Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 11. – 17.10.2010.

Zapisano u zvijezdama…

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Kompromisi će vas sputavati i činiti nezadovoljnim u vezi. No nećete si moći pomoći, jer će i dalje glavnu riječ voditi vaš partner (partnerica). Sve možete nadomjestiti bogatim seksulanim životom koji će vam za razliku od svega ostalog, ići od ruke. To je karta na koju možete i trebate zaigrati. Samci će vjerojatno još morati malo pričekati da uspiju u svojim eventualnim zbližavanjima s osobama suprotnog spola.

Posao
Mogućnost dogovora s drugima bit će otežana zbog vašeg težeg pristajanja na popuštanja. No morat ćete se prilagođavati, jer vam drugo ne preostaje. Kad se malo povučete i sabranije sagledate situaciju, uvidjet ćete da objektivno i ne stojite loše. Mašta i kreativnost poticat će vas da se izrazite, ali će biti malo onih koji su spremni saslušati vas. Zato svoje prelijepe ideje zasad arhivirajte za bolja vremena, ali ih ne zaboravite. Među njima ima izvrsnih prijedloga.

Zdravlje
Nervoza i oslabljen imunitet pratit će vas gotovo cijeli ovaj tjedan.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Vaša privatna situacija daleko je od idealne, ali već ste navikli da se sa svim postavljenim izazovima nekako nosite. Ravnotežu možete tražiti u predavanju poslovnim obvezama. To ne znači da morate zahladiti svoje osobne odnose, ali možete se držati na ljubaznoj distanci. Tako ćete izbjeći nepotrebne rasprave ili sukobe koji vas trenutno ne bi odveli nikamo. Potrebno je biti strpljiv.

Posao
Iako će vas drugi kritizirati, biti skloni stavljati vas na tapetu, proglašavati vas dežurnim krivcem ili slično, vi ćete i dalje raditi predano i profesionalno. Ne uzimajte tuđa mišljenja k srcu, a posebno ako su otrovna. Posla ćete imati sasvim dovoljno da na takve primjedbe slobodno možete reći da imate pametnijeg posla i posvetite se istom. Sve će više ljudi tražiti vaše usluge, ali će i zahtjevi biti povećani. Možete računati na pomoć starih prijatelja.

Zdravlje
Stalno ćete biti umorni i to će vam ići na živce. Ipak, nastojat ćete zdravim životom doskočiti umoru. U tome ćete dobrim dijelom i uspijevati.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Izgledno je da ćete voditi bogat društveni život i dobro se zabavljati ili ćete barem imati prilike za takvo nešto. Mnogi samci naći će novo zgodno društvo i uživati u njemu. Oni koji već jesu u vezama obnovit će svoju ljubav na vrlo upečatljiv način koji će biti ugodan za oboje. Sve u svemu, nastavlja se lijepo i povoljno ljubavno razdoblje za vas.

Posao
Izvrstan je tjedan za sve Blizance i Blizančice zaposlene u zabavljačkoj industriji, kulturi, sportu, turizmu. Sve će se odvijati prema planu, a vi ćete sami blistati u ulogama koje vam dodijele. Mnogi će imati pravu priliku da pokažu ono što znaju, a pri tome će se i dobro zabavljati. Poslove ćete odrađivati s lakoćom, pa se može reći da je pred vama jedan ugodan radni tjedan s dobrim rezultatima.

Zdravlje
Osim ponekog zalogaja više, vi ćete biti u zavidnoj formi cijeli ovaj tjedan.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Venera i Mars u Škorpionu u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i djece mnogim će Rakovima i Račicama dati niz lijepih prilika za ljubav, za zaljubljivanje, za skladan odnos s djecom, kao i za nova ugodna poznanstva ako su još sami. Ponekad će vas tištiti neke obiteljske brige, ali odnos s voljenom osobom trebao bi biti i više nego dobar.

Posao
Domaći kućni poslovi zauzimat će većinu vaših misli, htijenja i aktivnosti. Ukoliko radite od kuće ili u manjoj privatnoj firmi, ovo su dani kad ćete vršiti minuciozne analize, osmišljavati nove početke i zaključivati postojeće stanje. Ono što je dobro, to je da ćete biti puni konstruktivne energije, pa čak i onda kad subjektivno ne budete zadovoljni rezultatima. Imat ćete snage da nastavite dalje.

Zdravlje
Fizičko zdravlje bit će vrlo dobro, ali neće izostati manja neraspoloženja, kao ni nervoza.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Osim na riječima, nećete polučiti rezultate u ljubavnim djelima. Zato se fokusirajte na priču i udvarajte ako treba i pjesnički. Kad se priča potroši, vi odugovlačite dok ne dođu bolji ljubavni dani. Ukoliko pređete na djela, nemojte očekivati ispunjenje, barem ne ono emocionalno. U osobnim odnosima možete napredovati samo na intelektualnom nivou. Barem zasad.

Posao
Tokom ovog tjedna sve će se vrtjeti oko komunikacija, korespondencije i kontakata. Ukoliko je vaš posao povezan s ljudima ili sa strankama, možete računati da nećete imati predaha. Problem će biti što će vam nedostajati energije, ali i ljubaznosti da se fino ophodite s drugima. Zato ćete ponekad reagirati neprimjereno i poneku stranku i otjerati samim svojim ponašanjem. Kontrolirajte se koliko god možete i budite maksimalno profesionalni.

Zdravlje
Povećanu osjetljivost na stres (a pogotovo onaj emocionalni) liječit ćete govorom, odnosno pričama i onda kad treba i onda kad ne treba. Ostalo je u redu.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Druga strana će prema vama imati svakako dobre namjere, ali vi možda nećete biti toliko spremni na optimizam. No imat ćete samopouzdanja, pa ćete nekako balansirati. I dalje ćete znati izabrati prave riječi da izrazite ljubav, pa ćete zahvaljujući takvom svom načinu izražavanja polučiti većinom uspjehe. Oni koji su još sami dobro će komunicirati sa suprotnim spolom.

Posao
Glavna tema ovih dana na poslu bit će povezana s financijama. Zbrajat ćete novčane rezultate, osmišljavati kako postići nove, kombinirati kanale kojim možete još više zaraditi. Mnoge Djevice morat će potegnuti i na kraće poslovno putovanje ili će samo nastaviti već započeto. Dobro će se snaći u kontaktima, ali će svemu prilaziti i s određenom dozom emocija. Ono što nije dobro, to je da ćete biti skloni troškovima iznad svojih mogućnosti, pa se tu nastojte zauzdati, bilo da se radi o troškovima firme, bilo onim osobnim.

Zdravlje
Osjećat ćete se stabilno većinu ovog tjedna.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Možda ćete postati malo preozbiljni ili kruti i zaboraviti se zabavljati u odnosu. Voljena osoba vjerojatno će vas podsjetiti i očekivati od vas da se potrudite da se malo lakše i češće opustite. I bit će u pravu. Ne mora sve biti toliko isplanirano i organizirano kako vi to sada činite. Dopustite sebi malo više spontanosti u odnosu i vidjet ćete da ćete i sami biti zadovoljniji. Isto vrijedi i za one koji su još sami kad se pokušavaju približiti osobi koja ih zanima.

Posao
Sve čega god da se prihvatite radit ćete maksimalno ozbiljno i odgovorno. Zato ako je karakter vašeg posla povezan sa spomenutim osobinama, vjerojatno ćete izbiti u prvi plan i dobiti priliku da se dokažete. Dani će biti takvi da ćete morati odlučivati o poslovanju, a vaše odluke vjerojatno će ostaviti posljedice ne samo po vas, nego i po druge. Lako je moguće da se radi o dugoročnim efektima. Radit ćete predano, zrelo i promišljeno, a vaši suradnici će vas podržavati. Neki će vas i hvaliti.

Zdravlje
Ponekad ćete biti zabrinuti više nego što je potrebno. Otuda vaša tmurnija raspoloženja. Objektivno, bit ćete dobro.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Nastavlja se iznimno bogat ljubavni period po vas. Možete gotovo sve što poželite, a posebno uspješni trebali bi biti u zavođenju. Zato ne sjedite doma, nego izlazite, a pogotovo to vrijedi za one koji još traže srodnu dušu. Sad su povećane šanse da je i nađu. Oni koji su u vezama provest će jedan lijep ljubavni tjedan.

Posao
Svaki posao povezan s istraživanjem ili intuicijom i maštom bit će u središtu vaše pozornosti. Umjetnici, istraživači, psiholozi i slični, doći će ovih dana na svoje, a vjerojatno će imati i pune ruke posla. Svi ostali bit će skloni kreativnim rješenjima, a neki će otkrivati istine koje su dugo slutili. Moguće je da će neke tajne biti otkrivene, a vi ćete u svemu tome imati i svoje prste. Radit ćete dobro i snalažljivo.

Zdravlje
Bit ćete u odličnoj formi ukoliko se ne preforsirate. Neka vas ne zavara ogromna količina energije koju sad imate. Kad je potrebno, stanite i odmorite.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Lako ćete sklapati poznanstva, osim ako ne budu pod imperativom tajne, odnosno skrivanja. Ako razmišljate da se upustite u tajnu ljubavnu vezu, dobro procijenite što njome možete dobiti, a što izgubiti. Stavite na vagu jedno i drugo, pa vidite što će pretegnuti. Tjedan je inače dobar za druženja s prijateljima ili za okupljanja u većim grupama ljudi. Tu ćete se opuštati i na neki način uživati.

Posao
Na poslu ćete biti opušteniji više nego inače, a kako ste vi inače opušteni, ovakav vaš stav neke vaše suradnike mogao bi naživcirati. Mogući su prigovori da ste lijeni, da ne radite precizno ili da se zafrkavate s poslom. Pokažite da ne mislite tako i malo se uozbiljite. Nisu svi tako ležerni kao vi. Premda su moguće protekcije, nemojte uvijek računati na njih, jer je moguće da vam otkriju greške za koje se niste nadali. Gurali ste ih pod tepih, a sad vam i vaši progledavači kroz prste neće moći pomoći. Uozbiljite se.

Zdravlje
Mogli biste početi gomilati kilograme, pa ograničite unos namirnica u organizam. Ostalo je u redu.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Dobar razvoj vaših osobnih odnosa nastavit će se i dalje. Znat ćete kako se ponašati, pa ćete voljenu osobu obasipati pažnjom unatoč dobroj količini posla koju imate. Bit ćete sretni i ispunjeni, te se ponašati dovoljno ležerno i opušteno. Oni koji su još sami bez velikih pretenzija i uz dovoljno spontanosti pristupat će osobama suprotnog spola i baš zbog takva pristupa imat će i uspjeha. Možda i više nego što sami očekuju.

Posao
Tjedan će biti odličan kako za razvoj karijere, tako i za kontakte, odnose i prijateljstva. Izvrsno ćete usklađivati jedno s drugim i osjećati se cjelovito u svakom smislu. Mnogi će iskoristiti priliku karijere i preuzeti posao koji će ih odvesti jednu stepenicu više, ali će u isto vrijeme biti i obzirni prema ljudima, puni uviđavnosti i spremni na suradnju sa svakim. Sve to zajedno ići će vam u prilog, tako da se može reći da je pred vama jedan bogati i ispunjavajući tjedan.

Zdravlje
Unatoč povremenim nervozicama, više je pozitivnih utjecaja, pa se općenito može reći da ćete biti sasvim dobro.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
U vašim privatnim odnosima moglo bi doći do emocionalnih napetosti, ali filozofska i intelektualna strana istih bit će i više nego dobra. Zato zapamtite da su to karte na koje možete zaigrati i svoju vezu održati na relativno dobroj razini. Ne očekujte neke nježnosti, ali možete se baviti teorijama do mile volje. Razgovori i niz zanimljivih tema ispunit će i vas i vašu najdražu osobu dovoljno da na emocije privremeno zaboravite ili ih ostavite po strani dok ne dođu bolji dani za ljubav.

Posao
Kombinacije oko doškolovanja ili profesionalnog usavršavanja dobit će na značaju ovih dana, a neki će se i konačno odlučiti za nešto od toga. Studenti i učenici učit će s lakoćom i jednako tako polagati ispite. Bit će i onih koji će uspostaviti kontakte s inozemnim poslovnim partnerima za koje postoje šanse da prerastu u dugoročniju suradnju. Problemi mogu nastati zbog vašeg manjka energije, pa računajte na to da što god radili, fizički ćete se umarati brže i lakše. Zato sve pažljivo planirajte

Zdravlje
Mogući su emocionalni stresovi ili barem povećana osjetljivost u tom smislu. Spavajte i odmarajte se kad god imate potrebu za tim.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Bit ćete otvoreni za sve moguće opcije, a one će uglavnom biti povoljne. Voljena osoba će vas uvažavati i biti tolerantna više nego što to možda očekujete. U takvim okolnostima možete razviti sasvim lijep odnos. A na pomolu su i emocionalna ispunjenja koja ste čekali dulje vrijeme. Sve će nekako ići odozgo, odnosno, prvo ćete teoretizirati, a onda sve to i primijeniti u praksi.

Posao
Vjerojatno ćete ovih dana dobiti priliku da pokažete što vi sve znate i tako sebe staviti u središte pozornosti vaših suradnika. Neke Ribe poduzet će korake koji će ih odvesti u promjene na poslu, a bit će i onih koji će staviti točku na „i“ i završiti jednu cjelinu, te krenuti u novu fazu poslovanja. Radit ćete punim plućima i s velikim kapacitetom snage. Teško da će vas nešto odvratiti od vašeg cilja. Pred vama je jedan uspješan radni tjedan.

Zdravlje
Bit ćete jači nego inače. Obilje snage može vas potaknuti i na veće tjelesne napore. Odradit ćete ih s lakoćom.

Horoskop.hr

Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)

Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i  Jarac.

Horoskop

Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje koje se može dobiti samo kroz mnoga životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.