Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 08.03. – 14.03.2010.

Ovnovima se smješi savršeni ljubavni tjedan, a Rakovima poslovni uspjesi.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Ne samo da je Venera u vašem znaku, nego je u izvrsnom trigonu s Marsom u Lavu. Uz takve aspekte možete očekivati savršen ljubavni život, a pogotovo onaj erotski. Ukoliko ste u vezi, uživat ćete na način koji uključuje vrlo istančan osjećaj za mjeru, stil i sve što ide uz to u ljubavi. Oni koji su još sami, plijenit će pažnju osoba suprotnog spola i sve će im nekako ići na ruku. Mogućnost da dožive ljubav, velika je.

Posao
Glavna tema vaših poslovnih poduzimanja ovih dana bit će povezana s istraživanjem, tehnikama analize, umjetnošću ili psihologijom. Dosta ćete se angažirati na nekom od spomenutih područja i može se reći da ćete u svojim zaključcima biti i više nego precizni, a onda i uspješni. Neki neće odmah željeti sve iznositi pred kolege, nego će tek kad utvrde cjelinu stvari prezentirati ono što su otkrili.

Zdravlje
Imat ćete sasvim dovoljno energije i odličnu ravnotežu između emotivne strane ličnosti i one tjelesne.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Trudit ćete se da skrivate svoje osjećaje. Kod nekih će se to događati zbog objektivnih razloga jer će se zainteresirati za osobu koju njihovo društvo ne bi prihvatilo ili s kojom bi veza bila neodobravana, dok će drugi jednostavno imati potrebu svoje osjećaje zadržati za sebe. Oni koji već jesu u vezama fokusirat će se na vrlo suptilne vibracije između sebe i partnera (partnerice) i sve će više važnosti pridavati mašti kojom će obogaćivati svoj privatni život..

Posao
Podrška uglednih ljudi i mogućnost protekcija prema vama bit će vam dodatna motivacija za rad. Možda ćete se kroz sve to provući i ne sasvim zasluženo i dobiti nešto što vam objektivno ne pripada, pa pazite da budete maksimalno korektni prema svojim suradnicima, a naročito prema onima koji su u startu imali iste mogućnosti kao i vi i konkurirali za istu poziciju. Bit ćete opušteni u radu i pomalo lakomisleni.

Zdravlje
Osjećat ćete se dobro većinu ovog tjedna. Moguće je samo da ćete se malo previše opustiti.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Napokon možete očekivati poboljšanje svog ljubavnog života. I Venera i Mars su od ovog tjedna skladno postavljeni prema vašem znaku, pa će vam stvari u privatnosti krenuti. Upravo zagrljaj vaše najdraže osobe postat će vam sve važniji i najbolje utočište od problema kojim ste izloženi u drugim sferama života. Zato će mnogi shvatiti koliko im voljena osoba znači. Samci će lakše sklapati poznanstva, ali neka i dalje ne troše previše riječi.

Posao
Premda će se činiti da vas moćnici guraju naprijed, sve ćete vjerojatno doživljavati kao prevelik pritisak. Neće se raditi o nametanju klasičnog autoriteta, nego će se situacije složiti tako da nećete imati kud, niti u pravnom smislu, niti u pogledu nekih svojih ideala. Jednostavno nećete imati izbora i morat ćete prihvatiti ono što vam se nudi. To bi vas moglo oneraspoložiti, ali u konačnici ćete vidjeti da to i nije tako loše kao što vam se na prvi pogled činilo.

Zdravlje
Vjerojatno će uslijediti neravnoteža u izmjeni tekućina i tvari u organizmu, pa malo pripazite na prehranu i omogućite si dovoljno kretanja.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Malo ćete olabaviti svoju ljubavnu vezu i nekako se distancirati. No unutrašnji osjećaj bit će i dalje više nego dobar, pa ćete s dovoljno samopouzdanja pristupati bilo svojoj najdražoj osobi, bilo osobama suprotnog spola (ako ste još sami). Ponekad ćete se uplesti u zamku nadmudrivanja oko dominacije u vezi, a sve to bacit će blagu sjenu na vaš ljubavni život. No ništa posebno zabrinjavajuće.

Posao
Vrlo dobar razvoj poslovne situacije nastavit će se i ovaj tjedan. Sad će valjda svima biti jasno da ste vi i intelektualno dorasli poziciji prema kojoj stremite, a mogućnost da vas promoviraju u ono što želite, bit će sve izglednija. Oni koji rade nešto povezano s inozemstvom, sa stranim firmama ili strancima, također će biti na dobitku. Poslovi će se širiti, a vi cijeli tjedan dobivati prilike da pokažete što znate.

Zdravlje
Nalazite se u odličnom razdoblju kad vaš organizam funkcionira i više nego dobro. Tako će biti i cijeli ovaj tjedan.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Sve se više planeta okreće u vašu korist, a posebno kad se radi o ljubavi. Počinju dani kad će vam mnoga ljubavna vrata biti širom otvorena, pa ako ste raspoloženi osvajački, eto prilike da osvojite onog tko vam se sviđa. Bit ćete izražajni baš onako kako treba, sposobni podijeliti svoje osjećaje s drugima baš onako kako se i očekuje od vas i sve u svemu, gotovo je sigurno da vam slijede dani ljubavnih uspjeha.

Posao
Neki među vama mogli bi se konačno odlučiti na krupniju promjenu povezanu s poslom. Za ostvariti isto imate i više nego dovoljno snage, ali ipak prije nego što se upustite u planirana poduzimanja, provjerite objektivne okolnosti i napravite potrebne projekcije. Vaše ideje su vrlo dobre, vaša spremnost da ih provedete u djelo je neupitna, ali pitanje je da li je sad najbolje vrijeme kad bi sve to moglo zaživjeti. To je ono što trebate ispitati malo detaljnije.

Zdravlje
Zdravi ste i spremni na mnoge nove pothvate. Sport i rekreacija nešto su čemu težite gotovo svaki dan.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Tjedan pred vama konačno će donijeti ljubavno olakšanje. Vaše čežnje i usamljenost će popustiti, a vi se barem djelomično osjećati bolje. Voljena osoba će vam se opet približiti, možda ne onoliko koliko to inače može, ali odnosi će otopliti. Oni koji su još sami ponovno će dobiti motivaciju za ljubav, pa će gledati da potraže srodnu dušu makar morali i mijenjati svoj ustaljeni ritam.

Posao
Sve što budete radili ovih dana neće ovisiti o vama. Teško da ćete ikako moći utjecati na tok stvari, jer će drugi biti oni koji drže konce u svojim rukama. Vama će preostati jedino to da se prilagođavate i trenirate vještinu diplomacije. Pa i to je nešto, ako svemu pristupite konstruktivno. Odolite iskušenju kritike, jer vam sada ona neće donijeti ništa dobra. Budite vrijedni i strpljivi dok ne dođu povoljniji dani.

Zdravlje
Imunitet vam je oslabljen, a vi sad još i nervozni. Vrijeme je da se malo primirite i budete pažljivi i dobri prema sebi .Ugodite si nečim što posebno volite.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Počinju dani kad ćete doći u ljubavnu nemilost planeta. Venera u opoziciji na vaš znak povećat će vaše čežnje i osjećaj usamljenosti, pa će i oni koji već jesu u skladnim vezama malo ohladiti ili se distancirati od partnera (partnerice). Pristupite li ovom kao dobrodošlom periodu za razmišljanje i ljubavnu inventuru održavajući status quo u odnosima, pametno ćete iskoristiti ljubavno zatišje.

Posao
I dalje vam je suradnja s kolegama i više nego dobra. Možete se osloniti na njih i biti sigurni da će predano i kvalitetno obaviti sve što od njih očekujete. Kako vi znate surađivati bez većih problema, čak i ako niste u nadređenoj poziciji, znat ćete stvari postaviti tako da kroz rad s drugima sve bude obavljeno i više nego dobro. U svemu će vam okolnosti ići na ruku. Posebno je dobar tjedan za sve koji se bave uslužnim djelatnostima.

Zdravlje
Vodit ćete brigu o svom zdravlju i kvalitetnom življenju. Tako ćete smanjiti mogućnost tegoba povezanih s bubrežnim kamencima koja ovih dana postoji kod nekih.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Dobre ljubavne vibracije sada će se samo premjestiti u sferu svakodnevnice. Nećete više toliko izlaziti s voljenom osobom, nego ćete svoje strasti više upražnjavati u dnevnom ritmu i na običnim mjestima poput doma, ureda, dućana ili sličnog. Oni koji su još sami baš tamo mogli bi sresti osobu svojih snova. Bit ćete ljubazniji više nego inače i tako sebi priskrbiti dodatne bodove u osvajanjima.

Posao
Bit ćete vrlo zabavni i gotovo pa zaneseni dok radite. Mnogi Škorpioni i Škorpionke svoje će posao odrađivati s lakoćom i neće se uopće unositi u neka dublja razmišljanja. Okolnosti će vam u tom pogledu ići na ruku, pa se može reći da ćete ovih dana i više nego dobro spojiti ugodno s korisnim. Odlično je vrijeme za sve pedagoške djelatnike među vama. Oni će glatko naći zajednički jezik s mladim osobama.

Zdravlje
Nemate nikakvih briga, vedri ste i opušteni, te možete sve što ste sebi zacrtali. Dobro ste.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Ako vam sada ništa ne ide od ruke, barem će vam u ljubavi krenuti. Vatreni trigon Venere i Marsa iz Ovna i Lava učinit će vam osobni život skladnijim, prilike češćim i ugodnijim, a vas raspoloženijim za ljubav. I ne samo to, nego ćete u tom području svog života pokazati iznimne kvalitete. Zato se potrudite obnoviti svoj odnos s osobom s kojom već jeste u vezi, a ako ste još sami, slobodno izlazite van, jer su vam nova poznanstva sigurno na vidiku.

Posao
Vi nikako da dođete na zelenu granu. Nalazite se u razdoblju kad nemate pravu ravnotežu između svojih želja, ideala i realnosti, pa je zato moguće da se upuštate u kojekakva poduzimanja koja mogu biti skoro pa promašena. Bilo bi najbolje da zasad razmislite i samo analizirate, te polako planirate svoju poslovnu budućnost. Posebnu pažnju obratite na legalnost poslovanja, bilo sadašnjeg, bilo budućeg, jer vam ona ovih dana može izmicati.

Zdravlje
Ili ćete pretjerivati u konzumacijama ili ćete se odati totalnom asketizmu. Ni jedno ni drugo nije najbolje rješenje. Sjetite se pravila zlatne sredine.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Intelektualna strana vašeg odnosa s partnerom (partnericom) ovih će dana preuzeti dominaciju nad onom emotivnom. Neće vam se dati toliko ljubiti i grliti, koliko razmjenjivati mišljenja ili diskutirati o najrazličitijim temama. Zato će i oni koji su još sami najbolje proći ako se upuste u neku debatu, dok će izmjena nježnosti ostati nekako u zapećku.

Posao
Vrijeme povećanih kontakata se nastavlja, a uz to ide i vaša veća otvorenost prema suradnicima. Dobro ćete se razumjeti sa svakim s kim radite i to će biti i ključ vašeg uspjeha. Mogućnost da krenete na poslovno putovanje također je velika, a na njemu ćete se također snaći odlično. Oni koji su čekali neku legalizaciju dokumenata, trebali bi je dočekati ili bi im barem trebalo biti nagoviješteno da se stvari u tom pogledu privode kraju. Pozitivnom za njih.

Zdravlje
Osjećat ćete se sasvim dobro cijeli ovaj tjedan. Nemate ni posebnih briga, ni tegoba.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Za vas će ovaj tjedan početi dani intenzivnijih kretanja i otvorenih druženja s osobama suprotnog spola. Sve će imati ozračje ležernosti i neobaveznosti, a vama će se sviđati takav slobodarski štih. Mnogi će ujutro popričati s jednom osobom, tokom dana izmjenjivati SMS-ove s drugom, da bi navečer izašli s trećom. To ne znači da ćete sjediti na nekoliko stolica, nego da ćete biti otvoreni za mnoga poznanstva. Ukoliko znate što tražite, lako ćete u brojnim prilikama prepoznati srodnu dušu i ostati samo s njom.

Posao
Vjerojatno ste sada zadovoljni svojom zaradom ili onim što vam je sjelo na račun. Ako još čekate, znajte da bi trebali dobiti konkretna sredstva koja ste sami privredili. Mnogim Vodenjacima i Vodenjačicama će porasti samopouzdanje i bit će potpuno svjesni koliko vrijede u svojoj profesiji. Zbog toga će se i drukčije postaviti prema radu i prema svojim suradnicima, a onda će doći i do manjih promjena na poslu. Netko bi vas mogao početi više cijeniti.

Zdravlje
Dobro ste, a tako ćete biti i većinu ovog tjedna.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Venera od ovog tjedna više nije u vašem znaku, pa ćete se fokusirati na učvršćivanje onog što ste dosada postigli u ljubavi, a svoj ljubavni život svest ćete na uobičajeno intenzivnu razinu. Doći će do određene uhodanosti u odnosima, ali i u takvim okolnostima vi ćete biti sasvim zadovoljni. Oni koji su još sami imat će i dalje sasvim dovoljno dobrog raspoloženja za društvo, pa će s lakoćom sklapati poznanstva.

Posao
I dalje ste u vrlo prosperitetnom razdoblju kad možete pokrenuti mnogo toga što ste odavna žaljeli. Okolnosti, ljudi i događaji tebali bi vam ići na ruku, a vi budite pametni i iskoristite ovako dobru poziciju. Sve što sada poduzmete na poslovnom planu ići će vam daleko lakše, ugodnije i uspješnije nego što bi se to događalo uobičajeno. Zato će mnoge Ribe konačno doći tamo gdje im je i mjesto, pa ako to i ne bude baš danas, jasno će uvidjeti da su na putu prema tome i da povratka na staro nema.

Zdravlje
Zračite optimizmom koji je zarazan i osjećate se i više nego dobro ovih dana.

Horoskop.hr
Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Bik i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Rak, Djevica i Ovan.

Horoskop

Evo nekih sadržajnih uputa prema grupama znakova, tek toliko da vas potaknu u vašem individualnom izboru prema samom sebi.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ribe, Rak i Blizanac.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.