Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop 10. – 16.9.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Djevica, Ovan i Jarac.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Pred vama je ugodan ljubavni tjedan. Mnogi će početi izlaziti više nego inače, bilo da su sami, bilo u paru. Zabavljat ćete se, šarmirati osobe suprotnog spola i biti zadovoljni. Slobodno provedite u djelo neku originalnu ideju u ljubavi.

Karijera
Odlično ćete se snalaziti u malim tekućim zadacima. Povremeno će vam nedostajati izazova, ali sigurnost u poslu koju sad imate, nešto je što zaista vrijedi u turbulentnim vremenima. Zato ne kukajte, nego samo radite dalje.

Zdravlje & Savjet
Vaše zanimanje za kozmetiku raste.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Imat ćete brojne prilike za izlaske, druženja i zabavljanja. Ipak, srce će ostati neispunjeno. Ako se prema svemu postavite kao prema odličnom provodu bez previše očekivanja, barem ćete se dobro zabaviti. A to je već nešto.

Karijera
Svako malo dolazit će do provokacija u suradnjama s kolegama ili poslovnim partnerima. Srećom, imat ćete dovoljno duha i smisla za humor da sve to nadvladate. Ono što će vam nedostajati, bit će energija. Zato sve pažljivo planirajte.

Zdravlje & Savjet
Redovan san i svakodnevni odmor su nužni.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Letjet ćete od osobe do osobe poput pčele u letu. Sa svakim ćete biti spremni popričati, ali bez dubljih zbližavanja. Vama će to ipak ispuniti dušu. Oni koji već jesu u duljim vezama stalno će se povezivati s ljudima ili će biti u pokretu.

Karijera
Oni koji rade od kuće ili za male privatne firme imat će nešto više posla. Povremeno će se živcirati oko sitnica ili će dolaziti do malih peripetija. Svi ostali uglavnom će jedva čekati do s posla dođu kući gdje će se osjećati najudobnije.

Zdravlje & Savjet
Prepoznajte prilike pomoću intuicije.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Bit ćete aktivni u društvenom životu, a neki i u sportu. Tu bi mogli upoznati zanimljivu osobu. Oni u vezama gradit će svoj odnos u pravcu sigurnosti i učvršćivanja onog što imaju. Bit će rječiti i otvoreni prema partneru koji će to cijeniti.

Karijera
Energija kojom zračite mogla bi privući nove poslovne suradnike. Vaše aktivnosti bit će usmjerene na komunikaciju, a neki će i putovati zbog posla. Bit ćete uspješni, a u poslu će vam jako pomagati vaša intuicija. Slijedite je.

Zdravlje & Savjet
Osjećat ćete se dobro i stabilno.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Vaša bogata ljubavna faza se nastavlja. Zračite i privlačite više nego inače. Povremeno s nešto više strasti. Oni koji su još sami vjerojatno će imati mnogo udvarača, dok će vezani osjetiti da se voljena osoba opet zaljubila u njih, a kod mnogih i obratno.

Karijera
Trudit ćete se svim silama zadržati ono što ste postigli. Problem će biti u tome što ćete to raditi pod svaku cijenu. Istovremeno će vas mučiti umor. Imat ćete neujednačene faze u radu: čas agresivnu, čas pasivnu.

Zdravlje & Savjet
Odredite svoj dnevni minimum. Držite se plana.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Najbolje ćete se osjećati u situacijama intimnosti ili povučenosti kad s partnerom dijelite nešto što je samo vaše. Izlasci vas trenutačno neće previše zanimati. Oni koji su još sami uglavnom će maštati ili sanjariti o idealnoj ljubavi.

Karijera
Svoje ideje razvijat ćete dobro. Idućih dana pokazat ćete se kao odličan koordinator u poslu, a oni koji doslovno rade s rukama, pokazat će zavidni talent i spretnost. Bit ćete svjesni svoje vrijednosti, ali odolite iskušenju samohvale.

Zdravlje & Savjet
Važno je definirati jasan cilj.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Otvorenost i srdačnost bit će obilježja idućih dana. Uz takav pristup vi ćete lako otvoriti neka nova ljubavna vrata ako ste još sami. Vaša društvenost i prijateljski stav bit će dobitna kombinacija u većini slučajeva. Vezani će biti dobro.

Karijera
Polako ćete ispitivati nove mogućnosti. Povremeno ćete se oslanjati na skrivene informacije ili na vlastitu intuiciju. Još uvijek ćete radije djelovati iz sjene. Za svoje ideje potražit ćete sredstva uz nešto više napora.

Zdravlje & Savjet
Završna sazrijevanja još traju. Još malo.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Mučit ćete se s vlastitim strastima ili nestrpljenjem. Mnogi će željeti stvari riješiti pod svaku cijenu i odmah, a to će samo imati efekt dolijevanja ulja na vatru. Najbolje je da višak energije kanalizirate kroz hobije, a u ljubavi budite strpljivi.

Karijera
Bit ćete spremni na svaku vrstu aktivnosti koja doprinosi razvoju posla. Većina će se zateći u situaciji da izgaraju na radnom mjestu. Pazite samo da ne precijenite vlastite snage, pa da ne pregorite. Držite se zacrtanog plana.

Zdravlje & Savjet
Bez obzira na snagu, radite stanke.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
U ljubavnom životu povest ćete se za idejama plemenitosti, vrlina i ideala. Neki će tražiti nemoguće očekujući da voljenu osobu stave na pijedestal savršenstva. Budite realniji i bit ćete sretniji. Imate sve uvjete da uživate i budete zadovoljni.

Karijera
Pred vama su novi zadaci koji na prvi pogled ne izgledaju toliko atraktivno, ali će vas u konačnici promovirati u nešto više. Ne analizirajte, nego se primite posla. Naiđete li na poneku provokaciju, svakako ostanite mirni. Proći će.

Zdravlje & Savjet
Klonite se neiskrenih ljudi.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Postat će vam jasnije što želite i očekujete u svom privatnom životu. Kao i uvijek, ravnat ćete se prema tome. Vaši ljubavni planovi urodit će plodom, no idite korak po korak. Ne zato što ne bi bilo dobro, nego zato što će svakim danom biti sve bolje okolnosti.

Karijera
Otkrivat ćete kolike su vaše sposobnosti. Nekima će postati jasno da mogu više i bolje. To će ih potaknuti da zahtijevaju ono što im pripada ili da se upuste u nova poslovna poduzimanja. Vaše ambicije su realne i ostvarive.

Zdravlje & Savjet
Opće poboljšanje.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Oni koji još traže srodnu dušu vjerojatno će uploviti u svijet čežnji ili maštanja. Iz tog labirinta teško i nerado će izlaziti. Moguće su virtualne ljubavi. Oni koji su u vezama osjetit će blago povećanje distance između njih i voljene osobe.

Karijera
Želite promjene, ali problem je što ih želite pod svaku cijenu, a ponekad i na silu. Ništa se ne događa preko noći, a ako se i dogodi, obično nije stabilno. Zato se prvo smirite, definirajte što želite i idite polako i strpljivo. Bit će prepreka.

Zdravlje & Savjet
Štedite svoju snagu.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Imat ćete dovoljno snage, pa ako ste spremni usuglasiti se s voljenom osobom, izdržat ćete u kompromisima. Povremeno ćete biti vrlo ljubazni, što je dobro. Kako bi učvrstili svoju vezu, svakako prihvaćajte i ideje partnera.

Karijera
Ugovori, pregovori i dogovori bit će tema tjedna. Manji problemi mogući su zbog loših savjetnika ili nelegalnih opcija poslovanja. Zato sve provjeravajte. Također je jako važno da budete spremni na suradnju. Ne može sve biti po vašem.

Zdravlje & Savjet
Neki idu na kozmetičke tretmane.

Osobe rođene u ovom tjednu:

11.9. Slaven Bilić, bivši nogometni izbornik
13.9. Goran Ivanišević, teniski šampion
14.9. Amy Winehouse, pjevačica

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Možemo li svojim djelovanjem promijeniti tijek naših života ili je sve unaprijed određeno, a na nama je samo prepustiti se i prihvatiti sve što...

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Suncokreti na oblacima

Jednom kad žena odustane, to znači da je dala sebe do kraja...

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.