Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Tjedni horoskop / 07. – 13.6.2010

Slijedite svoju zvijezdu.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Još vam neće cvjetati ruže u ljubavi. Pitate se zašto vam nije toliko stalo do osobnih odnosa i već počinjete sumnjati u sebe. Ne brinite, jednostavno vas ljubavne planete malo mimoilaze. Dani su dobri za opuštanja u samoći svojih misli ili za neke aktivnosti tipa sporta bez suvišnih i opterećujućih pitanja. Možete se dobro provesti, ali ne očekujte više od toga.

Posao
Ovih dana postoji mogućnost da vam se iznenada otvori neočekivana prilika za razvoj nekog posla koji bi vama osobno bio veliko zadovoljstvo. U najblažem slučaju moglo bi se dogoditi niz sretnih okolnosti koje će vam i te kako ići na ruku. Teme kojim ćete se baviti i dalje će biti vrlo raznovrsne, a vi u svemu kreativni, učinkoviti i nadasve nadahnuti. Mnogima oko sebe bit ćete uzor ili primjer kako treba pokrenuti stvari.

Zdravlje
Ako ste imali sitnijih tegoba, one ovih dana prestaju. Dobro ste.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Dobar kontakt, jasne riječi, dobra energija – sve će to puniti vaše ljubavne baterije ovih dana, pa možete očekivati vrlo dobre i konstruktivne osobne odnose. Oni koji su još sami neka izlaze što više, jer će se ne samo osjećati dobro, nego i s lakoćom uspostavljati kontakte s osobama suprotnog spola.

Posao
Stvari vam konačno počinju ići na ruku, pa tako i u poslu. Radit ćete organiziranije i smirenije, a ni rezultati neće izostati. Posebno je dobar tjedan za rad s mladim osobama, odnosno u pedagogiji, sportu i zabavljačkoj industriji, ali i za sve ostale počinje kvalitetnije poslovno razdoblje kad će moći ostvariti mnogo toga oko čega su se dosad uzaludno naprezali. U financijskim pitanjima koja će biti aktualna postojat će još djelomična nervoza kako postići što bolji rezultat, te je važno da tu ne srljate.

Zdravlje
Napokon stres popušta, snaga vam se vraća, smirujete se i osjećate sve bolje i bolje.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Počet ćete zračiti novom svježinom i stalno će vam na pamet dolaziti neke sasvim nove ideje kako se provesti, kamo izaći, s kim se družiti. Na taj način ćete osvježiti i svoju vezu, a drugoj strani mogli biste postati i više nego zabavni. Nešto slično uslijedit će i za one koji su još sami, pa će vjerojatno postati glavni pokretači inventivnih izlazaka.

Posao
Padajući Mjesec prema vašem znaku poticat će vas da dublje promišljate o sebi i svom mjestu u svijetu, kao i o svojoj poziciji u poslu. U drugom dijelu tjedna uoči Mlađaka u Blizancu vjerojatno ćete doći do određenih zaključaka kojim ćete zatvoriti jednu fazu i odlučiti okrenuti novi list. S jedne strane, bit ćete potpuno svjesni novih i originalnih ideja i rješenja, a s druge, i kočnica i blokada koje sve to ponekad sputavaju. Ono na što ovih dana trebate paziti jest vaš jezik koji će ponekad biti oštriji nego inače.

Zdravlje
Ponekad će vam nedostajati energije, ali ćete to nadoknađivati snagom duha i jasnim vizijama i planovima za sebe.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Još vas Venera miluje svojim zračenjem, pa si možete priuštiti većinu onog što poželite kad se o ljubavi radi. Svakako izlazite van, a pogotovo ako ste još sami, jer ne samo da ćete i dalje biti primijećeni, nego će vam se drugi sve lakše i sve češće nastojati približiti. Na vama je da birate. Vezanima će biti i više nego dobro.

Posao
Vaši nadređeni možda će početi postavljati specifične zahtjeve prema vama, ali koji bi u konačnici mogli doprinijeti vašem napredovanju u poslu. Ne odbacujte odmah njihove ideje koliko god vam se učinile nagle ili nepromišljene, jer nisu bez osnova. U isto vrijeme bit ćete prilično maštoviti, pa će vam leći svi kreativni poslovni potezi. Jača i sektor kretanja i komunikacije, a u ovom drugom je ovih dana važno da birate riječi jer bi se mogle potkrasti i neke krive.

Zdravlje
Oni koji su se liječili u zdravstvenim ustanovama počinju ozdravljati. Istovremeno ćete biti skloni za kojim zalogajem više, pa pazite da se ne počnete debljati.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Sve ćete više davati prednost nježnosti i osjećajnosti, a sve manje atraktivnosti i agresivnosti u osobnim odnosima. Utoliko će oni poprimiti novi smjer koji će na neki način biti i ispunjavajući za obje strane. Dobro je biti malo tiši i usredotočiti se na neki svoj unutrašnji glas i osjećaj. Jer i sami znate da nije zlato sve što sija, premda to nerado priznajete.

Posao
Dolaze dani kad ćete početi raditi ležernije i bez dosadašnjeg pritiska. U isto vrijeme jača vaša kreativnost i originalnost, pa ćete biti skloni i istraživati neka sasvim nova rješenja, isprobati nešto dosad neisprobano i na taj način proširivati svoju djelatnost. Neki bi mogli osmisliti sasvim nov sustav financiranja ili sponzoriranja posla. Ostaju još neke vaše iluzije, pa se i dalje trudite da stvari sagledavate maksimalno realno.

Zdravlje
Sada se zaista možete smiriti i pošteno odmoriti. Godit će vam to što se više ne uzbuđujete oko svake sitnice, pa će vam se i zdravstveno stanje poboljšati. Akutne infekcije nestaju.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Vjerojatno će se kod vas izmjenjivati dvije faze u pristupu ljubavi – jedna će biti određena, vojnička i gotovo agresivna, dok će druga biti ležernija i gledati neka se stvari odvijaju same od sebe. Prva je dobra za one koji su još sami jer će se okuražiti na osvajanja, a druga je dobra za održavanje postojeće veze. U svakom slučaju, bit ćete dobro.

Posao
Za vas počinje nešto žešći period kad ćete biti aktivniji na svim područjima, pa tako i u području posla. Vjeroajtno ćete htjeli-ne htjeli morati raditi kao crnac, no kako ste vi po prirodi vrijedni, to vas neće previše pogoditi. U isto vrijeme nestaje vaša potreba za hedonizmom i ovih dana zaista postajete pravi pravcati realist koji predano slijedi ono što je sebi zacrtao. Teško da vas nešto može odvratiti od vašeg puta, pa samo tako nastavite i dalje, no ponekad sebi dopustite i malo odmora. Ne koristite grube riječi kad kritizirate druge.

Zdravlje
Ulaskom Marsa u vaš znak gdje je već Saturn, vi postajete prilično nabrušeni i živite na sve ili ništa. Ovakav stil može vam donijeti dodatne opterećenja u vidu stresa ili umaranja nakon prejakih aktivnosti.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Još ćete se neko vrijeme pitati oko toga tko je dominantan u vašoj vezi, ali ćete tome sve manje pridavati značaja. Slabije raspoloženje za ljubav potrajat će i dalje, ali ćete imati bogate ideje i veseo društveni život, pa se može reći da ćete se bilo u paru, bilo sami, osjećati dobro.

Posao
Sve ćete se više fokusirati na odnose u poslu, kao i na suradnju s mogući poslovnim partnerima, a sve u cilju proširenja poslovanja. Pri tom je jako važno da provjeravate pravnu stranu posla jer bi se tu mogle potkrasti nerealne procjene, odnosno da radite posao koji nije legalan ili da je pravno neizvediv. Ako sve dobro isplanirate, krenut će. Perspektive su vam i dalje iznadprosječne. Ono što će vas povremeno mučiti bit će vaš unutrašnji osjećaj koji će nerijetko biti obojan pesimizmom. Taj će biti sasvim bez realnih osnova. Potražite vedrije sadržaje kako biste si takvo razmišljanje izbili iz glave.

Zdravlje
Vraćaju se stari nejasni problemi s probavom ili crijevima. U isto vrijeme postajete skloniji pretjerivanju u konzumacijama, pa ovi utjecaji mogu biti dodatni fitilj za blaže poremećaje u probavi i izmjeni tvari u organizmu.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Sklad i sreća vraća se gotovo u potpunosti u vaše privatne odnose, a vi sad možete lakše i opuštenije disati. Povjerenje će također ojačati, pa su na pomolu poboljšanja u vezama, kao i dublje razumijevanje između partnera. Oni koji su još sami zanimljivim pričama osvajat će osobe suprotnog spola.

Posao
Jača podrška drugih prema vama u poslovanju, prestaju pritisci i sve se polako počinje vraćati u ravnotežu koju ste tako dugo čekali.Sada ćete moći raditi mirnije i s više zadovoljstva. Utoliko će doći do poboljšanja na radnom mjestu kad ćete na posao ići opet s osmijehom na licu. Za neke od vas iznenada bi se mogla otvoriti neočekivana poslovna prilika ili isto takvo radno mjesto. Budite otvoreni za sve opcije.

Zdravlje
Napetosti popuštaju, a vi se osjećate bolje nego dosad. Svakako slijedi poboljšanje i zdravlja i kondicije.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav

Nedostajat će vam takta, ali i rječitosti u osobnim odnosima. Sve može rezultirati nesporazumima ili vašim neprimjerenim reakcijama. Zato je važno da se kontrolirate, da svoja ljubavna očekivanja postavite na razumnu granicu i da se fokusirate na ono što je dobro između vas. Izbjegavajte suvišne riječi jer će vam izražavanje ići teže od ruke. Radije zagrljajima pokažite što osjećate.

Posao
Unatoč ne potpunom razumijevanju nekih vaših poslovnih suradnika, kao i općem padu energije, bit će i dobrih stvari. One su povezane uz suradnju s mladim osobama, kao i kroz rekreativne, sportske ili zabavljačke sadržaje. U tim područjima trebate zaigrati jer bi se kroz njih mogla otvoriti neka prilika koju uopće ne očekujete, a bila bi dobra za vas. Računajte i s bržim umaranjem, pa uvijek ostavite trenutke da malo predahnete, što god da radite.

Zdravlje
Osim smanjenog imuniteta, ovih dana ćete osjećati i nedostatak energije. Bilo bi dobro da se primirite i živite laganijim tempom. Izbjegavajte napore. Što lakše, to bolje po vas. Osim smanjenog imuniteta, ovih dana ćete osjećati i nedostatak energije. Bilo bi dobro da se primirite i živite laganijim tempom. Izbjegavajte napore. Što lakše, to bolje po vas.

JARAC (22.12. – 19.01.)


Ljubav

Ljubav će vam još ovih par dana biti u drugom planu, pa pazite samo na to da baš potpuno ne zanemarite voljenu osobu. Potrudite se da joj (mu) bude jasno kako ste opravdano zaokupljeni drugim stvarima i nekako to obrazložite. Oni koji su još sami radit će sve drugo, a ljubav će pustiti na čekanje.

Posao
Bit ćete jako usredotočeni na posao i svakim svojim potezom dovoditi stvari do krajnjeg perfekcionizma. U isto vrijeme će vam prelazak Marsa u znak Djevice dati ogromnu količinu zavidne energije, tako da su na pomolu vrlo kvalitetni radni rezultati. Oni koji rade u privatnoj firmi ili od kuće možda će dobiti priliku za iznenadni razvoj jednog posla koji ima perspektivu da se jako proširi.

Zdravlje
Dobivate novi priliv konstruktivne energije i izdržljivosti, vodite brigu o zdravlju, a s manjim prolaznim nemirima lako izlazite na kraj.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Počinju bolji dani za vas. Nema više provokacija, sve se odvija stabilnije i ugodnije između vas i partnera (partnerice). Bit ćete sve sretniji i s pravim motivima za ljubav. Neki će se i zaljubiti, a u najblažem slučaju dobro će se provesti. Bit će i onih koji će ljubav prepoznati na poslu.

Posao
Sada napokon možete računati na dobru suradnju s poslovnim partnerima ili suradnicima. Više vas neće napadati i kritizirati kao do nedavno. Dobro ste izdržali ovaj period od više mjeseci kad vas nisu prihvaćali onako ksko kako su trebali. Ali sad je to gotovo. Istovremeno ste jako duhoviti i šarmantni, pa ćete i dalje biti skloni zabavljanju drugih na poslu. Sve skupa može rezultirati znatnim poboljšanjem odnosa s kolegama što će vama biti dodatni motiv da još bolje radite.

Zdravlje
Uslijedit će vidno poboljšanje vašeg stanja. Više nema toliko umaranja, akutne bolesti popuštaju, vedri ste i spremni za ono što se zove živjeti punim plućima.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Imat ćete jako plemenite težnje i dobre namjere kad se o ljubavi radi, ali vam okolnosti i ljudi neće ići na ruku. Utoliko biste se mogli naći malo razočarani, ali izdržite. Osim što će vas ponekad gledati hladno, sada će vas i provocirati, a nešto do toga dolazit će ne samo iz situacija u kojim ćete se zajedno zateći, nego i od strane samog partnera (partnerice). Budite tolerantni i ne ulazite u dublje rasprave jer one neće biti dobre po vas.

Posao

Ukoliko je vaš posao takav da podrazumijeva suradnju s drugima ili sa strankama, očekujte probleme, nerazumijevanja, kritike, zastoje ili prepreke. Imat ćete brojne prilike da razvijate smisao za kompromise, strpljenje, toleranciju, uvažavanje stavova drugih s kojim se ne slažete ili slično. Postavite se konstruktivno prema svemu i za sada smanjite svoja očekivanja, kao i ambicije. Tko može, neka ide na godišnji odmor.

Zdravlje
Planete prelaze u izazovne položaje po vas, a Jupiter vas u isto vrijeme napušta i za neko vrijeme gubite njegovu zaštitu. U takvim okolnostima najbolje je da živite uredno, mirno i bez velikih naprezanja. Što više opuštanja i odmaranja, to bolje za vas.

Horoskop.hr
Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Djevica, Jarac i Ovan.

Horoskop

Ako otvorite svoje srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu.

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.