Tjedni horoskop / 1.4. – 7.4.2013.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Lijep razvoj ljubavnih događaja kod nekih će se manifestirati kroz kulminaciju strasti. Mnogi će biti obuzeti osjećajima više nego ikad. Zaljubljivanja, intenzivna zavođenja, predanost voljenoj osobi do kraja – sve je to moguće ovih dana.

Karijera
Vaš utjecaj na poslovni svijet oko vas bit će iznimno jak. Sad je trenutak da pokažete što znate i da uvjerite one s kojim surađujete u svoje ideje. U borbama ili nadmetanjima vi ćete prvi doći do izražaja.

Zdravlje & Savjet
I dalje stoji da njegujete ideju umjerenosti.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Oni koji su petljali s jednom tajnom ljubavi, teško da će se ispetljati iz iste. Naprotiv, sve ide u prilog tome da će se u istu upetljati još više. Potrebno je sačuvati razum i koliko je to moguće sagledati stvari iz realnije perspektive.

Karijera
Većina će poželjeti raditi iz sjene. Mnogi će vuči konce iz skrivene pozicije i u tome će istinski uživati. Bit će i onih koji će se igrati detektiva. U svom radu bit ćete previše samostalni. To je dvosjekli mač.

Zdravlje & Savjet
Raste vaš interes za alternativna bavljenja.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Veze s prijateljima bit će jake. Neki će preko njih upoznati ljubav svog života. Oni u vezama najradije će zajedno izlaziti u veća društva gdje će se izvrsno zabavljati. U osobnim odnosima svi će biti otvoreni i opušteni. Bit će veselo.

Karijera
Ovih dana rezultate svog rada primat ćete vrlo emotivno. Oni neće izostati, ali vaše reakcije bit će prenaglašene. Pokušajte odvojiti emocije od posla. Tako ćete mirnije planirati buduće poslovne poteze, a bit ćete i precizniji.

Zdravlje & Savjet
Male nervoze i nesanice.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Napori koje ćete možda ulagati u poboljšanje privatnog života neće uroditi očekivanim plodovima. Bolje je zasad zanemariti svoja ljubavna očekivanja i usredotočiti se na nešto drugo. Tako ćete lakše proći kroz ovo izazovno razdoblje.

Karijera
Osjećat ćete se napeto i pod stalnim pritiskom. Odredite dnevni plan i držite ga se. Ne idite preko svojih granica, jer će vam nedostajati energije. Ako vas prozovu zbog nečega, ne branite se, nego samo ostanite mirni. Ne reagirajte.

Zdravlje & Savjet
Vjerujte svojoj intuiciji.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Vjerojatno ćete biti puni elana i spremni na mnoge nove ljubavne poteze. Oni koji su još sami krenut će smjelo u ljubavna osvajanja i u tome će biti revni i uspješni. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će partnera svježim idejama.

Karijera
Izgledat će kao da su vam mnoge željene stvari na dohvat ruke, a istina je da se za njih trebate još malo pomučiti. Budite realniji i brže ćete stići do cilja. Obratite pozornost na svaki detalj kako vam ništa ne bi promaklo. 

Zdravlje & Savjet
Oni koji putuju istinski će uživati.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Napokon ćete pokazati svoju strastveniju stranu i to će biti korak naprijed u vašem privatnom životu. Neki će iznenaditi voljenu osobu koja ih poznaje kao tihu i mirnu. Ovaj put bit će drukčije. Spremni ste na vrlo smjele poteze.

Karijera
U dogovaranjima se nećete pokazati kao najspretniji, ali u borbama ćete iznenaditi učinkovitošću i odlučnošću. Mogli bist povući neke oštre poteze bez previše objašnjavanja, ali koji će biti dobri. Kolege će uglavnom biti zbunjeni.

Zdravlje & Savjet
Neka vas vodi vaš unutrašnji glas.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Oni među vama koji su mudriji prihvatit će činjenicu da trenutačno ne mogu ništa bitno promijeniti i nastojat će se prilagoditi realnosti. Oni nezreliji lupat će glavom o zid bez previše uspjeha. Vrijeme je dobro za ljubavne inventure u samoći.

Karijera
Imat ćete brojne prilike za treniranje diplomacije, usuglašavanje različitih stavova ili za suzdržavanje od jalovih rasprava. Ako tome pristupite pozitivno, pred vama su dani u kojim možete mnogo toga naučiti o suradnji s drugima kad škripi.

Zdravlje & Savjet
Budite strpljivi.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
U sasvim običnim stvarima vi ćete nalaziti mnogo motiva za ispoljavanje osjećaja i strasti. Ovo su dani kad možete doživjeti zagrljaje na mjestima gdje prolazite svakodnevno, a ljubav možete naći u svakom trenutku. Ne treba tražiti ništa posebno. Sve je tu.

Karijera
Mnogi će na poslu pobrkati osjećaje i dužnosti. Rezultat će biti uzavrele strasti i poneki emotivni ispad koji neće izgledati profesionalno. Neki bi mogli dobiti zadatak koji su dugo čekali i koji će probuditi emocije.

Zdravlje & Savjet
Uživajte s mjerom.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Pred vama su dani intezivnih provoda i jakih emocija. Mlađi među vama vjerojatno će se zaljubiti ili barem osjećati da se stvari razvijaju u tom pravcu. Nitko neće biti ravnodušan. Kamo god izašli naići ćete na mnogo ljubavi.

Karijera
Na poslu ćete biti skloni zabavljati sve oko sebe. Oni čija je profesija povezana s nastupima pred publikom imat će mnogo uspjeha. Svi će raditi s lakoćom i bit će puni šarma i humora. Manji nesprazumi pojavit će se oko sitnica.

Zdravlje & Savjet
Ne brkajte kruške i jabuke. Budite jasniji.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Tihi obiteljski život ili samačka inventura (ako ste sami) bit će vam utočište od izazova koji ne obećavaju mnogo. Povlačenje će biti ključ kojim ćete otvoriti vrata strpljenju, a ono će vam pomoći da kasnije dočekate bolje ljubavne dane.

Karijera
Rado biste pokrenuli svoj biznis, ali jako dobro znate da ništa ne može preko noći. Neki će vagati i dvojiti oko spomenute ideje. Eventualno će je pokrenuti kasnije. Dani su dobri za razmišljanje, rutinski rad ili za planiranje.

Zdravlje & Savjet

Ne naprežite se ako baš ne morate.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Vjerojatno ćete se zateći upleteni u mrežu ljudi od kojih vas neki obožavaju, a neki jedva čekaju da vas provociraju. Vi ćete uživati u obje varijente i spremno dijeliti odgovore. Mnogi će se jako dobro provoditi, a do ljubavi će dolaziti lako.

Karijera
Izgledna su vrlo atraktivna poslovna putovanja. Ne zabrinjavajte se ako vam se u početku učine zahtjevnim. Sve ćete na kraju riješiti kao od šale. Vaša snalažljivost sada je na vrlo visokoj razini, pa nema razloga za brige.

Zdravlje & Savjet
Bit ćete u dobroj formi.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
I dalje će vas držati ideja sigurnosti. Mnogi će od voljene osobe intenzivno tražiti da im ova potvrdi i dokaže svoju ljubav. Na kraju će se ispostaviti samo to da ste vi nesigurni, pa tu osobinu želite kompenzirati kroz drugog. Razmislite o sebi.

Karijera
Oprostit ćete se od nekog novca na emotivan način ili ćete neki gubitak primiti s previše osjećaja. Ipak, odmah će se otvoriti vrata koja obećavaju i nadoknada štete već će se nazirati kao nešto što je blizu. Budite budni i otvoreni.

Zdravlje & Savjet
Proanalizirajte svoj moral.

Osobe rođene u ovom tjednu:

1.4. Ivano Balić, rukometaš
3.4. Eddie Murphy, glumac
7.4. Jackie Chan, glumac

Horoskop.hr