.TV player – revolucija u načinu gledanja televizije.

Iskon je u četvrtak predstavio svoj Iskon.TV player, uslugu koja omogućuje praćenje televizijskih programa na računalima, kao i na mobilnim uređajima koji su spojeni na internet putem WIFI-a ili T-Mobile 3G mreže. Korisnici će ubuduće, osim putem TV ekrana, moći gledati televizijske programe na računalima, iPhoneu, iPadu, iPod touchu te Android uređajima. Time je omogućeno praćenje TV programa na dodatnim ekranima kod kuće, kao i u pokretu, te na mjestima na kojima to do sada nije bilo moguće. U testnoj fazi dostupno je šest televizijskih programa: HTV1, HTV2, RTL, 24 sata, CMC i Baby TV.Iskon.TV player može se istovremeno koristiti na jednom mobilnom uređaju i još jednom računalu unutar Hrvatske. Usluga je dostupna svim korisnicima Iskon.TV-a. Za korištenje na mobilnim uređajima potreban je WIFI pristup, dok je pristup putem 3G mreže omogućen korisnicima Iskon.TV-a koji su ujedno i korisnici T-Mobilea ili bonbona.

“Iskon je prošle godine omogućio korištenje YouTubea i Facebooka na Iskon.TV-u i tako preselio internet sadržaje na TV ekrane, a u ovoj godini odlučili smo napraviti korak dalje. Novom uslugom omogućujemo praćenje televizijskih sadržaja na računalima i mobilnim uređajima. Time korisnicima pružamo fleksibilnost jer TV programe od sada mogu gledati kada to njima odgovara, bez obzira gdje se nalaze, i na uređaju koji im je pri ruci. Nadam se da će korisnici uživati u Iskon.TV playeru jednako kao što smo mi uživali u njegovom nastajanju.“, izjavio je prilikom predstavljanja nove usluge Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona.Uz praćenje televizijskih programa, putem Iskon.TV playera, dostupni su još i programski vodič, Iskonova videoteka te snimalica. Unutar videoteke korisnici mogu pregledavati ponudu filmova, dok snimalica omogućuje odabir emisija koje žele snimiti. Tako snimljeni sadržaji mogu se naknadno pogledati preko TV ekrana.

Na predstavljanju nove Iskonove usluge pojavili su se Branko Đurić Đuro, Danijela i Ella Dvornik, Meritas, Tihomir Ladišić, Jelena Radan, Ida Prester i druge poznate face, te se potpuno oduševili novom uslugom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Iako ste možda znali da trebate vježbati tijelo, jeste li znali da bi moglo biti važno i vježbanje mozga?

Horoskop

Živcira vas kada netko cijeli dan lijepi selfie po Facebooku ili Instagramu?

Knjige i glazba

Kvalitetu i aktualnost novog Marijaninog romana Jesi online?, napisanog u formatu dopisivanja putem mobilnih aplikacija (Facebook, WhatsAPP, Viber, Skype, Gmail, poslovni mail…), prepoznalo je...

Advertisement