Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Tjedni horoskop / 03.06. – 09.06.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Blizanac i Vaga

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Do sredine tjedna vaši će privatni odnosi biti dobri, a vi zadovoljni. Sredinom tjedna počinje nešto manje povoljno razdoblje za ljubav kad ćete imati potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje će splasnuti. Smanjite očekivanja.

Karijera
Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti ugodni i društveni.

Zdravlje&savjet
Budite ono što jeste.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka do sredine tjedna. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, od sredine tjedna počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad ćete biti opušteniji i imati više povjerenja u svoju privatnu budućnost.

Karijera
Pokazat će se da su vaši potezi doveli do novih financijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

Zdravlje&savjet
Osjećat ćete olakšanje i brže ćete se opuštati.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Do sredine tjedna Venera je još u vašem znaku, pa se potrudite ispuniti svoje (ili nečija) ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

Karijera
Mars u vašem znaku sigurno će vas potaknuti na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od vas zahtijevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete s voljom.

Zdravlje&savjet
Povremeno zastanite.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Do sredine tjedna vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Kako Venera ulazi u vaš znak ovih dana osjećat ćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da se pokažete drugima. Počet ćete više izlaziti, a drugi će vas prihvaćati.

Karijera
Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.

Zdravlje&savjet
Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Izdržite još do sredine tjedna. Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak.

Karijera
Oni koji su se iskreno preispitali, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. Oni koji nisu razmislili o sebi vjerojatno će se suočiti s posljedicama vlastite taštine i tek sad uviđati gdje su pogriješili. No i to je jedan korak prema naprijed.

Zdravlje&savjet
Budite kooperativni.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Prvi dio tjedna donijet će još poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine tjedna počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mjesto. Uz uvjet da ih ne forsirate.

Karijera
Zamišljat ćete sebe u ulozi onog koji vodi cijelu stvar i nećete biti daleko od istine. Jedino vremenski to neće biti potpuno točno. Treba odraditi još neke detalje kako bi dospjeli tamo gdje vam je mjesto. Činite to po pravilima struke.

Zdravlje&savjet
Vodite računa o kalorijama.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje bit će manje, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

Karijera
Nova energija koju intenzivno osjećate potaknut će vas i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mjestu gdje i vi.

Zdravlje&savjet
Idite tamo gdje vam je dobro.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
U prvoj polovini tjedna još ćete trebati izdržati poneku frustraciju, a onda, od sredine tjedna počinje povoljno ljubavno razdoblje kad će pozicija Venere na nebu podržavati vaša ljubavna očekivanja. Jedva ćete to dočekati.

Karijera
Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo riskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopće niste nadali.

Zdravlje&savjet
Sad se već vidi svjetlost na kraju tunela.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav još uvijek mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagirate na provokacije. Nemojte.

Karijera
Sve što je shematski vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazret ćete.

Zdravlje&savjet
Relaksacija je sada imperativ.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio tjedna Venera će prijeći u najudaljeniju poziciju prema vašem znaku i ljubav će vas pomalo mimoilaziti. To je redovan prolazni period.

Karijera
Brzina kojom ćete djelovati na radnom mjestu bit će fascinantna. To je posljedica toga što vi točno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

Zdravlje&savjet
Dva para očiju vide više nego jedan.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

Karijera
Napokon će doći do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Istovremeno ćete osjetiti i kako vam se vraća snaga. Radit ćete lakše i biti učinkovitiji. Neće to još biti bajka, ali bit će sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati.

Zdravlje&savjet
Sad možete ići na neki sport.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Oni koji su još sami još uvijek će čekati svog princa (princezu) na bijelom konju, ali će polako shvaćati da ga nema niotkuda. To će im vjerojatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

Karijera
Boravak u prirodi osvježio bi vas. Oni koji mogu, uzet će par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rješenja, a napunit će i baterije.

Zdravlje&savjet
Pazite da se ne počnete debljati.

Osobe rođene u ovom tjednu:

3.6. Rafael Nadal, tenisač
4.6. Angelina Jolie, glumica i humanitarka
9.6. Johnny Depp, glumac

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Djevica, Jarac i Ovan.

Horoskop

Ako otvorite svoje srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu.

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.