Tjedni horoskop / 12. – 17.2. 2013.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Povremeno ćete brkati stvarnost i maštu. Moguće je da ćete osobi koja vas zanima pripisivati osobine koje u realnosti nema, bile one dobre, bilo loše. Bit ćete opušteni i otvoreni za zbližavanja, ali bez mnogo osjećaja za realnost.

Karijera
Kako tjedan bude odmicao, sve će vas više privlačiti poslovi iz sjene. Neki će imati potrebu raditi u miru i tišini, bez uzbuđenja, što je potpuno atipično za vas. Zbog toga ćete zbunjivati kolege. Ipak, ono što napravite, bit će kvalitetno.

Zdravlje & Savjet
Zanimat ćete se za alternativu i snove.


BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Malo je toga što će vas moći razveseliti u vašem privatnom životu, osim vaših prijatelja. Zato je najbolje da se držite njih, te da se u ljubavnim dvojbama na njih i oslanjate. Povjeravanje, primanje savjeta, olakšanje – sve to možete dobiti od dragih vam ljudi.

Karijera
Vaš razvoj u poslu ovih će dana biti direktno povezan s vašim prethodnim postignućima. Mjerit će se što ste napravili, a analize će biti temeljite i duge. Oni koji su radili dobro, dobro će i proći. Prilike su tu.

Zdravlje & Savjet
Ne uzimajte stvari previše k srcu.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Svojim nemirom i nestrpljivošću povremeno ćete narušavati inače vrlo dobre ljubavne prilike. Ako se malo smirite i pokušate objektivno sagledati stvari između vas i druge strane, uvidjet ćete da je sve bolje nego što mislite. Zato ne dramite.

Karijera
U idućim danima sve ćete više posla imati sa svojim nadređenima. Ponekad će vas oni pritiskati postavljajući veće zahtjeve, ponekad živcirati, bit će i nerazumijevanja, ali vi ćete kroz sve to morati proći. Oslonite se na svoju snalažljivost.

Zdravlje & Savjet
Razbistrite misli šetnjama.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Bogatstvo ideja kako provesti zajedničko vrijeme učinit će da vam ovaj period bude zanimljiv i ugodan. Mnogi će oplemeniti svoj odnos s voljenom osobom. Moguće su posjete novim i neobičnim mjestima koja će vam nahraniti duše.

Karijera
Okolnosti će vam ići na ruku. Ne samo da ćete dobivati sve zanimljivije zadatke, nego će sve to biti usmjereno na dulje staze, te stabilno. Mnogi će biti iznenađeni ovakvim razvojem događaja. Neka se otvore za sve novo i neka rade.

Zdravlje & Savjet
Poboljšanje zdravlja i kondicije.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Igranje po pravilima drugog nije vaš stil, no ovaj put neće vam preostati ništa drugo. U suprotnom, ostat ćete sami. Oni u duljim vezama dat će sve od sebe da prazninu u odnosu nadomjeste seksom. Uspjet će tek djelomično.

Karijera
Neki će biti u situaciji da poruše sve što su dosad izgradili i to zbog nekih sasvim nebitnih razloga. Poput taštine, ne primjer. Bit će to njihova zamka i iskušenje kojem će trebati odoljeti strpljenjem i zrelošću. Treba prvo pogledati kamo se ide.

Zdravlje & Savjet
Strpljen, spašen.


DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Da biste održali koliko toliko solidne osobne odnose, morat ćete se u svakom trenutku staviti u poziciju drugog. Jedino tako naći ćete razumijevanje i međusobni sklad. Tjeranje po svom može vam ovih dana donijeti samo probleme i svađe.

Karijera
Ugovaranje novih projekata i poslova bit će glavna tema tjedna. Trošit ćete živce i energiju, a neki će žestoko raspravljati. Kod nekih će doći do novog ustroja u firmi u kojoj rade, a koji će donijeti i neki nov ugovor ili novu poziciju za mnoge.

Zdravlje & Savjet
Njegujte mir i toleranciju.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Bit ćete usredotočeni na ljubav svim svojim bićem. Mnogi će davati i primati maksimum u vezi. Zadovoljstvo i ispunjenje je tu. Oni koji su još sami tražit će društvo, a niz dobrih prilika učinit će da ga najvjerojatnije i nađu. Na obostranu radost.

Karijera
Vrijeme je malih tekućih poslova čije je karakter raznolik. Kod nekih će se tražiti osobni angažman, kod nekih samo savjet, ali za koji će trebati dosta znanja i mozganja, a kod nekih sposobnost snalaženja i manevriranja.

Zdravlje & Savjet
Istraživat ćete nove dijete.


ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Lumpanje i zabavljanje bez cilja nastavit će se i dalje. Oni koji imaju ozbiljnija ljubavna očekivanja ostat će kratkih rukava. Oni koji očekuju samo dobru zabavu, zabavit će se, a u samoći noći razmišljat će zašto nema prave ljubavi.

Karijera
Kreativci će stabilizirati svoje poslove na dulje staze. Nešto slično doživjet će i oni koji rade s djecom i mladima. Svi ostali tražit će načine na koje mogu izraziti svoje talente na radnom mjestu. Ponekad će to izgledati bizarno.

Zdravlje & Savjet
Poštujte pravila i ne idite preko granica.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Situacije će svaki čas zahtijevati vaš povećani angažman oko doma i obitelji Vas će to jako živcirati i koristit ćete svaku priliku za pobjeći i vrludati okolo. Pri tom će dolaziti do niza zanimljivih susreta, a ono bitno što vas čeka za riješiti, izbjegavat ćete.

Karijera
Uslijedit će mnogo dvosmislenosti i nejasnoća u pitanjima onog što biste trebali započeti i razvijati dalje. Prvo trebate raščistiti stvari i postaviti jasna pravila igre. Ako počnete bez toga, ubrzo bi mogao nastati kaos.

Zdravlje & Savjet
Vježbajte koncentraciju.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Kako dani budu prolazili, vi ćete postajati sve komunikativniji i otvoreniji za društvo. Bit će to ugodna promjena kako za one koji već jesu u vezi, tako i za one koji još traže srodnu dušu. Profitirat ćete i vi i druga strana.

Karijera
Moguće je da ćete se zateći na seminaru, konferenciji ili sličnim susretima koji će u vama probuditi nove spoznaje, motive i nadahnuća. Razmjena ideja bit će vrlo intenzivna, a vi zaintrigirani. Vjerojatna su i poslovna putovanja.

Zdravlje & Savjet
Idite tamo gdje volite ići.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Sigurnost u sebe i svoje osjećaje bit će vam čvrst temelj na kom ćete graditi dalje. Veze će se produbljivati, a vi biti sretniji. Samci će primijetiti da ih osobe suprotnog spola rado pozivaju u svoje društvo, pa neka iste pozive prihvate.

Karijera
Petljavina oko financijskih kombinacija nastavit će se, a vi ćete sve to rješavati poput čarobnjaka. Ovih dana uspjet će se stabilizirati sredstva za koja ste se morali boriti. Bit će to korak naprijed u onom što radite.

Zdravlje & Savjet
Dobro bi vam došla rekreacija na otvorenom.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Ovih dana će vas zaokupljati toliko mnogo stvari, tako da će vam se ljubav činiti samo kao jedna od mnogih tema. Neki čak neće ni imati vremena za nju, a oni u vezama mogli bi malo zapostaviti voljenu osobu. Bit će to čudno za obje strane.

Karijera
Izdržite sve pritiske, zahtjeve i rokove jer će se isplatiti na dulje staze. Prepoznajte prave prilike i bez obzira na gužvu, prihvatite sve ono što možete. Dobro se organizirajte i dajte sve od sebe. Bit će ovo bogat tjedan.

Zdravlje & Savjet
Idite ranije na počinak.

Osobe rođene u ovom tjednu:

13.2. Robbie Williams, pjevač
15.2. Galileo Galilei, znanstvenik
17.2. Željko Mavrović, boksač

Horoskop.hr