Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Tips&tricks: Pohani kruh s Gavrilović jetrenom paštetom

Uz pohani kruh s paštetom serviramo mini rajčice te umak u koji smo umiješali jogurt, majonezu i sjeckano sviježe bilje (vlasac, majčina dušica).

Nema muke kada je Gavrilović s nama! Baš ste gladni i nemate ideju!? Zato je tu Gavrilović i pohani kruh!

Odrežemo koricu s dvije šnite toast kruha i premažemo ih Gavrilović Jetrenom paštetom koju smo prethodno začinili solju, paprom i sjeckanim češnjakom.

Jednu namazanu šnitu pokrijemo sitnim kockicama mozzerelle, pokrijemo sve drugom namazanom šnitom i prerežemo na dva dijela. Uvaljamo trokute u brašno, zatim u razmućeno jaje (koje smo prethodno posolili), pa u krušne mrvice.

Ponovo uvaljamo trokute u jaja, pa u krušne mrvice kako nam sir ne bi iscurio tijekom pohanja. Tako pripremljene trokute pohamo u vrućem ulju te ocijedimo od viška masnoće na papirnatom ubrusu.

Uz pohani kruh s paštetom serviramo mini rajčice te umak u koji smo umiješali jogurt, majonezu i sjeckano sviježe bilje (vlasac, majčina dušica).

Potrebni sastojci:

  • Gavrilović Jetrena Pašteta 20 g
  • Mozzarella 25 g
  • Toast kruh 40 g
  • Brašno oštro 20 g
  • Jaja 1 kom
  • Krušne mrvice 50 g
  • Jogurt 20 g
  • Majoneza 10 g
  • Vlasac sviježi 3 g
  • Majčina dušica svježa 3 g
  • Mini rajčica 60 g
  • Sol 2 g
  • Ulje 50 ml
  • Papar 1 g
  • Češnjak 5 g

Written By

Predstavljamo

Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Predstavljamo

Stiže novi nagradni val Mesne industrije Gavrilović "U poteza tri vozi se i ti!".

Gastronomija

Uz pomoć Gavrilovića i njegove Dalmatinske pancete, pripremit ćemo brzi prilog od kiselog kupusa, baš za hladne, blagdanske dane.

Gastronomija

Nove delicije iz Gavrilovića za bogat blagdanski stol.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.