Tjedna doza smijeha

U ponedjeljak 14. ožujka svratite u Studio smijeha na već poznatu adresu – Vlaška 92 te podržite mlade komičare. Open Mic je naime večer gdje se već petu sezonu za redom rađaju stand up komičari, a ovaj ponedjeljak to su druge kvalifikacije, prije nego se odabere mjesečni pobjednik.

Večer je otvorena svima koji žele svojih sedam minuta na pozornici s autorskim materijalom. Dođite, nasmijte se i podržite nove mlade nade. Posebne prijave nema, dovoljno je da dođete barem pola sata prije početka programa i javite se voditelju večeri – Aleksu Curaću Šariću. Upad je besplatan.

Improvizacija je majka komedije

Prvi puta u Hrvatskoj, održava se interaktivna večer improvizacijske komedije – Improv Comedy. Dođite u Studio smijeha u utorak 15. ožujka s početkom u 20 i 30 sati i doživite potpuno novo iskustvo smijanja

Naime, skupina Improleptika iz Ljubljane već je 12 godina vodeća grupa u Sloveniji, koja se bavi improv kazalištem i komedijom. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima. U Sloveniji se na puno festivala te u puno klubova iznova stalno odlučuju za program Improv kazališta.ž

"Emocionalni skokovi", "Tri min", "Pisaći stro…j", "Stručnjak za gluhonijeme" samo su neki od kratkih skečeva koje možete vidjeti ovaj put. U potpunosti su improvizirani i nisu smišljeni unaprijed. Improvizatori ne znaju što je scenarij i on nastaje spontano u njihovim glavama. Oni skaču iz prostora u prostor, iz emocije u emociju ali od svega žele kroz improvizaciju biti što duhovitiji.

U ekipi su najbolji improvizatori iz Slovenije članovi različitih grupa koje se natječu u ljubljanskom KUD-u Franc Prešeren u Improv ligi. Ipak, publika je najbitnija u predstavi jer bez njihovih prijedloga predstava ne bi mogla ni početi. Također se može dogoditi da gledatelji postanu najvažniji element predstave kad ih improvizatori pozovu na binu da s njima odglume i dobiju svojih pet minuta slave.

Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i uključite u predstavu. Upad je 25 kn, a svoje mjesto za slavu i smijeh možete rezervirati na broj mobitela  099 6739 888 ili na mail – [email protected]

Vid Valič gost Nove postave

Srijeda je već nekoliko tjedana vrijeme rezervirano za Novu postavu Studia smijeha koju sačinjavaju: Zvonko Kožić, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović, Goran Vugrinec Goc i Joža Vrban . Ipak ovaj puta im je gost – poznati slovenski komičar Vid Valič. On je jedno od najjačih imena slovenske stand-up komedije. Iza sebe ima više od 500 nastupa na različitim festivalima, literarnim večerima i kulturnim događanjima, u Sloveniji, Hrvatskoj i inozemstvu. Glumio je u slovenskoj verziji mjuzikla "Skidaj se do kraja" a trenutno vodi Super talent u Sloveniji.

Dođite u srijedu, 16. ožujka u Studio smijeha, show počinje u 20 i 30, voditeljica je Marina Orsag, a upad je 25 kuna. Piće je po povoljnim cijenama, a grickalice su besplatne.

Maestralni nastupi

Tko još nije bio četvrtkom u Studiju smijeha? Ako niste – ovaj četvrtak rezervirajte ulaznice na mail: [email protected] ili brojeve mobitela: 099 6739 888 i 099 7980 076, jer oni koji su već bili sigurno su rezervirali već svoja mjesta.

Četvrtkom naime stalna postava Studija smijeha izvodi svoj program, ovaj puta novi tekst, a već poznata lica komedije u Hrvata koja će ovaj tjedan izletjeti pred vas su: Ivan Šarić, Marina Orsag, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar. Open Mic gost/pobjednik: je Mile Mylo, a voditelj Aleks Curać-Šarić. Upad je 25 kuna, grickalice su besplatne – dođite jer to će vam biti najbolje potrošeni novci i najsmješnije minute života.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica i She.hr vas vode na večer stand up komedije.
Poklanjamo 1×2 ulaznice za utorak 15.03., srijedu 16.03. i četvrtak 17.03.2011.

15.03. Utorak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: IMPROV COMEDY – Interaktivna večer improv komedije po prvi puta ikad u Hrvatskoj! – STAND_UT_3
16.03. Srijeda u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Nova postava – novi tekst – izvedba 2 uz posebnog gosta iz Slovenije – Vid Valic! – STAND_SRI_3
17.03. Četvrtak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava – novi tekst – izvedba 2! – STAND_ČET_3

Ako se želite zabaviti uz fore domaćih i stranih stand upovaca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STAND_UT_3, STAND_SRI_3 i STAND_ČET_3 te navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Što je na programu Stand up komedije u utorak, 15. ožujka 2011.?

Vaše prijave primamo do 15. ožujka, u 12 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnici ulaznica za ovotjedni stand up su:

5.03. Utorak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: IMPROV COMEDY – Interaktivna večer improv komedije po prvi puta ikad u Hrvatskoj! – Fran Korak
16.03. Srijeda u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Nova postava – novi tekst – izvedba 2 uz posebnog gosta iz Slovenije – Vid Valic! – Natalija Vuković
17.03. Četvrtak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava – novi tekst – izvedba 2! – Adela Sadiković

Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Tjedna doza smijeha

Kroz pet godina rada kao stand up komičar mijenjala mu se kilaža, frizura, položaj zubiju, jedino mu je košulja ostala uvijek ista. Jedina košulja u životu njegovom. On je z0ky i u Movie Pubu nastupa 11. svibnja u 21 sat kao dio '1 Man Showa'.

Ali morate znati kako ovo nije samo priča o košulji, nego o njenom najvjernijem manekenu koji se odaziva na ime z0ky. On možda ponekad izađe na scenu i pravi se mrtav, no mnogo je još života ostalo u njemu. Ovog utorka u Movie Pubu zajedno ćete se smijati njemu, s njim i… opet njemu.

Upad za z0kyja i košulju je 25 kuna.

Sljedeći dan, ponovo u Movie Pubu očekuje vas program 'Komedija s nogu' za mjesec svibanj. Na sceni će se izredati 12 komičara, svaki sa zanimljivom pričom.

Pedja Bajović će pričati o Titu, Obami i hadezeu. Domagoj Pintarić raspravlja zašto duhovi ne žive u novogradnji, a Krešo Rich predstavlja igre i igrice koje se igraju na predsjedništvu HDZ-a. Dok Dapach luta po zelenim izmaglicama Dubrave, z0ky tvrdi da nije isto peder, a Duda nanovo zaokružuje svoju omiljenu temu – sebe. Mirandi i dalje nisu jasne reklame, naročito one za žene.

Večer otvara pobjednički 'openmajkovac' – Goc, a u gostima je Marina iz Šibenika i Aleks iz Studija Smijeha. Voditelj je kao i obično, neponovljivi Marko Petar Orešković.

S dobrom ekipom sve je smiješno

Prva izvedba fora za svibanj u 'Studiju Smijeha' prošla je super. Publika je vrištala tako da se MMC Studio tresao. Zato ovaj četvrtak, 13. svibnja dođite na adresu Vlaška 92 jer tamo vas čeka Ivan Šarić koji zna gdje su neonacisti i kako se ponašaju muškarci u istim majicama. Marina Orsag će pričati kako šverca mamu kroz Sloveniju i tko je Kićo Slabinac Junior. Goran Furjan će otići u prethistorijsko doba kihanja, a Vlatko Štampar zna kako se osjeća daska za peglanje. Trash kralj Stand up-a – Tihomir Paravina otkriti će misterij zašto ljudi stoje doma, a po prvi puta u 'Studiju Smijeha' nastupa finalist open mica – Zvonko Kožić.

Voditelj je Aleks Curać Šarić, glazbeni gost Bruno aka Anđa, a upad je 25 kuna.

OSVOJI UPAD

Redakcija She.hr vodi vas na večeri urnebesnog smijeha. Poklanjamo 1×2 ulaznice za svaki od programa:

11.05. Utorak u 21h u Moviepubu, Savska 141 – 1 MAN SHOW – z0ky!
12.05. Srijeda u 21h u Moviepubu, Savska 141 – KOMEDIJA S NOGU – Drugi u Petom!
13.05. Četvrtak u 20.30h u MMC-u Studio, Vlaška 92: STUDIO SMIJEHA – Novi program za svibanj

Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu [email protected] pošaljete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela. Pošaljite mail s naslovom: UTORAK10, SRIJEDA10 ili ČETVRTAK10, ovisno koji dan se želite dobro nasmijati.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr
Dragi naši,
svi dobitnici ulaznica obavješteni su putem maila.
Vaš She.hr