Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 1. – 7.10.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Blizanac i Strijelac.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Zabava i prilika za ljubav neće nedostajati u pravom dijelu tjedna. Nakon toga nastupa vrijeme kad će biti manje atrakcija, a vi ćete biti sve skloniji uživati u običnim svakodnevnim situacijama. Vezani će manje izlaziti, no bit će dobro.

Karijera
Izazovi na koje ćete nailaziti bit će uvijek povezani s drugima. Vaši poslovni partneri vodit će glavnu riječ, a to vam neće biti drago. Ipak, oni mudriji znat će iskoristiti druge kako bi kroz suradnju postigli lijepe rezultate.

Zdravlje & Savjet
Napravite reda u svojim životnim navikama.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Ako je bilo problema, ne unosite se u njih, nego pričekajte. Najviše zato jer od sredine tjedna iz lošijeg ulazite u povoljniju ljubavnu situaciju. Bit će još provokacija, ali ne takvih da ih ne bi mogli prevladati tolerancijom i ljubavlju.

Karijera
Povećanje obima poslova uzrokovat će povremene stresove. Vi ste tip koji voli sve polako i sigurno, ali ovaj put trebat će se prilagođavati brže i bez mnogo razmišljanja. Računajte na to i dajte sve od sebe, pa će biti rezultata.

Zdravlje & Savjet
Oni koji vode zdrav život bit će nad dobitku.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Ono što kažete bit će iskreno i imat će svoju težinu. Od sredine tjedna sve će postati površnije, ali i dalje ćete dosta izlaziti i dobro se zabavljati. Zato ako nekom izražavate ljubav, učinite to u prvom dijelu tjedna.

Karijera
I dalje ćete raditi s lakoćom. Mnogima će se posao činiti kao zgodna igra. Posebno dobro surađivat ćete s mladima. Neki će također imati više sreće nego pameti. Budite budni i nemojte propustiti niti jednu priliku. Bit će ih dosta.

Zdravlje & Savjet
Bit ćete vedri, zabavni i drugima zanimljivi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Većina će se usredotočiti na domaće kućno ozračje i bez mnogo potrebe za izlascima uživat će s voljenom osobom u intimnosti svog doma. Oni koji su još sami ljubav će tražiti preko internetskih poveznica i društvenih mreža.

Karijera
Vaša faza poslovne inventure protegnut će se i na ovaj tjedan. Mnogi će završavati neke poslovne faze i planove, stavljati točku na „i“ ili dovršavati nešto što je bilo nedovršeno. Bit će i onih koji će razmišljati o smislu onog čim se bave.

Zdravlje & Savjet
Budite umjereni u svemu i živite zdravo.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Venera ostaje u vašem znaku do sredine tjedna, pa to iskoristite ako želite nekom izraziti ljubav. Nakon toga nastupa malo manje atraktivno ljubavno razdoblje u kom ćete uglavnom učvršćivati postojeće stanje i graditi svoje samopouzdanje.

Karijera
Bit će aktualni kontakti, komunikacije i povezivanje s ljudima iz struke. Prijeći ćete mnoge mostove i poraditi na povjerenju između vas i vaših suradnika. Zaposleni u obrazovnim institucijama imat će više posla nego inače.

Zdravlje & Savjet
Još kratko vrijeme štedite svoje snage.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Od početne sumnje da li vas jedna osoba voli, vi ćete se tijekom ovog tjedna uvjeriti da je ista bila potpuno neopravdana. Kako dani budu prolazili, primjećivat ćete da ste sve više raspoloženi za ljubav, kao i to da vas drugi gledaju sa zanimanjem.

Karijera
Ne žalite ni za čim, jer ste dali sve od sebe da napravite ono što treba na najbolji mogući način. Na dnevni red odlaze financijske teme i ugovori povezani s osobama koje bi mogle učvrstiti posao koji radite. Držite se planiranog.

Zdravlje & Savjet
Male glavobolje brzo prolaze.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Do sredine ovog tjedna imat ćete otvoren pristup prema ljudima i ljubavi, nakon čega nastupa potreba za povučenijim stilom izražavanja emocija. Oni u vezama najradnije će vrijeme provoditi kod kuće s partnerom i neće mnogo izlaziti.

Karijera
Na dnevni red odlaze poslovne teme povezane s intelektom, pravom ili suradnjom s inozemstvom. Snalazit ćete se odlično, a manji stresovi bit će vam samo poticaj da stvari rješavate učinkovito. Mnogima ćete biti primjer.

Zdravlje & Savjet
Možete biti zadovoljni onim što ste postigli.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Pregrmite uz pomoć samokontrole dane do sredine tjedna jer od tada počinje povoljnije ljubavno razdoblje. Ako je bilo problema, nemojte ih isticati, nego mudro šutite i pričekajte. Vidjet ćete da će se stvari polako početi dovoditi u red.

Karijera
Još uvijek imate potrebu za dokazivanjem, pa i pod svaku cijenu. Pazite da drugima oko sebe ne postanete prenaporni i nemojte kritikom ukazivati na promašaje. Radije se fokusirajte na ono što i kako bi trebalo biti. Vi to vidite.

Zdravlje & Savjet
Red aktivnosti, pa red odmora – tako živite.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Kako tjedan bude odmicao, vi ćete se sve više spuštati na zemlju i uviđati i one lošije strane svoje najdraže osobe. Nemojte se previše brinuti, jer život treba sagledati u cjelini, a uvijek se usredotočiti na ono što je dobro. Tako se i postavite.

Karijera
Zateći ćete se u situaciji da se mjere vaše poslovna postignuća ili procjenjuju vaše sposobnosti. Znat ćete se dokazati na kvalitetan način, pa nije isključeno ni da vam ponude zahtjevniji angažman. Neki će imati protekcije.

Zdravlje & Savjet
Pomozite drugima kako bi oni pomogli vama.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Neki će sve više biti zaokupljeni karijerom, pa će upadati u staru zamku zanemarivanja partnera. Ipak, od sredine tjedna kao da ćete se probuditi i uvidjeti da je sve važno. U vašim osobnim odnosima doći će do poboljšanja. 

Karijera
Imate nove planove i nove ambicije na kojim ćete poraditi. Bez obzira na male peripetije, vas gotovo ništa ne može zaustaviti. Naći ćete odgovor na svako pitanje i pružiti ruku suradnje i onima koji to možda objektivno ne zaslužuju. 

Zdravlje & Savjet
Proći ćete kroz stresove bez većih posljedica.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Svakim danom postajat ćete sve svjesniji da možete prevladati distancu u odnosima. Nakon sredine tjedna sve ćete i konkretizirati, tako da će doći do poboljšanja u vezama. Oni koji su još sami ponovno će naći motive za udvaranja.

Karijera
Izgleda da možete napraviti mnogo, no nemojte ovu priliku shvatiti olako. I dalje vrijedi pravilo da svaku stepenicu treba pošteno odraditi. Imate šansu povezati se s cijelim svijetom i svoje ideje poslati nekamo daleko da tamo zažive.

Zdravlje & Savjet
Gotovo da vas ništa ne muči.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Nakon što ćete uočiti da i male stvari jednako vrijede i da se u njima i te kako može uživati udvoje, od sredine tjedna mogli biste popustiti negativnim mislima, te dopustiti da se u vaš odnos uvuče nešto što ne treba. Sjetite se onog dobrog.

Karijera
Možda ste čuli neku priču koju ste uzeli preozbiljno. Zanemarite tračeve i fokusirajte se na ono što se u profesionalnom smislu traži od vas. Zna se tko što treba raditi i svaka promjena treba biti argumentirana. Ne zaboravite na to.

Zdravlje & Savjet
Neke stvari treba čekati.

Osobe rođene u ovom tjednu:

1.10. Julie Andrews,filmska glumica i pjevačica
2.10. Sting, glazbenik
7.10. Vladimir Putin, političar

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Možemo li svojim djelovanjem promijeniti tijek naših života ili je sve unaprijed određeno, a na nama je samo prepustiti se i prihvatiti sve što...

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Trudnoća

Nije neuobičajeno da neke žene imaju neredovite mjesečnice nekoliko mjeseci nakon poroda.

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.