Nema muke kada je Gavrilović s nama! Baš ste gladni i nemate ideju!? Zato je tu Gavrilović i pohani kruh!
Odrežemo koricu s dvije šnite toast kruha i premažemo ih Gavrilović Jetrenom paštetom koju smo prethodno začinili solju, paprom i sjeckanim češnjakom.
Jednu namazanu šnitu pokrijemo sitnim kockicama mozzerelle, pokrijemo sve drugom namazanom šnitom i prerežemo na dva dijela. Uvaljamo trokute u brašno, zatim u razmućeno jaje (koje smo prethodno posolili), pa u krušne mrvice.
Ponovo uvaljamo trokute u jaja, pa u krušne mrvice kako nam sir ne bi iscurio tijekom pohanja. Tako pripremljene trokute pohamo u vrućem ulju te ocijedimo od viška masnoće na papirnatom ubrusu.
Uz pohani kruh s paštetom serviramo mini rajčice te umak u koji smo umiješali jogurt, majonezu i sjeckano sviježe bilje (vlasac, majčina dušica).
Potrebni sastojci:
- Gavrilović Jetrena Pašteta 20 g
- Mozzarella 25 g
- Toast kruh 40 g
- Brašno oštro 20 g
- Jaja 1 kom
- Krušne mrvice 50 g
- Jogurt 20 g
- Majoneza 10 g
- Vlasac sviježi 3 g
- Majčina dušica svježa 3 g
- Mini rajčica 60 g
- Sol 2 g
- Ulje 50 ml
- Papar 1 g
- Češnjak 5 g