Tjedan žena u svim AH Servisima

Mreža prodajno-servisnih centara AH Servis posluje u organizaciji tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi, članice poslovne grupe Auto Hrvatska. Korisnicima na 39 lokacija u Hrvatskoj omogućuje dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutorsku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom na poštivanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

Sve korisnice koje se u periodu od 5. do 10. ožujka 2012. godine naruče za pregled vozila, uz predočenje kupona ostvaruju posebnu pogodnost pregleda vozila u 12 točaka za 10 kn i poklon bon u vrijednosti od 100 kn na sve usluge u AH Servisu.

Pregled vozila uključuje vizualnu kontrolu kočnica, amortizera i ovjesa, auspuha, ulja, geometrije kotača, remenja, klima uređaja, tekućine za vjetrobransko staklo, svjetala, brisača, akumulatora i guma. Poklon bon je iskoristiv u svim AH Servisima na 39 lokacija u Republici Hrvatskoj čije adrese možete pronaći na www.ahservis.hr ili na facebooku. Ljubazno i profesionalno prodajno osoblje na raspolaganju je svim korisnicama AH Servisa i spremno je odgovoriti na sva pitanja.

Korisnici AH Servisa imaju mogućnost putem Facebooka pratiti novosti, zanimljivosti i aktivnosti dobavljača, akcijske ponude i osvojiti atraktivne i korisne nagrade (ulaznice za sportska događanja u kojima AH Servis pokroviteljski sudjeluje te svakog prvog dana u mjesecu 4 l ulja uz izmjenu).

AH Servis svojim korisnicima osigurava održavanje vozila svih proizvođača izvan jamstvenog roka, stručne servisne timove s najsuvremenijom opremom i alatima, izdavanje garancije na ugrađene dijelove u trajanju od 6 mjeseci, kvalitetnu i brzu uslugu, kompletnu ponudu na jednom mjestu, širok asortiman rezervnih dijelova, guma i ostale auto opreme, stalne akcijske ponude, mogućnost telefonskog i online naručivanja, program vjernosti – klub kartica, povoljan odnos cijene i kvalitete, kvalitetu dijelova koja je istovjetna originalnim dijelovima (BER certifikat), ekološko zbrinjavanje otpada i uvijek dostupnu evidenciju radova na vozilu.

Cilj AH Servisa je stalno opravdavati povjerenje korisnika. Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju, doprinosi podizanju razine znanja i stručnosti djelatnika uz opremanje radionica najnovijom opremom i alatima., a u konačnici i sigurnosti u prometu.

Učlanjenjem u AH Servis klub korisnici mogu ostvariti posebne popuste i dodatne pogodnosti. Klubu se može pristupiti ispunjenjem pristupnice na prodajnim mjestima ili putem internet stranice www.ahservis.hr.