Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

The Grey Concept by H&M

Tonovi sive za hladne dane sa stilom.

Na odjelima Divideda u sklopu H&M dućana nude se komadi iz The Grey Concept kolekcije. Prvotno se ta linija sastojala isključivo od muške odjeće, dok su ovaj puta odlučili je obogatiti i komadima za žene.Bogat izbor crnih i sivih nijansi te udobni materijali čine ove krpice svršenima za međusobno kombiniranje, ali i za osvježavanje postojećih vam kombinacija. Poigrajte se s asimetrijom, različitim duljinama komada odjeće i slojevitim oblačenjem za dobivanje izgleda sa stavom.Atraktivna kampanja osim što je iznjedrila casual, a opet tako upečatljive komade, dodatnu pozornost plijeni i modelima koji sudjeluju u njoj – točnije trenutno jako popularnom britanskim modelom Alice Dellal koja se odlično uklopila sa svojim stilom – mješavinom grunge-a i pot punk-a.Mladi buntovnici i ljubitelji mračnih gitarskih rifova zasigurno će pronaći ponešto za sebe u ovoj Divided ponudi, ali i ljubitelji filma Girl With The Dragon Tattoo koji je zasigurno poslužio kao jedna od inspiracija za ovu kolekciju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Fashion report

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M...

Advertisement