Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 14. – 20.1.2013.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Strijelac i Djevica.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Nemojte pokušati dominirati u vezi jer ćete tako samo zakomplicirati stvari. Budite ljubazni, a ako treba i na distanci. Ne brinite ako sve nije idealno. Proći će. Oni koji su još sami mogli bi biti privučeni od osobe koja će se s njima poigrati.

Karijera
Morat će poslušati svoje nadređene kako bi prosperirali. Neće vam biti niti lako niti drago, ali što je, tu je. Prihvatite ovo kao način suradnje koja će doprinijeti vašoj zrelosti. Kasnije će sve biti bolje. Držite se pravila struke bez mnogo pitanja.

Zdravlje & Savjet
Male nervoze.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Pred vama su ispunjavajući dani za privatni život. Ona zatezanja i blage frustracije koje ste bili prepoznali kao prepreke svojoj sreći, sad će se topiti i nestajati brže nego što mislite. Otvorite se i pokažite što osjećate.

Karijera
Mnogima od vas ovih će dana biti važniji moral i ideje nego konkretan posao ili proizvod. Vagat ćete da li je u redu to što netko radi i kako radi, da li ste u pravu ili niste. Neki će i doslovno imati posla s pravosuđem.

Zdravlje & Savjet
Nije vrijeme za forsiranja. Budite umjereni.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Bit ćete konstruktivni i uporni u svojim ljubavnim nastojanjima. Oni koji se nekom udvaraju uspjet će tamo gdje nitko drugi nije. Oni koji već jesu u vezama intenzivirat će svoj erotski život i produbiti odnos s voljenom osobom.

Karijera
Radit ćete smjelo i borbeno. Zaposleni u izazovnim profesijama dokučit će bitne tajne i osmisliti nove načine djelovanja. Većina će se udubiti u teme povezane sa smislom onog što rade. Mogli biste početi postavljati nemoguća pitanja.

Zdravlje & Savjet
Bit ćete jači od mnogih drugih.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Srce će htjeti jedno, a okolnosti će davati drugo. Ovaj konflikt morat ćete rješavati sami, pa ako se budete osjećali usamljeno, izdržite. Oni koji su u duljim vezama primijetit će da je njihova najdraža osoba postala iznimno zavodljiva.

Karijera
Suzdržavajte se od suvišnih komentara i intrigantnih pitanja čak i onda kad vam budu na vrhu jezika. Važno je ostati miran na svaku vrstu provokacije, pa i one unutrašnje. Vrijeme će donijeti rješenja koja sad ne možete vidjeti.

Zdravlje & Savjet
Ne pridajte značaj prolaznim smetnjama.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Dok vi dramite, ljubavna prilika na poslu možda vam izmiče iz ruku. Zanemarite show koji je potreban samo vašoj taštini i pažljivije sagledajte one tihe poglede osobe iz svoje radne sredine. Oni govore više od ikakvih riječi.

Karijera
S ljudima s kojim radite potrebno je naći zajednički jezik. To znači da ne može biti po vašem, nego onako kako je najbolje za sve. Vaš nedostatak samopouzdanja rezultat je nerealnog odnosa prema sebi. Posla ima, a jednaka pravila vrijede za sve.

Zdravlje & Savjet
Neki će promijeniti način prehrane.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Ovih dana moguć je fatalan susret i zaljubljivanje kakvo se nerijetko opisuje u romanima. Oni koji su još sami neka svakako izađu, pa makar bili i umorni. Oni u vezama obnovit će osjećajni odnos s partnerom putem seksualnosti.

Karijera
Tjedan je odličan za sve one koji se bave umjetnošću i kreativnim radom. Posebno dobro ići će arhitektima. Svi ostali u drugim profesijama radit će s voljom bez obzira što će im ponekad nedostajati fizičke energije. Mnogi će shvatiti da vole to što rade.

Zdravlje & Savjet
Sport bi vam činio dobro.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Na vaš prag mogla bi stići osoba koja će vam se jako svidjeti i uvući pod kožu. Problem će biti što vam okolnosti trenutačno neće baš ići na ruku. Ipak, ako je ugostite, budite strpljivi jer bi se kasnije moglo razviti ono što priželjkujete.

Karijera
Sanjate o novim poslovima ili novim počecima. Da bi pokrenuli nešto od toga, potrebno je prvo završiti neke stare poslovne priče. To ne znači da ćete zatvoriti vrata, nego naprotiv – kvalitetan završetak posla jamči novi nastavak.

Zdravlje & Savjet
Još nećete potpuno prijeći s riječi na djela.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Jedan susret na kraćem putovanju u vama bi mogao probuditi vrlo jake osjećaje. Ako ste još sami, putujte. Ako ste u paru, opet putujte udvoje jer će vam biti lijepo. Znat ćete naći pravi način za pokazati što osjećate a da vas druga strana potpuno razumije.

Karijera
S lakoćom ćete očitavati šifre ili ćete stvarati nove. Ove zagonetke učinit će vas jedinstvenim suradnikom u mnogim djelatnostima. Oni koji uče rješavat će i najsloženije zadatke. Kreativci će se odlično izražavati.

Zdravlje & Savjet
Sjetite se pravila zlatne sredine.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Bit će vam važno pokazati koliko vam je stalo i na neki način dokazati svoju ljubav. Moguće je i obratno, pa ćete to zahtijevati od druge strane. Ovo će učvrstiti vašu vezu, ali samo ako ne budete inzistirali na tome. Može biti dobro i bez toga.

Karijera
Vjerojatan je izdatak za nešto što je lijepo ili za nešto što u vama budi emocije. Ovaj trošak dopustit ćete si s lakoćom jer trenutno raspolažete s dovoljno novca. Ipak, ostavite neke zalihe za kasnije kad će trebati 'stiskati'.

Zdravlje & Savjet
Bit ćete u dobroj formi cijeli tjedan.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Konjukcija Venere i Plutona u vašem znaku učinit će vas iznimno zavodljivom i suprotnom spolu privlačnom osobom. Mnogi će se gotovo braniti od udvarača, a čim nekog pogledate, isti će padati pod vaš utjecaj kao hipnotiziran. I slobodni i vezani su odlično.

Karijera
Znat ćete kako učvrstiti svoj položaj i utjecati na suradnike. Ovo je vaših pet minuta kad možete pokrenuti sve ono što ste dugo planirali. Bit ćete zapaženi, prihvaćeni, analizirani, ali uglavnom u pozitivnom kontekstu. Iskoristite to.

Zdravlje & Savjet
Ne posuđujte novac.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Ovih dana moguće je vrlo upečatljivo prepoznavanje istih ljubavnih želja i sklonosti između vas i osobe s kojom bi eventualnu vezu morali kriti. Mogućnost tajne ljubavi zaokupit će vas. Što ćete učiniti, ne znate ni vi. Sve je otvoreno i moguće.

Karijera
Odgovarat će vam povučen rad u osami. Iako inače volite ljude, tražit ćete mir i smisao onog što radite. Vaši suradnici bit će pomalo zbunjeni jer vas inače poznaju kao društvenjaka. Ne zamarajte se s objašnjenjima, sve će doći na svoje mjesto.

Zdravlje & Savjet
Uživajte u glazbi.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Ako još tražite srodnu dušu, ovih dana najbolje je izaći s prijateljima zato što bi preko njih mogli doživjeti jedan vrlo važan susret. Prihvatite sve pozive za izlaske i vjerujte u svoju sretnu zvijezdu. Oni u vezama bit će opušteni i zadovoljni.

Karijera
Vjerojatno ćete malo otpustiti kočnice i poslu pristupati ležernije. Za kreativce među vama to će biti dobro, no oni čiji je posao strogo definiranih pravila mogli bi pogriješiti. Stoga ako se bavite takvim poslom, budite oprezni.

Zdravlje & Savjet
Bit će otkazanih daljih putovanja.

Osobe rođene u ovom tjednu:

16.1. Zdenka Kovačiček, pjevačica
17.1. Jim Carrey, filmski glumac
19.1. Dolly Parton, pjevačica

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i  Jarac.

Horoskop

Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje koje se može dobiti samo kroz mnoga životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.