Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Tijelo u obliku kruške

Odjećom zakamuflirajte krizne zone.

Oblik ženskog tijela nasljeđuje se od roditelja. Bilo da je žena građena u obliku 'jabuke' ili 'kruške', njen izgled određuje niz genetskih čimbenika, otkrili su istraživači Sveučilišta Oxford.

Dok će žene čije je tijelo oblika kruške reći kako im je nemoguće ići u šoping i smiješiti se, ipak im ostaje neka zadovoljština, s obzirom da su britanski stručnjaci također ustanovili kako su one zaštićenije od dijabetesa 2 i bolesti srca nego žene s tijelom oblika jabuke. Žene čije je tijelo u obliku kruške imaju male grudi, uzak struk, široke bokove, veću stražnjicu i šira bedra. Ako spadate u ovu kategoriju, trebate naglasiti ono što je najbolje na vama – uzak struk i mršavi dio tijela.Naglasite gornji dio tijela tako da pažnju privučete na njega i uravnotežite cjelokupni dojam. Odaberite šarene majice ili one jarkih boja sa širokim obrubom. Naglasite struk remenčićem ili vezicom, a donji dio bi trebao biti jednobojan i taman. Ovom obliku tijela odgovara veliki dekolte – birajte košulje s mašnom umjesto kragne ili gornji dio ukrasite brošem ili ogrlicom.Često nisu toliko bitne boje koje nosite nego oblik kroja. Ciljajte na suknje i haljine A kroja koja se ravnomjerno šire kako bi kamuflirale vaš najširi dio. Haljina A kroja koja se omotava oko tijela i veže ispod grudi idealna je za ovaj oblik tijela.Razigrajte se s majicama i košuljama – nosite razne uzorke koji će vizualno dovesti vaš gornji dio tijela u centar pažnje. Izbjegavajte uske haljine koje prate liniju nogu – one će samo naglasiti vašu stražnjicu i bedra. Jednako tako zaobiđite hlače i suknje s naglašenim uzorkom, kockicama i sličnim geometrijskim oblicima i šarama ili donju odjeću svjetlijih tonova.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Budi fit

Kada se govori o mršavljenju, mnogi nisu sigurni što je učinkovitije u gubljenju kilograma – vježbanje ili dijeta?

Fashion report

Dolaskom ljeta i vrućina, biramo laganije materijale i odjeću koja dopušta koži da diše. Savjetujemo da svakako nosite što svjetlije boje i lagane materijale.

Duh i tijelo

Nedavno istraživanje provedeno u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice pokazalo je kako je 76.1% žena nezadovoljno vlastitim tijelom u prvoj godini nakon poroda.

Advertisement