Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 09.09. – 15. 09. 2013.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Djevica

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Dane pred vama zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

Karijera

Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako primjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji bit će prolazni.

Zdravlje & savjet

Povremene nervoze i sitne brige.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti bit će jak. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.

Karijera

Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi oponašati osobe iz njihove profesije sviđaju. I to je neki put, ali kad tad trebate doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima u poslu.

Zdravlje & savjet

Punite baterije relaksacijom.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

Ljubavna svakodnevica jedan dan će vam se činiti ako iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama trebat će bolje balansirati i njegovati svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je jučer bilo sasvim dobro.

Karijera

Pred vama su dani kad ćete vjerojatno imati priliku pokazati koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Bit će to dobrodošao izazov koji ćete objeručke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

Zdravlje & savjet

Odlično ćete surađivati s mladima.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će prolazno turbulentno razdoblje gdje će trebati pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

Karijera

Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite otvoreni za to.

Zdravlje & savjet

Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Vedrina, pozitivan duh i otvorenost – sve će to izostati iz vašeg privatnog života ovih dana ili će postojati samo u vašoj mašti. Zato se ne trudite previše, nego radije pričekajte da prođe ovo izazovno vrijeme. Razmišljajte ili maštajte.

Karijera

Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karakterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

Zdravlje & savjet

Pad imuniteta. Pazite na prehranu.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Vjerojatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvaćati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. Vezani će isto biti bolje.

Karijera

Volite vidjeti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmjerili onamo kao i treba. Bit ćete zadovoljni.

Zdravlje & savjet

Prepoznajte što je dobro, a što nije.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

Karijera

I dalje ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosit ćete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

Zdravlje & savjet

Organizirajte izlet u prirodu.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Velik dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćete zadovoljni i bez velikih prohtjeva.

Karijera

Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.

Zdravlje & savjet

Manjak energije nadomjestite dobrim planom.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Vjerojatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne pretjerate sa šalama na tuđi račun.

Karijera

Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželjeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

Zdravlje & savjet

Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolirajte i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

Karijera

Počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno prezentirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijaliziran posao.

Zdravlje & savjet

Uživajte u životu i u prirodi.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutačno imate. Tako ćete najbolje pregrmjeti ovaj zahtjevan period.

Karijera

Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi vam ove dane učiniti teškim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Sjetite se svojih postignuća.

Zdravlje & savjet

Razgibajte vratnu kralježnicu.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi željeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahtijeva više ljubavne akcije. Ipak, morat ćete se usuglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspjet ćete uz nešto strpljenja.

Karijera

Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog vanjskih okolnosti i nitko zasada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim.

Zdravlje & savjet

Takt i diplomacija su vrijedne osobine. Koristite ih.

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

9.9. Luka Modrić, nogometaš
10.9. Colin Firth, glumac
15.9. Željka Antunović, političarka

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zdravstveni karton

Zdrav imunološki sustav brani organizam od bolesti, ali kada on ne radi pravilno, napada zdrave stanice, tkivo i organe i razvija se autoimuna bolest.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Zanimljivosti

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.