Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Tepisi za zimsko uživanje

Hladan pod vašeg doma utoplite najnježnijim dizajnerskim prekrivačem.

U hladna zimska jutra najljepše je prve korake započeti hodajući po toplom i nježnom tepihu. Dok bose nožice hrabro koračaju u novi dan, neka ih prati pahuljast i nježan put popločan dobrim željama, ali i još boljim dizajnom.

Kao što nije svejedno kakve cipele nosite, tako nije svejedno ni po čemu hodate. Hladan pod vašeg doma utoplite najnježnijim prekrivačem. Podarite mu dozu nježnosti i glamura kolekcijama tepiha koje možete pronaći u prodajnom salonu Stipić Interarta.

Ove zime glasoviti toskanski brend Parentesi Quadra preporučuje tepih izrađen od kravlje kože u patchwork tehnici s uzorkom riblje kosti. Tepih dimenzije 240x170cm zasigurno će se prilagoditi vašem domu te unijeti toplinu koja će dodatno zagrijati vaše blagdansko raspoloženje. Stil Parantesi Quadre pun je sugestivnosti, šarma i osobnosti, dizajniran za one koji se ne boje razlikovati od drugih.



Ručno rađeni tepih Spin, iz Paole Lenti oduševit će vas svojim ornamentima. Ovaj sofisticirani tepih primjer je suvremene umjetnosti koji baš poput slikarskog platna podiže vaš životni prostor, a podu donosi dodatnu dimenziju. Izrađen od vune, Spin dolazi u nekoliko boja, a osvaja svojom izradom: jedan konop zakrenut u bezbroj spirala i listova inspiriranih antičkim dekoracijama, mramorom i mozaicima koji čine jedan jedinstveni tepih snažnog dekorativnog efekta.



Tepih Caleido, koji potpisuje Odosdesign za vrhunski španjolski brend Gandia Blasco, specijaliziran za izradu tekstila i namještaja za vanjsku upotrebu, osvaja svojim modernim dizajnom i uzorkom. Ručno izrađen od stopostotne vune, tepih Caleido nježno poput pahulje pada na pod vašeg doma, a lijep geometrijski uzorak neutralnih paleta boja lako se uklapa u svaku sobu. Promjera 225 centimetara, težine 5 kilograma te visine 20 milimetara Caleido omogućuje stopostotnu ugodu uz vaš tepih, bilo da na njemu ležite, čitate knjigu ili jednostavno uživate.



Još jedan hit koji dolazi iz tvornice Gandia Blasco, tepih je Trenzas, dostupan u četiri nijanse, izrađen od vune te dostupan u dvije dimenzije (170×240 cm i 200×300 cm). Trenzas u prijevodu s španjolskog označava pletenice. Neka Trenzas ispreplete vaš dom i podari nove vizure vaše najdraže sobe. Novi trendovi stižu i u uređenje doma. Pletenice nisu više rezervirane samo za vašu frizuru – ušminkajte i svoje podove.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Kuhinjski moljci su kućne štetočine koje liježu jaja u suhim prehrambenim proizvodima. Oni uglavnom dolaze u vaš dom iz zaraženih skladišta sa žitaricama.

Dobar posao

Arhitektica Lucija Puljić i Biserka Silić Matošević ispred brenda Dizajn Pod, stvorile su skladnu priču koja slavi umjetnost minimalizma i funkcionalnosti.

Zanimljivosti

Jedan od najvažnijih faktora koji će oduševiti ili razočarati vaše goste, upravo je prezentacija hrane. 

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.