Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni hororskop / 21. – 27.5.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Lav i Jarac.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
U idućim danima imat ćete potrebu za intimnošću i rado ćete se povlačiti u svoja četiri kućna zida. Oni u vezama vrijeme će tu provoditi s voljenom osobom i nikom neće dopustiti da se miješa u njihov zajednički život. Samci će manje izlaziti.

Karijera
Doći će do manjih trzavica, ali više zbog toga što vi vjerujete u uspjeh, dok su neki drugi kolege oko vas sumnjičavi. Morat ćete ih razuvjeravati. Ako budu naporni, pustite ih i radite svoje. Vi znate da ste na dobrom putu.

Zdravlje & Savjet
Pojačat ćete svoja kretanja.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Malo ćete se ulijeniti i prepustiti događajima bez da intervenirate. Ponekad ćete imati osjećaj da vas nosi voda, a neće uvijek biti onako kako vi želite. Stoga se probudite, vaš ljubavni život je dobar, ali treba malo više vašeg angažmana.

Karijera
Svjesni da ste sad nešto postigli dopustit ćete si određeni luksuz. Možda će vam netko prigovoriti, ali imate pravo naplatiti svoje zasluge, pa i potrošiti ono što ste stekli. Ukoliko budete imali mjeru, sve je pod kontrolom.

Zdravlje & Savjet
Male neumjerenosti u jelu i piću.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Kako tjedan bude odmicao, vi ćete sve više i više blistati. Imat ćete mnogo udvarača, a ponekad ćete biti u iskušenju da sjedite na dvije stolice. Oni u stabilnim vezama istinski će uživati u društvu voljene osobe.

Karijera
Cijeli ovaj tjedan posao će vam uglavnom biti u drugom planu. Zanimat će vas ljubav i tajne. Više puta vidjet ćete ono što drugi ne vide i time ćete se baviti sa žarom. Posao ćete odrađivati bez mnogo razmišljanja. Uglavnom sve teče uredno.

Zdravlje & Savjet
Nađite vremena za odmaranje.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Potreba za toplinom, nježnošću i ljubavlju neće vas napuštati. Neki će biti u iskušenju da li otkriti sve karte, a drugi će to učiniti zbog spomenute potrebe. Oni u duljim vezama ojačat će kroz nova iskustva i postati još bliskiji.

Karijera
Ni za što na svijetu ne bi se prodali. Zanemarit ćete nemoralne ponude i usredotočiti se na ono što ste postigli. Zaključit ćete da je to sasvim dovoljno i da na tim temeljima možete kvalitetno svoj posao graditi dalje. Ideje su vam dobre.

Zdravlje & Savjet
Izbjegavajte propuh.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Oni koji još traže srodnu dušu povezat će se sa širim krugom ljudi i preko njih uspostavljati nove kontakte. Bit će otvoreni, zabavni, spremni na šalu, pa stoga i privlačni. Oni u vezama neće zanemarivati svoju društvenost.

Karijera
Ako vam ponude bolji posao ili projekt koji bi vas mogao promovirati na višu poziciju, nemojte to uzeti kao zdravo za gotovo. Računajte da vi trebate opravdati ono povjerenje koje vam se ukazuje. Također pokažite zahvalnost.

Zdravlje & Savjet
Budite vrijedni, pa ćete više uspjeti.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Najbolje ćete se osjećati ako težište u svojoj vezi postavite na intelektualnu stranu odnosa. Ona emotivna i dalje će biti pomalo zakočena jer se obje strane neće lako otvarati, a svaka sitnica za vas će postajati prepreka. Pričekajte.

Karijera
Nude vam se nove opcije. Niste sigurni što izabrati, jer su mogućnosti velike. Što god uzeli, nekamo će vas dovesti jer imate dobru dugoročnu potporu planeta. Vodite se za svojim kriterijima i sjetite se svojih ciljeva u poslu.

Zdravlje & Savjet
Redovno se opuštajte.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Zastupat ćete diplomatski stav i mudrim pristupom osvajati nečije srce. To će se pokazati kao dobitna kombinacija. Mnogi će učvrstiti svoj odnos, a razumijevanje s voljenom osobom bit će veće. Bit ćete vrlo zadovoljni.

Karijera
Postaje sve jasnije da možete mnogo naučiti. Oni koji to žele, napredovat će. Učenici i studenti mogu također očekivati vrlo uspješan tjedan. Pred mnogima se otvara put koji su dugo čekali. Male prepreke bit će prolaznog karaktera.

Zdravlje & Savjet
Ne trebate žuriti. Sve postepeno dolazi na svoje mjesto.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Priča o zavađanju bit će vam prva na pameti. Nećete lako odustajati da uzbudite osobu do koje vam je stalo. Služit ćete se svim tehnikama i sredstvima. Uglavnom ćete uspijevati. Pazite samo da se ne umorite od silnih pokušaja.

Karijera
Kako tjedan bude prolazio, vama će postajati raditi sve lakše i lakše. Shvatit ćete da i vi sad možete više utjecati na stvari i ponešto imati pod kontrolom. To će vam izmamiti osmijeh na lice, a vaše će samopouzdanje porasti. Razvijate se.

Zdravlje & Savjet
Zaboravite na prošlost.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Tokom ovog tjedna uvidjet ćete da ne možete zanemarivati partnera jer on (ona) to jednostavno ne prihvaća. Vaš nonšalantni stav samo je bijeg od trenutačne praznine u vezi. Pokušajte se fokusirati na ono što je dobro između vas dvoje, pa će biti lakše.

Karijera
Kako tjedan bude odmicao, vi ćete sve manje moći utjecati na stvari. Ako vam se čini da gubite oslonac, ne brinite, jer dugoročno ne stojite loše. Potrebno je više suradnje s drugima koji sad vode glavnu riječ.

Zdravlje & Savjet
Ne možete cijeli život ostati u pubertetu.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Prolazna osjetljivost voljene osobe bit će povezana s vanjskim utjecajima. Vi ćete joj pružiti toliko potreban oslonac, a to će u konačnici samo učvrstiti vašu vezu. Oni koji su još sami mogli bi biti nečije rame za plakanje. Tako će sve početi. 

Karijera
Ovih dana dobivat ćete nove zadatke koji će vas poticati još više. Neće vam biti teško raditi jer vi to volite, pa čak i ako treba nekog zamijeniti. Zaposleni uslužnim djelatnostima bit će po većim pritiskom, ali će se s njim dobro nositi.

Zdravlje & Savjet
Male sentimentalnosti.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Imat ćete priliku pokazati svu svoju društvenost i smisao za zabave. Mnogi će češće izlaziti ili boraviti s ljudima. Neki će se i zaljubiti. Privatni život će se razvijati lijepo i na vaše zadovoljstvo. Neće biti prepreka, bit će dobrih prilika.

Karijera
Kako tjedan bude odmicao, vas će sve više zanimati specifičnosti u poslu. Tražit ćete nešto nesvakidašnje ili barem kreativno. Suradnike ćete zbunjivati, ali i ugodno iznenađivati novim rješenjima koja sigurno neće biti dosadna.

Zdravlje & Savjet
Veselit ćete se.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Na dnevni red izlazi sve ono što ste dugo vremena gurali pod tepih. Kod nekih su to određeni problemi povezani s obitelji ili domom, a koje ćete sad morati rješavati. Ovaj angažman malo će vas udaljiti od ljubavi koja također nije sjajna.

Karijera
Mnogi bi najradije pobjegli jer neće biti sigurni kako djelovati. Ipak, morat ćete mirno sagledati situaciju i reagirati po potrebi. Sve se može riješiti ako završite ono što ste već trebali i otvorite novo poglavlje.

Zdravlje & Savjet
Početka nema bez prethodnog kraja.

Osobe rođene u ovom tjednu:

22.5. Novak Đoković, tenisač
23.5. Joan Collins, filmska glumica
26.5. Dino Drpić, nogometaš

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Savjeti stručnjaka

 Kako bi potaknula otvorene, pozitivne rasprave o menstruaciji među sportašima koji će izaći na olimpijsku globalnu pozornicu, INTIMINA je proizvela ograničeno izdanje zlatnih menstrualnih...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Savjeti stručnjaka

Kakao, poznat i kao "hrana bogova", stoljećima je cijenjen zbog svojih bogatih okusa i blagotvornih svojstava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.