Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 1. – 7.8.2011.

Ovaj tjedan rođendan slavi i Barack Obama.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Sve ćete se bolje zabavljati. Ako još tražite srodnu dušu, prihvatite pozive za izlaske ili sami nešto organizirajte. Postoje velike šanse da ćete sresti osobu svojih snova, a nije nemoguće ni da ćete se istinski zaljubiti.

Karijera
Kako tjedan bude odmicao, postajat ćete sve živahniji i morat ćete odreagirati na ispravan način u trenutku. Vaša procjena možda će biti pod utjecajem žurbe, pa se potrudite izbjeći takvu zamku. Bit će i dosta dobrih okolnosti.

Zdravlje & Savjet
Drugi dio tjedna donijet će neočekivane stresove.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Imat ćete priliku razvijati toleranciju i strpljenje. Ne inzistirajte na ničemu, nego se mudro povucite i odredite koji je vaš ljubavni minimum. Također se usredotočite na sve ono pozitivno između vas, a ostalo zanemarite.

Karijera
Vjerojatno ćete ići iz krajnosti u krajnost. Povremeno ćete ispoljavati ogromne ambicije koje neće imati sasvim realno uporište, a već drugi čas vi ćete biti spremni odustati od svega. Provjeravajte legalitet poslovanja.

Zdravlje & Savjet
Jača sklonost pretjerivanja u konzumacijama.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
U idućim danima doći će do izražaja vaša povezanost s ljudima. Malo je trenutaka u kojim ćete biti sami. Mnogi će imati priliku bolje se upoznati s osobama oko sebe, pa ako ste još sami, iskoristite ovakve situacije da se bolje upoznate.

Karijera
Pred vama su dani kad ćete zaista moći pokazati sav svoj talent za komunikaciju. Osjećat ćete se poput ribe u vodi. U svemu tome bit ćete i prilično sigurni, tako da vam je uspjeh zajamčen. Drugi dio tjedna donosi neplanirane izdatke, ali nije ništa strašno.

Zdravlje & Savjet
Budite svoji.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Možete očekivati relativno miran ljubavni tjedan. Oni u vezama radit će na tome da učvrste svoj odnos, a samci će krenuti u akciije osvajanja u kojim će biti poduzetniji više nego inače. Sami će tražiti što više izazova.

Karijera

Prvi dio tjedna bavit ćete se uhodanim poslovima bez nekih pomaka. Od sredine tjedna Mars ulazi u vaš znak i na nagli i neočekivani način pokreće neke događaje. Morat ćete se pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti.

Zdravlje

Nađite u svakom danu stanke za kratki odmor.

LAV (23.07. – 22.08.)


Ljubav
Venera u vašem znaku sigurno će vam obogatiti ljubavni život. Primijetit ćete da vas osobe suprotnog spola gledaju s divljenjem, a vi blistate i zavodite. Oni koji već jesu u vezama bit će u stanju pokrenuti partnera na sve što požele.

Karijera
Vjerojatno ćete biti u središtu pozornosti što vi uostalom i volite. Dosta toga na poslu moglo bi ovisiti o vama, pa se potrudite biti maksimalno profesionalni i korektni. Drugi dio tjedna donosi ideje o kojim prvo treba razmisliti.

Zdravlje & Savjet
Stres će djelovati iznutra, ali imate snage.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Moguće je da ćete se ponašati poput prave Djevice. Neki će biti prave neosvojive tvrđave, ali će potiho čeznuti za ljubavlju. Bilo bi bolje da se malo više otvorite i tako budete jasniji drugoj strani, a i zato da ne propustite dobru priliku.

Karijera
Do sredine tjedna uglavnom ćete raditi na pripremama određenih analiza i istraživanja, a od sredine tjedna krenut ćete s primjenom istog u praksi. Činit će se da pokrenutim zadacima nema kraja.

Zdravlje & Savjet
U isto vrijeme bit ćete po sitno nervozni, intuitivni i zbunjeni.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Uz pomoć ili u društvu vama dragih ljudi vi ćete uspješno obnavljati svoj odnos s voljenom osobom. Bit ćete sretni zbog toga. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izađu s prijateljima jer bi preko njih mogli nekoga sresti.

Karijera
Uglavnom ćete dobro funkcionirati u prvom dijelu tjedna. Drugi dio tjedna mogao bi započeti s neočekivanim i pomalo naprasnim zahtjevima od strane nadređenih koje ćete doživjeti kao pritisak ili stres. No snaći ćete se.

Zdravlje

Relaksacija je imperativ ovih dana.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Vaše sumnje nemaju realne osnove. Potrebno je da se malo bolje pozabavite sami sobom i odolite iskušenju loših raspoloženja i sličnih misli. Drugi dio tjedna ojačat će vaša konstruktivnost, pa će vam biti malo lakše.

Karijera

Izvana će se činiti da imate priliku za napredovanje, ali iznutra će vas mučiti silna nervoza i čeprkanja koja uz to idu. Sredinom tjedna bit ćete u poziciji da „prerežete“ jednu stvar ili suradnju i da to tako i riješite.

Zdravlje & Savjet
Neispavanost, nervoza, nesanica. Rekreirajte se.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav

Vaša mudrost sastoji se u tome da se dignete iznad stvari. Ovaj put imat ćete priliku za to, a tako ćete postići i lijepe rezultate u osobnim odnosima. Već drugi dio tjedna najavljuje znatno poboljšanje kao posljedicu vašeg prethodnog pristupa.

Karijera

Doći će još do malih analiza oko sitnijih stvari povezanih s jednim poslom. To su sitnice na koje možda još nećete dobiti odgovor, ali kako znate da generalno cijela stvar kreće, nećete se previše zabrinuti.

Zdravlje & Savjet
Ide poboljšanje u svakom pogledu.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Mnogi će ponovno otkrivati svoju senzualnost i zaista se na taj način još više zbližiti s partnerom. Ipak, drugi dio tjedna donosi i sve više provokacija na koje ćete morati ostati mirni želite li sklad u odnosima.

Karijera
Obnova, rasklapanje stvari da bi se izgradilo novo, novčana ulaganja – sve su to teme koje bi se mogle aktualizirati. Bavit ćete se svime pomalo. Drugi dio tjedna moguć je stres zbog jedne suradnje, pa sačuvajte hladnu glavu.

Zdravlje

Redovno upražnjavajte tehniku relaksacije.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)


Ljubav
Ništa nećete moći postići na silu. Najviše šansi imat ćete ako se primirite i djelujete polako i iz sjene. Pokušajte biti otvoreniji za drugu stranu kako bi je bolje razumjeli i tako bar djelomično poboljšali vaš međusobni odnos.

Karijera
Ono što ste sebi zacrtali može se razvijati, ali sada jedino uz pomoć i kroz suradnju s drugima. U ovoj fazi potrebno je pokazati vještinu diplomacije, a ne dramatizacije. Ionako ne možete sve sami. Budite razumniji.

Zdravlje & Savjet
Jedite zdravo, opuštajte se redovno.

RIBE (19.02. – 20.03.)


Ljubav
Vjerojatno ćete biti u poziciji da se zadovoljite svakodnevnim malim stvarima. Sve preko toga neće se posebno dobro razvijati. Budete li skromniji u svojim ljubavnim zahtjevima, bit ćete sasvim zadovoljni i sretni.

Karijera
Ako trebate mijenjati kolegu s posla koji je na godišnjem, u drugom dijelu tjedna to ćete činiti znatno lakše nego u prvom. Zato ne gunđajte, nego pričekajte. I oni koji inače rade tijekom tjedna postajat će učinkovitiji.

Zdravlje
& Savjet
Doći će do postepenog poboljšanja općeg vitaliteta.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su:
Lav, Blizanac, Ovan

Osobe rođene u ovom tjednu


2.8. Herman Hesse, pisac
4.8. Barack Obama, američki predsjednik
5.8. John Huston, američki filmski redatelj


Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Ovan i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.