Test vremena najbolja je potvrda kvalitete i povjerenja zajednice

Svaki brend teži biti relevantan svojoj zajednici kroz duži vremenski period. Prenošenje pozitivnih iskustava s jedne generacije na drugu svojevrsni je „jackpot“, posebno kada brend djeluje u industriji koja od njega zahtijeva da u kontinuitetu zadovoljava najstrože standarde kvalitete, diktirane od renomiranih međunarodnih institucija.

Jedan od brendova koji se može pohvaliti da je kroz dugi niz godinu (u Hrvatskoj točnije puna četiri desetljeća!) u ovome uspio je Becutan, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih brendova proizvoda za njegu bebine i dječje kože.

Što drugo reći za brend koji je od svog nastanka do danas prodao više od 250.000.000,00 proizvoda?

Becutan je brend snažno isprepleten s obiteljskim vrijednostima, poput tradicije, kontinuiteta, dosljednosti i povjerenja, a iza njega su godine i godine u kojima svoju publiku prati u njihovim najljepšim, najdražim i najemotivnijim trenucima.

 

 

Jeste li znali?

… da su u povodu jubileja od 40 godina otkako je Becutan u Hrvatskoj, tri Becutan proizvoda – šampon, kupka i dječja krema – lansirani u posebnim limited edition pakiranjima?

A jeste li znali da ove subote, 22.12.2018., od 10.30 do 15.30, uz Ledeni park na Tomislavcu, Becutan organizira svoje već tradicionalno druženje s mališanima i roditeljima, uz pregršt zabavnih igara, iznenađenja i nagrada?

Ne propustite pet sati zanimljivog i bogatog programa pod nazivom „Putovanje u Becutanovo snježno kraljevstvo“ koji će, kao i prošle godine, voditi Marijana Batinić i Luka Nižetić! Već oko 11h Luka će vas zagrijati s nekoliko pjesama J

A jeste li znali da i ovdje možete osvojiti nagradu?

She.hr nagrađuje s 10 bogatih paketa Becutan proizvoda

Sadržaj paketa:

1 šampon za djecu, 1 kupku za djecu, 1 Becutan kremu za djecu, ulje s lavandom, biorazgradive maramice, šampon i kupku lavande (2u1) te 1 Becutan sapun s lavandom.

Pravila su jednostavna:

 1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #becutan
 2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil
 3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno
 4. Tagirajte frendice
 5. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 28. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

 1. Marijana Peresko
 2. Martina Matetić Kiš
 3. Ljiljana Gligorevic
 4. Slađana Lacković
 5. Ana Milohanić
 6. Sandra Goreta
 7. MaJa Vukac Kucifer
 8. Zlata Slamic
 9. Blazenka Sadlek
 10. Marina Mišković