Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Tijelo kao knjiga – celebrity tetovaže

Angelina Jolie ima ih 11, a Johnny Depp (koliko znamo) 13 tetovaža.

Ukrašavanje tijela tetovažama već je dugi niz godina trend koji ne gubi na zanimljivosti. Tetoviranje s vremenom broji sve više poklonika, pa tako i među celebrityjima. Ako vas zanima što na svojim tjelima "nose" poznate osobe škicnite fotografije i ako vam je volja inspirirajte se, ili pak zamislite u kakvom su stanju morali biti kad su napravili takvu trajnu uspomenu na tijelu.

Angelininih jedanaestPoznata glumica Angelina Jolie svoje je tijelo ukrasila s čak 11 tetovaža, koliko je, naravno, poznato javnosti.

Među njima su veliki crni križ na kuku, latinski naziv Quod me netrit me destruit tj. Što me ne ubije, ojača me, zmaj na lijevom ramenu iznad kojeg je prije pisalo ime njenog svojevremenog supruga Billy Bob Thorntona, što je glumica nakon razvoda dala laserski ukloniti. U filmu "Gia", gdje je glumila slavnu manekenku iz 80-ih Giu Carangi, poznatu po svom kratkom i burnom životu, imala je svoje tetovaže, iako je inače za vrijeme snimanja filmova prisiljena skrivati skrivati tetovaže. Njen dragi Brad Pitt ima na leđima tetovažu koju mu je Angelina kemijskom jedne večeri iz dosade načrčkala po leđima – glumac ju je dao ponoviti u tattoo studiju.

Pin-up AmyPopularna i problematična pjevačica ima također više od nekoliko tetovaža. Iznad srca još uvijek ima istetovirano ime Blake – ime njezine bivše fatalne ljubavi Blakea Fieldera. Zanimljiva je i pin-up djevojka koju često razgolićena Amy ponosno pokazuje na desnom ramenu.

David BeckhamZgodni nogometaš i muž bivše spajsice Posh, sada Victorije Beckham, veliki je ljubitelj tetovaža. Tetovirao je imena svoje djece, tako da Brooklyn piše na donjem dijelu leđa, Romeo ispod vrata, a Cruz na sredini leđa, iznad koje ima i veliku tetovažu anđela čuvara. Kako Beckham ima fino razrađeno tijelo, uspio je na njega "ugurati" i razne kineske znakove te Isusa na putu prema križu. Ipak, Victorijine posvete, bar na vidljivom mjestu – nema.

Megan Fox i ljubavni stihoviPopularna glumica Megan Fox očigledno voli tijelo koristiti kao materijal za stihove, tako na bočnom dijelu između leđa i trbuha ima tetovažu na engleskom jeziku koja kaže: Jednom je postojala mala djevojčica koja nije znala što je ljubav, dok joj dječak nije slomio srce“. Na unutrašnjoj strani ruke ima sliku Marylin Monroe, a na gležnju mjesec i zvijezdu.

Johnny Depp je ultra cool
Jedan od najcool glumaca današnjice, Johnny Depp, koliko se zna, ima trinaest tetovaža. Među njima su imena najbližih mu ljudi – tako je ime kćerke Lily Rose tetovirao iznad srca, majčino ime Betty Sue na bicepsu i sinovo ime Jack s likom vrapca na ruku.

Ovo su samo neki ljubitelji tetovaža, tako primjerice i pjevačice Rihanna, Pink i Lady Gaga također koriste pisanje i crtanje po tijelu kao način izražavanja. Pamela Anderson i Robbie Williams vole velike tetovaže, dok glumice Penelope Cruz i Scarlett Johannson one male i neupadljive.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Melanija Cupek, novo je ime na zagrebačkoj sceni tetoviranja, koje stoji iza tattoo studija Black Orchid.

Zanimljivosti

Neustrašivi ženski likovi stižu na male ekrane!

Fashion report

PHILIPP PLEIN još jednom otkriva svoj provokativan duh, a lansiranjem svoje prve kolekcije naočala dizajnirane u suradnji s talijanskom tvrtkom De Rigo, zadivljuje kampanjom koja...

Zanimljivosti

VJEČNICI su 25. film iz Marvelovog filmskog svijeta i donose sasvim novu pustolovinu o deset superjunaka koji nikad dosad nisu bili viđeni na velikim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.