Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Tjedni horoskop / 14.-20.06.2010.

Provjerite gdje vam se osmjehuju zvijezde!

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Dani će biti kao stvoreni za ljubav, a vi spremni da joj se posvetite na način koji je zanimljiv. Neki Ovnovi i Ovnice bit će na pragu zaljubljivanja. Zabava i izlazaka će biti sasvim dovoljno da će i oni koji su još sami lako nalaziti srodnu dušu, a ponekad će čak i teže birati između više opcija. Oni koji su u vezama ponovno će pokazati koliko vole.

Posao
Kako su Uran i Jupiter ušli u vaš znak, pucat ćete od entuzijazma i želje da napravite nešto novo, da proširite horizonte, da razvijete posao. Na radnom mjestu će situacija biti vrlo žestoka jer se u vašem prirodnom 6. polju službe nalaze Mars i Saturn. Očekujte pojačane napore, a neke stvari i situacije mogle bi biti vrlo ozbiljne. Sada će se početi rješavati važna pitanja i to na dulje staze. Bez problema ćete odgovarati svim postavljenim izazovima, i to najviše zbog prije spomenutih planeta u vašem znaku.

Zdravlje
Vodite računa o probavi i urednoj prehrani. Inače ste u redu.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Velika energija, ali i nesposobnost da osjetite iznutra učinit će vaše ljubavno nebo promjenljivim. Možda ćete previše željeti i imati najbolje namjere da uspijete u privatnom životu, ali vam situacije neće uvijek ići na ruku. No imat ćete dovoljno snage da to i nadvladate, a najbolje uz pomoć humora. Vezani će biti dobro, ali neće letjeti do nebesa kako možda priželjkuju.

Posao
Mnogi Bikovi i Bikice ozbiljno će se posvetiti pedagoškom radu ili će na poslu imati pojačan angažman s mladim osobama. Ovaj odnos zatjevat će maksimalnu odgovornost, predanost i ozbiljnost. Možda ćete se čak i malo previše zabrinuti za ove mlade osobe, ali uz trud i redovan rad sve će postepeno doći na svoje mjesto. Oni koji su roditelji brinut će za svoju djecu. Tokom tjedna u poslu ćete se također malo više baviti financijskim pitanjima, mogućnostima novih načina zarade ili sličnog. Imat ćete sasvim dovoljno energije i radit ćete vrlo dobro.

Zdravlje
Funkcionirat ćete stabilno i konstruktivno. Nemate zdravstvenih poteškoća.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Bit ćete otvoreni za svaki razgovor i baš ta vaša crta urođenog talenta za komunikaciju bit će i vaša dobitna kombinacija za ljubav. Problem će biti što ćete biti van forme, barem kad se radi o fizičkoj energiji. Brzo umaranje i nedostatak opuštenosti učinit će da vam i ljubavni sati budu prenaporni. Odmarajte i objasnite voljenoj osobi da vam treba više sna. Ne postavljajte velike zahtjeve i smanjite izlaske – najbolje će biti da uživate zajedno u tihom i mirnom okruženju.

Posao
Vjerojatno ćete se zateći u neslaganju s autoritetima na poslu. Bit ćete dovoljno snalažljivi i mudri da izbjegnete sukob, ali ne i svoje dužnosti. Zato budite profesionalac i pokažite da ste dorasli zadacima kojei se pred vas postavljaju. Možda vi mislite drukčije, ali ono što trebate odraditi, odradite najbolje kako znate. U određenim situacijama bit će bolje da šutite, jer postoji i mogućnost verbalnog sukoba. Suzdržite se od komentara. Neki Blizanci mogli bi se suočiti s obiteljskim problemima koje će trebati početi rješavati.

Zdravlje
Ponekad ćete uzeti neki zalogaj više. Kod nekih bi se mogli javiti neugodni, ali upečatljivi snovi. Sve ostalo je u redu.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Neće biti značajnijih promjena u vašem ljubavnom životu. Oni koji su već u vezama, funkcionirat će dobro, a najviše u sferi intimnosti. Potreba da se povučete i uživate udvoje pomalo izolirani od vanjskog svijeta, bit će velika. Oni koji su još sami bit će vrlo diskretni u osvajanjima, pa će i njihovi rezultati biti više na platonskoj razini.

Posao
Ako idete na poslovno putovanje, računajte na povećane napore i dodatni angažman koji će se tokom istog zahtijevati od vas. Zato se dobro pripremite. Neki Rakovi i Račice mogli bi dobiti neočekivanu poslovnu ponudu koja bi ih stavila na stepenicu više u karijeri ili bi doprinijela njihovom statusu. Pažljivo razmotrite sve opcije i ne srljajte. Imat ćete dovoljno vremena da dobro razmislite. Kreativci među vama dobit će dodatnu inspiraciju i motiv za stvaranje.

Zdravlje
Oni koji su se liječili u zdravstvenim ustanovama počinju ozdravljati. Istovremeno ćete biti skloni za kojim zalogajem više, pa pazite da se ne počnete debljati.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Izvrstan trigon Venere u vašem znaku i Jupitera i Urana u Ovnu gotovo sigurno će vam donijeti neočekivanu, ugodnu i prelijepu ljubavnu priliku. Ako ste već vezani, vjerojatno će se raditi o mogućnosti da provedete nezaboravan vikend ili slično, a ako ste još sami, dobro otvorite oči jer je ona (on) tu negdje blizu vas i samo čeka da je (ga) uzmete. Privlačnost kojom zračite svakako će vam donijeti naklonost osoba suprotnog spola.

Posao
Dolaze dani kad ćete se morati ozbiljno pozabaviti financijskim pitanjima. Situacija će zahtijevati maksimalnu ozbiljnost i odgovornost, pa gledajte gdje možete uštedjeti. Jača suradnja s inozemstvom, a za neke i mogućnost zaposlenja vani, preko granice. Zasad je to možda samo mogućnost sezonskog posla ili ugovora na određeno, no dat će vam dodatni impuls i nadu da dolaze bolji dani. Povremeno ćete biti pomalo lijeni i s neformalnim pristupom prema poslu, ali će isti zahtijevati ozbiljnost u području financija. Uozbiljite se.

Zdravlje
Mogući su prolazni problemi s grlom, a sve ostalo je u redu. Sada se možete malo bolje opustiti.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Ljubav za sve što je skriveno, tajno, pa čak i mistično ovaj put će vam donositi pozitivne stvari u život. Mnogi će partnera (partnericu) poželjeti odvesti na neko alternativno mjesto ili ga (ju) upoznati s nekom vrstom novog načina vođenja ljubavi, a sve povezano s duhovnim. Oni pak koji su još sami, baš na takvim mjestima mogli bi sresti osobu koja će ih zaintrigirati.

Posao
Kako tjedan bude odmicao vi ćete postajati sve žešći i sve stroži suradnik u poslu. Nećete biti skloni nikakvom popuštanju i jao si ga onome koji očekuje da bi mu vi mogli progledati kroz prste. Ne morate biti toliko nabrušeni kako prema drugima, tako niti prema sebi. Dopustite sebi poneki trenutak ležernosti kako bi predahnuli i još učinkovitije nastavili dalje s radom. Pritisci da se sve mora obaviti u roku postojat će i dalje, ali vaše sposobnosti da to izvršite bit će veće od zahtjeva. Zato ne trebate brinuti.

Zdravlje
S Marsom i Saturnom u svom znaku živjet ćete vrlo organizirano. Dobro bi vam došli trenutci opuštanja i malo više sna.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Vaša najdraža osoba bit će u boljem raspoloženju nego vi, pa od nje (njega) možete očekivati svako dobro. Nije da ćete vi biti loše, ali pokretač ljubavnih događaja ovaj put bit će vaš partner (partnerica). Dobre ideje, razumijevanje, solidarnost, sve će to doći do izražaja ovih dana između vas dvoje. Oni koji su još sami imaju dobre šanse da nekog sretnu i to uz pomoć svojih prijatelja.

Posao
Poslovni partneri sve će vas više privlačiti i intrigirati. Gledat ćete da sklopite ugovore koliko god to truda tražilo. Ipak, opreza radi, provjeravajte pravni aspekt stvari i čitajte svaku sitnicu koja piše u papirima. To vrijedi za cijeli period ljeta dok vam je Jupiter u opoziciji. Inače bi partnerstva mogla biti vrlo korisna i konstruktivna za vas pod uvjetima da se držite prije napisanog. I dalje je dobro postavljena suradnja sa strancima ili inozemstvom, a vodite brigu da jačaju i vaši jalni neprijatelji, pa budite mudri i ne razmećite se sa svojim uspjesima kako ne bi izazvali dodatnu zavist i podmetanja.

Zdravlje
Povećana je vjerojatnost noćnih mora, ali ima i dosta planeta dobro postavljenih, pa ste uglavnom dobro osim ponekog ružnog sna. Zaboravite ga.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Osrednji ili bolje rečeno anemični ljubavni život protegnut će se i na ovaj tjedan. No to vas neće previše brinuti jer će druge stvari u vašem životu teći bolje nego što se nadate, pa će biti niz razloga da budete dobro. Možda će ovo malo zatišje u privatnosti donijeti priliku za ljubavnu inventuru, pa razmislite gdje ste i kakva su vaša očekivanja.

Posao
S ulaskom Jupitera i Urana u vaše prirodno 6. polje službe i radnog mjesta za mnoge Škorpione i Škorpionke počet će neočekivano kvalitetno poslovno razdoblje. Odjednom ćete primijetiti da vam je na poslu sasvim fino, ugodno, a poslovne prilike pa makar i one male, pojavljivat će se onda kad se najmanje nadate. Odgovarat ćete svim postavljenim izazovima bez problema, a mnogi će razmišljati i o promjenama na poslu. Bit će spremni da stvari mijenjaju i usavršavaju do krajnjih granica. Pred vama je vrlo zanimljiv tjedan.

Zdravlje
Za većinu vas uslijedit će poboljšanje zdravstvenog stanja. Kvalitetnom brigom o životnim navikama vi ćete svoju kondiciju još više poboljšati.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav

Sve je u redu kad se objektivno pogleda, iako vas partner (partnerica) neće najbolje razumjeti. No vaš subjektivni osjećaj bit će za vas gotovo poražavajući. Bit ćete nezadovoljni, iako izvana gledajući nemate pravi razlog za to. Nedostatak ispunjenja i prilično brzo zasićenje i umor bit će vam glavne prepreke da uživate u privatnosti. Oslobodite se velikih očekivanja i uživajte pomalo.

Posao
Bit ćete izloženi dvama sasvim različitim utjecajima koji zasad neće biti u sukobu ili kontradikciji. Jedan je ugodan i blagotvoran, a tiče se suradnje s mladima ili se radi o bavljenjima povezanim sa sportom, zabavom ili rekreacijom. Tu ćete gotovo uživati i stvari će vam ići od ruke, pa ako radite nešto slično, bit će vam dobro. U isto vrijeme postoji snažan i zahtjevan utjecaj od strane nadređenih ili vladajućih struktura prema vama, a od vas će se tražiti maksimalna odgovornost i ozbiljnost, što se vama neće svidjeti. Na neki način ćete osjećati da ovi zahtjevi ograničavaju vašu slobodu, no morat ćete se prilagoditi.

Zdravlje
Pad imuniteta, ali i mogućnost akutnih boljki raznih vrsta zahtijevaju od vas oprez i uredan život. No duh će vam biti jak.

JARAC (22.12. – 19.01.)


Ljubav

U svojim osvajanjima ili približavanjima osobama suprotnog spola sve ćete karte baciti na igru zavođenja ili erotsku stranu odnosa. Ako ćete se zateći u situaciji da spomenuto provedete u djelo i ako druga strana na to pristaje, zagarantiran je dobar provod i osjećaj ispunjenja. Oni koji već jesu u vezama obogatit će svoj seksualni život na obostranu radost.

Posao
Rješavat ćete niz svakodnevnih poslova uobičajenih tema. No bit će ih više nego inače. Funkcionirat ćete odlično i osjećati da imate sve više energije i snage. Pitanja znanja i viših spoznaja dobivat će na značaju i njihova težina bit će vam samo dodatni pokretač za daljnji rad i istraživanja. Neki će najozbiljnije razmišljati ili već razmatrati mogućnost rada ili suradnje s inozemstvom. Također bi mogla uslijediti nenadana povoljna ponuda za rješenje nekih pitanja povezanih s nekretninama. Ipak, tu provjeravajte pravni aspekt stvari, odnosno da li je sve legalno.

Zdravlje
Nalazite se u izvrsnoj formi, a i svojim stilom života još ćete je više povećati.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Pojačane čežnje neće vas previše brinuti jer ste ionako društven tip, pa ćete nizom kontakata nadvladavati prolazno zatišje u privatnom životu. Zapravo će vam važniji biti ljudi općenito nego neka intimnost udvoje. Utoliko ćete se unatoč siromašnom ljubavnom životu osjećati dobro. Već vezani izlazit će zajedno s voljenom osobom i većinu zajedničkog vremena provoditi u širem krugu ljudi.

Posao
Komunikacije će vam otvarati put za daljnji razvoj i napredovanje na poslu. Teme poput sportskih, zabavljačkih ili onih povezanih s mladima davat će vam dodatni vjetar u leđa, pa ako radite nešto od spomenutog, računajte na uspjehe. Što se tiče eventualnih promjena, iako ćete o njima razmišljati najozbiljnije, sada nije vrijeme za njih. Možete potiho planirati i analizirati, ali zasad ih odgodite za kasnije (barem do jeseni) kad ćete imati bolju priliku da ih provedete u djelo.

Zdravlje
Nisu isključene prolazne probavne smetnje (crijeva), ali sve ostalo je i više nego dobro.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Vrijeme je da se fokusirate na male stvari i da uživate u sitnicama života. Dobro jelo, hobiji ili slična rekreativna bavljenja trenutno su vam jedini dobro aspektirani kad se radi o privatnom životu. Sve ostalo je napeto, pod znakom pitanja i to vrlo ozbiljnih. Nemojte samo dramatizirati nego smanjite svoja očekivanja i živite dan po dan uživajući u onim malim stvarima što vam ih život pruža, bilo da ste sami, bilo da ste u paru.

Posao

Mogućnost da zaradite više nego što ste očekivali bit će vam kompenzacija za druge stvari koje vam se neće sviđati. Prije svega su to međuljudski odnosi koji će se zaoštriti, a vi se u svemu tome nećete najbolje snaći. Budite tihi i radite svoje zadatke najbolje kako znate. Ne odgovarajte na provokacije, a oni koji mogu, neka pođu na godišnji odmor. U obiteljskom ozračju nalazit ćete potreban mir i jedva ćete dočekati da s posla krenete kući.

Zdravlje
Odmarajte, opuštajte se kad god možete i pred sebe postavljajte minimalne zadatke. Ne unosite se u brige jer je to sada najgore što možete učiniti. Potražite vedre ljude i jednake sadržaje.

Horoskop.hr
Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Fantastične novosti iz svijeta kozmetike – na hrvatsko tržište stiže brend koji izlazi iz laboratorija poznate nam Skintegre!

Duh i tijelo

Nije prirodno i nije normalno da roditelj izgubi dijete. To je Kategorija bez naziva… Najgora stvar što čovjek može doživjeti.

Zdravstveni karton

Šećerna bolest predstavlja mnoge izazove i zahtijeva prilagodbu i transformiranje zdravstvenih sustava kako bi odgovorili na rastuće prijetnje osobnoj, društvenoj i ekonomskoj dobrobiti.

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.