Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Tijelo od laži

Eksplozivni akcijski hi-tech triler o terorizmu na Srednjem istoku

Tijelo od laži, s tematikom terorizma, koji pokušava prikazati situaciju na Srednjem istoku nešto više nijansiranom od klasičnih blockbustera. Ipak, to ostaje tipično hollywoodski uradak, s dvoličnim CIA agentima, mržnjom zadojenim teroristima i političkim igrama tajnih službi okolnih zemalja.

Priča, bazirana na istoimenom romanu Davida Ignatiusa, prati terenskog operativca CIA R. Ferrisa (Leonardo DiCaprio) koji lovi terorista odgovornog za terorističke napade na civile u Europi i SAD-u. Ferris se upliće u interesne sfere lokalnih obavještajnih službi, kulturne, vjerske i operativne razlike, gdje svatko ima svoje interese i životi aktera su potrošna roba.

Zvjezdani film

Glumačku ekipu predvodi oskarovac Russell Crowe te tri puta nominirani za Oscara DiCaprio. Sporednu postavu čine još Mark Strong, Vince Colosimo i Carice van Houten.

Posebno mjesto u ekipi zvijezda ima i jedan od najpoznatijih redatelja Hollywooda, Ridley Scott, koji je bio tri puta nominiran za Oscara ("Black Hawk Down", "Gladiator" i "Thelme&Louise"). Svjetsku slavu postigao je horror serijalom „Alien“, te kultnim „Blade Runnerom“,1982. godine.  Crowe i Scott do sada su surađivali na tri filma, „Gladiator“, „American Gangster“ i „A Good Year“. Čini se, da zajednički rad ove dvojice velikana uvijek završava uspjehom, a za ovu ulogu se Crowe udebljao preko 20 kilograma.

Europska premijera u Londonu

Glamurozna europska premijera sa svim zvijezdama filma, upriličena je na crvenom tepihu u Londonu 6. prosinca. Romantični Leicester Squere u prijestolnici Velike Britanije već tradicionalno ugošćava  europske premijere, što doprinosi atraktivnosti svakog filma. Film se premijerno počinje prikazivati od 21. prosinca i u hrvatskim kinima, a u ovo vrijeme pretežito loših vijesti iz zemlje i svijeta, čini se kao dobar odmor od svakodnevnih obveza.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

„Vučji odgoj“ prati dvoje androida – Oca i Majku – čiji je zadatak odgojiti ljudsku djecu na misterioznom djevičanskom planetu.

Video box 1

Ridley Scott se vraća svemiru koji je stvorio s novim poglavljem revolucionarne Alien franšize, Alien:Savez.

Celebrity

Glumčevo novo imanje u Palm Springsu nekada je pripadalo zabavljačici Dinah Shore

Celebrity

Leonardo DiCaprio pozira s mlađim sobom

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.