Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
dani vjenčanja
dani vjenčanja

Predstavljamo

Tjedan vjenčanja u Lisinskom

Odmah nakon Tjedna vjenčanja u Lisinskom počinju Dani otvorenih vrata – poznate zagrebačke dvorane i restorani otvorit će svoja vrata za vas od 26. do 31. siječnja.

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, na interaktivan način predstavit će svoje usluge i proizvode svi oni koji će vaše vjenčanje učiniti nezaboravnim iskustvom. Najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari, cvjećari, dizajneri, vinarije…

Pozirat ćete fotografima i dobiti fotografije kako biste bili sigurni u izbor koji će ovjekovječiti vaše najsretnije trenutke. Bendove, klape i tamburaše, zadužene za dobru atmosferu na svadbi, poslušat ćete u Lisinskom i možda odabrati na licu mjesta.

Švaljek & Đurin Wedding Photography

Švaljek & Đurin Wedding Photography

Posjetitelji će besplatno isprobavati vina poznatih vinarija kako bi lakše odabrali ono pravo koje će opustiti drage goste. Razgledat će maštovito uređene stolove dizajnera interijera, cateringa i poznatih zagrebačkih slastičarnica. Svi koji žele da njihov prvi ples izgleda u stilu pobjedničkog para Plesa sa zvijezdama moći će zaplesati s Nicolasom i odlučiti se za plesnu školu sa svojim dragim ili dragom. Izlagat će i najpoznatije zagrebačke dvorane i restorani koji će posjetiteljima prezentirati ambijent i dočarati atmosferu koju pružaju.

vjencanje tekst

U Lisinskom će se moći pronaći i izlagači koji mogu dodatno pridonijeti originalnosti vašeg vjenčanja. Nastupit će izvrsni komičari, idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Prisutstvovat će karikaturisti spremni u minuti ovjekovječiti lik svakog vašeg gosta, Izlagat će vlasnici rijetkih oldtimera koji mogu svadbi dodati dašak glamura. Bit će tu i timovi zaduženi za spektakularni vatromet…a ostatak priče otkrijte sami u Lisinskom!

Odmah nakon Tjedna vjenčanja u Lisinskom počinju Dani otvorenih vrata – poznate zagrebačke dvorane i restorani otvorit će svoja vrata za vas od 26. do 31. siječnja. Kupone i predbilježbe za termine posjeta prikupite u Lisinskom pa onda u slijedećih šest dana možete posjetiti i razgledati svadbena uređenja hotela i drugih dvorana – koja će u tom terminu biti postavljena samo za Vas.

Više

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Život u dvoje

Vjenčanja su nešto o čemu skoro svaka djevojka sanjari od malih nogu. Stvara planove i kreira ideje kako će taj savršeni dan izgledati u...

Fashion report

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namijenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

Putovanja

5 impresivnih lokacija za zvjezdano vjenčanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.