Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
dani vjenčanja
dani vjenčanja

Predstavljamo

Tjedan vjenčanja u Lisinskom

Odmah nakon Tjedna vjenčanja u Lisinskom počinju Dani otvorenih vrata – poznate zagrebačke dvorane i restorani otvorit će svoja vrata za vas od 26. do 31. siječnja.

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, na interaktivan način predstavit će svoje usluge i proizvode svi oni koji će vaše vjenčanje učiniti nezaboravnim iskustvom. Najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari, cvjećari, dizajneri, vinarije…

Pozirat ćete fotografima i dobiti fotografije kako biste bili sigurni u izbor koji će ovjekovječiti vaše najsretnije trenutke. Bendove, klape i tamburaše, zadužene za dobru atmosferu na svadbi, poslušat ćete u Lisinskom i možda odabrati na licu mjesta.

Švaljek & Đurin Wedding Photography

Švaljek & Đurin Wedding Photography

Posjetitelji će besplatno isprobavati vina poznatih vinarija kako bi lakše odabrali ono pravo koje će opustiti drage goste. Razgledat će maštovito uređene stolove dizajnera interijera, cateringa i poznatih zagrebačkih slastičarnica. Svi koji žele da njihov prvi ples izgleda u stilu pobjedničkog para Plesa sa zvijezdama moći će zaplesati s Nicolasom i odlučiti se za plesnu školu sa svojim dragim ili dragom. Izlagat će i najpoznatije zagrebačke dvorane i restorani koji će posjetiteljima prezentirati ambijent i dočarati atmosferu koju pružaju.

vjencanje tekst

U Lisinskom će se moći pronaći i izlagači koji mogu dodatno pridonijeti originalnosti vašeg vjenčanja. Nastupit će izvrsni komičari, idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Prisutstvovat će karikaturisti spremni u minuti ovjekovječiti lik svakog vašeg gosta, Izlagat će vlasnici rijetkih oldtimera koji mogu svadbi dodati dašak glamura. Bit će tu i timovi zaduženi za spektakularni vatromet…a ostatak priče otkrijte sami u Lisinskom!

Odmah nakon Tjedna vjenčanja u Lisinskom počinju Dani otvorenih vrata – poznate zagrebačke dvorane i restorani otvorit će svoja vrata za vas od 26. do 31. siječnja. Kupone i predbilježbe za termine posjeta prikupite u Lisinskom pa onda u slijedećih šest dana možete posjetiti i razgledati svadbena uređenja hotela i drugih dvorana – koja će u tom terminu biti postavljena samo za Vas.

Više

Fashion report

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom...

Trendovi

Iako većina ljudi misli kako su mladenke oduvijek bile te koje su nosile rukavice, to je netočno.

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Život u dvoje

Vjenčanja su nešto o čemu skoro svaka djevojka sanjari od malih nogu. Stvara planove i kreira ideje kako će taj savršeni dan izgledati u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.