Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

The Very Best of Versace za H&M

Donosimo vam cijene kolekcije koju smo s nestrpljenjem iščekivali.

Popularni modni brend je modnoj kući Versace prepustio kreiranje kolekcije za ovu zimu. Donatella Versace je odlučila s ovom kolekcijom prisjetiti se nekih od bezvremenskih komada koje je njezin brat dizajnirao prije tragične smrti 1997. godine.

Tako će za ovu zimu H&M trgovine ponuditi jedno veliko šarenilo boja i printova na odjeći kreiranoj u Versace-u. Uzorci životinja ukompletirani sa žarkim bojama, printevi cvijeća i palmi te večernje haljinice u neonskim bojama su obilježile Giannieve kreacije i proslavile ga na modnoj sceni, tako da i ova kolekcija obiluje takvim kreacijama.S ovim jaknama definitivno nećete ostati nezamijećene, čak ni kad je u pitanju jednostavna crna, koja na donjem djelu ima zakovice poredane tako da tvore prepoznatljiv Versace uzorak. Cijena jakne s nadasve zanimljivim uzorkom na sebi i u jarkim bojama jest 699 kn, kožna jakna sa zakovicama 1.499 kn, a cijena crne s printom cvijeća iznosi 399 kn.Ove haljine zanimljive su svojim krojevima koliko i šarenim printevima. Za plavu i crnu s cvjetnim uzorkom potrebno je izdvojiti 899 kn, dok haljina s palmama i patentnim zatvaračem zlatne boje stoji 699 kn.

Jednostavan kroj ove crne haljinice sa malenim zakovicama mogu krasiti vašu figuru za samo 499 kn. Za one malo smjelije tu je i jedan klasični Versace komad od mrežastog metalnog materijala srebrne boje po cijeni od 1.499 kn, a mala crna haljina s detaljima od dugmeta u zlatnoj boji, može biti vaša za 899 kn.Haljina sa prepoznatljivim Versace printom košta 699 kn. Večernja haljina u nježno ljubičastom tonu je 899 kn, a neonski žuta 1.299 kn.Jednostavan a opet efektan top u prodaji je za 399 kn, a haljinica sa pink srcima i resicama je u prodaji po 999 kn.

Bilo koje od ovih tajica da odaberete, potrebno je izdvojiti 199 kn.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.