Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 03. – 09.01. 2011.

Zakoračite sa zvjezdanom pomoći u novu godinu.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Ne pokušavajte biti glavni u odnosu jer to neće biti prihvaćeno. Imate sve uvjete za skladan razvoj ljubavne veze ukoliko budete strpljivi i otvoreni za želje obiju strana. Diplomacija i takt dovest će vas do sreće.

Karijera

Pomrčina Sunca u vašem prirodnom 10. polju karijere uzrokovat će ozbiljne dvojbe kako dalje i probleme povezane s autoritetom. Mnogi će odrediti novi pravac djelovanja nakon što zaključe da ovako više ne ide.

Zdravlje
Zahtjevnost trenutka iscrpljivat će vas tjelesno i psihički. Nađite svoj mir.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Nesuglasje ili praznina u odnosu potrošit će se do kraja. Tokom vikenda otvaraju se nove ljubavne perspektive i opet dobivate šansu za sreću. Potrebno je da nekako pregrmite prvi dio tjedna. Budite još malo strpljivi.

Karijera
Sve nejasnoće oko vašeg usavršavanja, putovanja ili suradnje s uglednim ili stranim partnerima, ovaj će tjedan biti raščišćene. Otvorit će se nove povoljne mogućnosti za vas, a vi odlučujete kako ćete ih i ostvariti.

Zdravlje
Zdravi ste, premda vam je duša puna sjete. Veselite se onome što vam ide dobro.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)


Ljubav

Prvi dio tjedna pobrinite se da učvrstite svoj odnos, jer u drugom dijelu tjedna počinju manja ljubavna iskušenja. Pojavljuje se otuđenje u odnosu ili vam okolnosti više ne idu toliko na ruku. No tko voli, znat će to izdržati.

Karijera
Zaključujete prvu fazu promjena i otvarate novo poglavlje. Ako je bilo nešto što je još trebalo mijenjati, to ćete sigurno učiniti ovih dana. Time ulazite u sasvim novo razdoblje, puni radnog poleta i obnovljeni.

Zdravlje
Bolesni bi u drugom dijelu tjedna trebali ozdravljati.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Bit ćete suočeni s prekretnicom u osobnim odnosima koju teško da ćete moći izbjeći. Završit ćete jednu fazu i početi razvijati svoj odnos u novom pravcu. Konačnu odluku ne donosite prije srijede jer može biti pogrešna ili utopijska.

Karijera
Vaši suradnici definitivno će odlučivati umjesto vas, a vi ćete ono što odluče morati prihvatiti. Iako mislite da ste u inferiornoj poziciji, to je samo trenutno, jer su vaši dugoročni putovi još uvijek i te kako otvoreni.

Zdravlje
Osjetan pad imuniteta ublažite onim što volite.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Trebate znati da prolaze posljednji dani vaših ljubavnih iskušenja, pa ne dramite, nego malo pričekajte. A poboljšanje počinje 8.1. Zato se povucite i u miru osmislite novu ljubavnu strategiju s kojom ćete startati za vikend.

Karijera
Odnosi s vama podređenima na poslu doživjet će preokret i ta će suradnja krenuti u sasvim drukčijem pravcu. Nova faza rada za vas će biti i osvježenje, ali i izazov koji nećete moći ignorirati. I dalje imate puno posla.

Zdravlje
Idealni su dani za definitivnu odluku o prestanku pušenja.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav

Uslijedit će malo ljubavno iskušenje kroz koje ćete trebati dokazati i pokazati koliko ste zapravo zaljubljeni i koliko volite. Ne bojte se, jer bi sve trebalo ispasti i više nego dobro. Samo slušajte svoje srce.

Karijera
Odnosi i zabavljačke aktivnosti bit će vam u prvom planu, pa ćete sve druge poslove odrađivati rutinski. Ako ste sportski djelatnik ili kreativac, bit ćete jako angažirani, ali i odlučni da preokrenete situaciju u svoju korist. Uspjet ćete.

Zdravlje
Ne dopustite da loši ljudi razorno djeluju na vas.

VAGA (23.09. – 22.10.)


Ljubav
Obiteljski problem odvući će vas od voljene osobe kojoj je dosta vašeg nerješavanja situacije. Ako pokažete odlučnost i odbacite negativne ljude sebičnih ideja, usrećit ćete se. Obratno, oni će vas povući u propast.

Karijera

Zaposleni u malim privatnim biznisima bit će suočeni s važnom odlukom kojom će sasvim drukčije postaviti svoju djelatnost, no neka je ne donose prije srijede. Ostali će se odmarati ili će posao raditi više manje mehanički.

Zdravlje

Povucite se u osamu kako bi u miru napunili baterije.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Utvrdite postignuto i osvajajte još koji dan kad vas vaš svi žele. Od ovog vikenda ljubavni život postaje diskretniji, ali ne i manje kvalitetan. Mnogi će u glavi vrtjeti prebogat ljubavni film iz proteklih mjeseci.

Karijera
Promet i komunikacije bit će ključne teme ovaj tjedan. Neki će odlučiti promijeniti prijevozno sredstvo ili će kroz poslovno putovanje donijeti ključnu odluku za nastavak djelatnosti na nov način. Pazite kako se izražavate.

Zdravlje
S ovakvom formom možete na sportsko natjecanje.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Ako pripremate teran za nova osvajanja, ne brinite, jer od ovog vikenda sve će vam ići na ruku. Uslijedit će još par dana planiranja, a onda akcija koja će svakako obogatiti vaš ljubavni život. Uživajte.

Karijera
Ako ste dugovima, bit ćete pritisnuti do te mjere, da ćete morati naći način da ih vratite. Nikakva nelegalna opcija ne dolazi u obzir. Ako ih nemate, promijenit ćete svoj stav prema novcu i odlučiti sve postaviti na nov način.

Zdravlje
Jedite više povrća i žitarica. Osjećat ćete se bolje.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

Ići ćete iz odličnog u vrlo dobro, tako da i dalje možete biti prilično zadovoljni. Oni koji su u vezama malo će se više pozabaviti svojim statusom u odnosu i osvijestiti svoje želje i potrebe. Samci izlaze s prijateljima.

Karijera
Pomrčina u vašem znaku 4.1. ovaj će vam tjedan učiniti važnim. Naći ćete se pred zaključivanjem jedne faze i otkrivanjem sasvim novog pravca vašeg djelovanja. Ono što se nije rasplitalo, sada će se rasplesti. Odluku ne donosite prije srijede.

Zdravlje
Imate snage za dvoje.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)


Ljubav
Iako su vaša očekivanja zaista realna, ovih dana imat ćete razloga da ih povisite. Iznenadit ćete se kako vam okolnosti kreću na bolje i stvaraju se uvjeti za kvalitetniji privatni život. Prihvatite to s veseljem.
 
Karijera
Svi koji na svom poslu istražuju zateći će se pred vašim iskušenjem, otkrićem ili odlukom koja će nagovijestiti nešto sasvim novo u području kojim se bave. Ostali će miješati maštu i posao na način da će mašta biti dominantna.

Zdravlje
Psihički labilni će imati krizu. Osigurajte se.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

Potrudite se pokazati svoju ljubav u prvom dijelu tjedna, jer od vikenda stvari kreću u manje povoljnom pravcu. Ako je vaša veza stabilna, bit će ovo samo blago iskušavanje, a ako nije, računajte s otuđenjem.

Karijera
Svi koji očekuju pomoć u poslu, ovaj će tjedan dobiti odgovor. Protekcije će izostati. Ono što radite treba odraditi profesionalno i pod jednakim uvjetima za sve. Niste pravedni ako za sebe tražite privilegije.

Zdravlje
Nervozni ste jer se ne želite suočiti s istinom, a to bi bilo jedino zdravo.

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija.

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Drama Queen

Valentinovo je tu, za koji dan, taman da se naljutimo kad ne dobijemo čokoladu i cvijeće, ili ako ne odemo na neku razvikanu, a...

Horoskop

Top 3 znaka ovaj tjedan su Škorpion, Rak i Ribe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.