Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Tjedan ljepote: Skupi tretmani za samo 100 kuna

Posebne ponude u salonima diljem Hrvatske

Ljubitelji ljepote i odlazaka u kozmetičke salone dolaze na svoje jer 10. veljače kreće projekt ‘Tjedan ljepote’ koji okuplja salone širom Hrvatske. Akcija u organizaciji Udruženja kozmetičara RH koja se u našoj zemlji ove godine održava po prvi puta, pruža ljudima priliku da probaju mnogo skuplje tretmane po samo 100 kuna.

‘Tjedan ljepote’ inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona. Cilj ove akcije, koja se do 16. veljače održava na području cijele Hrvatske, je omogućiti što većem broju građana posjete kozmetičkim salonima, promocija kulture njege lica i tijela, poticanje interakcije kozmetičara i klijenata te oživljavanje kozmetološke scene naše zemlje.

Udruga kozmetičara Hrvatske, koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, potaknuta ovim kriznim vremenima pokrenula je ovu akciju u kojoj sudjeluju renomirani saloni ljepote širom Hrvatske, kako bi posebnom ponudom izašli u susret klijentima s vrlo prihvatljivom cijenom pa tako za 100 kn možete napraviti neki od inače skupih anti age tretmana, depilacije, masaže… Također će saloni – sudionici akcije imati posebnu ponudu tretmana sa popustom od 20%.
Svakako je ovo izvrsna prilika da si priuštite tretman koji ste već dugo željeli!

fotka-ulja

Osim tretmana ljepote, ovaj tjedan ima i humanitarnu notu pa će tako saloni – sudionici akcije, humanitarno njegovati žene iz doma Duga, doma za smještaj žena i djece koja su žrtve nasilja. Iz tog razlog, Tjedan ljepote postaje i tjedan ljubavi.

Popis salona i ponudu tretmana od samo 100 kn možete pogledati na Facebook ili web stranici www.udruzenje-kozmeticara-rh.hr, a ostale informacije dobiti na broj 099/511 2 99.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Akcije za siječanj i veljaču | Positivo studio

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Beauty report

Budući da se ipak ljeto opasno bliži, znamo da ste u potrazi za svim tretmanima koje možete sada napraviti i vidjeti rezultat kada se...

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.