Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 15.11. – 21.11.2010.

Kako jako vaša zvijezda ovih dana sja?

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Neće još biti bajka, ali u drugom dijelu tjedna neke stvari postat će vam jasnije i konačno ćete znati u kom pravcu trebate djelovati. Ukoliko ste u vezi, vaša kriza i analiza dobit će rješenje, odnosno smjer kako da sve to riješite. Ukoliko ste još sami, pred vama će se ukazati prilika da poboljšate jedan odnos. Ali neće biti ni malo lako, odnosno, bit će zahtjevno.

Posao
Neće biti značajnijih promjena u odnosu na protekli tjedan. Radit ćete konstruktivno i sabrano, te biti u stanju riješiti svaki problem na koji naiđete. Intuicija će vam biti jedan od vodiča i s lakoćom ćete detektirati prave poslovne prilike. Većina onog što poduzmete ići će vam od ruke, pa se pripremite na još jedan dinamičan tjedan. Jednako dobro funkcionirat ćete i na intelektualnoj i na operativnoj razini. Neki će početi sagledavati mogućnosti profesionalnog usavršavanja.

Zdravlje
Sentimentalnost ili emotivno nezadovoljstvo pritisnut će vas sredinom tjedna. Ne reagirajte bučno. Fizički ste u vrlo dobrom stanju, odnosno zdravo.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Mučite li sami sebe s mogućim flertom ili ljubavlju prema kolegi, znajte da ćete u drugom dijelu ovog tjedna imati jasnu sliku kamo sve to vodi, pa ćete primjereno tome znati i postupiti onako kako treba. Utoliko će vam biti lakše. Oni koji su u stabilnim vezama, napokon će razlučiti što su to zdrave navike i oboje će se okrenuti u pravcu istih. Moguć je novi stil života udvoje.

Posao
Bit ćete na rubu da pod svaku cijenu nešto mijenjate u vezi posla, no okolnosti i situacije još neće biti zrele da u eventualne promjene možete ušetati bez brige. Dosta toga se podiglo poput prašine u zraku i možda sada ne vidite sasvim jasno. Neke stvari su vam se doduše iskristalizirale, ali ne i cjelina. Zato ne srljajte i sagledavajte baš sve prije mogućih rezova. Ozračje na radnom mjestu pomalo će vas i psihički umarati, ali tu nećete moći mnogo promijeniti. Izdržite.

Zdravlje
Većinu tjedna osjećat ćete se prosječno dobro, odnosno nećete biti loše, ali nećete ni pucati od zdravlja.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Vjerojatno ste imali prave manipulacije povezane sa zabavom, tulumima ili sličnim. Dvojili ste kako ih osmisliti ili organizirati. Ovih dana sve će vam postati jasno i upregnut ćete svu svoju imaginaciju da to i ostvarite. Mnogi će se posvetiti voljenoj osobi na vrlo intrigantan način, ali će i dalje biti izloženi mogućim provokacijama. Obuzdajte se od ulaska u rasprave.

Posao
Najbolnije mjesto gdje ćete se lomiti bit će odnosi s kolegama na poslu, a kod nekih i odnosi s poslovnim partnerima. Izazovi će biti takvi da će vam trebati sva vaša samokontrola. Suzdržite se od naglih i nepromišljenih reakcija koliko god vas izazivali, jer vam iste neće ići u prilog. Stisnite zube i ovaj put zašutite. Tako ćete možda kasnije imati psihološku prednost. Dobro je aspektiran rad u uslužnim djelatnostima uz prije spomenute uvjete.

Zdravlje
Nemiri, nesanice, nervoza i sve što ide uz to pratit će vas i ovaj tjedan. Nastojte se smiriti i opustiti uz neki lagani i opuštajući sadržaj.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Kalkulacije oko kuće, doma, zajedničkog stanovanja ili sličnog, ovih će dana konačno dobiti jasniji pravac i to u drugom dijelu tjedna. Znat ćete kako sve to organizirati i premda u prvi tren nećete biti sasvim zadovoljni, kako vrijeme bude išlo dalje (preko ovog tjedna), znajte da će stvari dolaziti na svoje mjesto. Zato ne brinite, jer pred vama je sve bolje ljubavno vrijeme.

Posao
Bit će dosta posla, ali i dosta nervoze na radnom mjestu. Okolina vas neće inspirirati, ali vi ćete djelovati sigurnije od drugih i uglavnom uredno izvršavati postavljene vam zadatke. Ovaj tjedan mogla bi se ukazati lijepa prilika za poslovno putovanje preko granice ili bi se mogao otvoriti prostor za suradnju s inozemstvom. Kod nekih bi se sve moglo manifestirati i kao nova poslovna priča povezana s mladima. Ukoliko ste roditelj, dijete će vam vjerojatno planirati put koji će sve vas razveseliti.

Zdravlje
Nije isključen nagli napad žuči zbog nervoze ili stresa. No ima i vrlo dobrih utjecaja, pa ako i bude nekih tegoba, dobro ćete se s njima nositi.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Nakon dugih i ponekad i iscrpljujućih konverzacija, vi ćete s voljenom osobom doći do nekih bitnih zaključaka u drugom dijelu tjedna. Bit će to obostrano intelektualno slaganje povezano s nekim dogovorima u vašoj vezi. Utoliko će vaš odnos ojačati i postati još čvršći. Oni koji su još sami vjerojatno će biti skloni da na sličan način osvajaju, no neka paze da ne postanu prenaporni drugoj strani.

Posao
Kod onih koji su privatnici ili rade od kuće stvari će početi dolaziti na svoje mjesto. Dobit ćete lijep poticaj za rad dalje i to će vas ohrabriti. Svi ostali vjerojatno će riješiti neki obiteljski problem ili temu i to na zadovoljstvo većine. Kad se radi o onima koji rade negdje drugdje, posla će biti dovoljno, ali ćete u mislima stalno kombinirati nešto povezano sa zabavama ili mladim osobama. Ukoliko na poslu imate nešto od spomenutog, pomozite osobi koja je pod priličnim pritiskom i mogla bi se slomiti. Radi se o mladom suradniku (ili suradnici).

Zdravlje
Kondicijski ćete biti vrlo dobro, ali mučit će vas mogućnost prenaprezanja, čak i do razine ozljede u području stopala ili bedara.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Razmatranja i analize povezane s temom sigurnosti u vašoj vezi (a onda i s temom zajedničkih nekretnina ili financija koje mogu utjecati na zajednički život) u drugom dijelu ovog tjedna iskristalizirat će se, a vama će oboma postati jasno kako djelovati na tu temu. Možda ćete se odlučiti nešto prodati ili kupiti, a sve će to imati odjeka u budućnosti koja je pred vama. Oni koji su još sami vrtjet će analize na temu samopouzdanja i sredinom tjedna bit će spremni na osvajanja s više zrelosti i šarma.

Posao
I dalje vam je posao u drugom planu jer ćete se opet baviti odnosima, a posebno onim unutar obitelji. Ponekad će cijela situacija sličiti na kotao pun vrućeg ulja, pa se pripazite da ne preuzimate obveze koje ni po čemu ne bi trebale biti vaše ili da ne reagirate svadljivo. Stresa će biti i dalje i s njim računajte. Teško ćete nalaziti zajednički jezik s drugima, a opet je važno i da sačuvate hladnu glavu. Željet ćete mnogo toga riješiti, ali stvari su se tek sada uzbibale i sve to vas uznemirava. Pokušajte se malo osamiti i distancirati kako biste jasnije vidjeli o čemu se zapravo radi.

Zdravlje
Tjedan će biti pun izazova, lomova i eksplozivnih reakcija. Čuvajte svoje živce i nemojte prenagliti ni u kom pogledu. Radije se povucite i pričekajte trezvenije dane.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Prvi dio tjedna još ćete duboko preispitivati sebe i svoj status u svojoj ljubavnoj vezi, a u drugom dijelu tjedna postat će vam potpuno jasno tko ste vi i kako se trebate postaviti prema drugoj strani. Bit ćete otvoreni za dogovore i zaljubljeni ili barem raspoloženi za ljubav više nego inače. I druga strana trebala bi vam uzvraćati na sličan način. Oni koji su još sami bavit će se svojim izgledom više nego inače.

Posao
Nastavlja se plodno razdoblje za zaradu, a u tome vam pomažu vaši suradnici. Neke stvari na tu temu će doći na svoje mjesto i to biti razlog za zadovoljstvo svih vas koji zajedno radite. Istovremeno će kontakti i komunikacije postajati sve zahtjevnije područje poslovanja, pa ćete trebati ulagati dodatne napore kako biste sve to održali i razvili. Ponekad će biti napeto jer nećete stizati odgovoriti svima ili korespondirati sa svima, ali vi sami ćete dobro funkcionirati i davati sve od sebe.

Zdravlje
Ovih dana malo se pripazite u prometu, bilo da ste vozač, bilo pješak. Sve ostalo je u redu.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Još par dana dvojit ćete što učiniti po pitanju iskušenja tajne ljubavne veze, a u drugom dijelu tjedna postat će vam jasno što trebate učiniti. Kod nekih će se sve to manifestirati kao mali ljubavni eksperiment povezan s isprobavanjem određenih tajnih ljubavnih umijeća. Moguće je da ćete isprobati nešto novo ili postići dogovor s partnerom (partnericom) oko toga.

Posao
Možete očekivati nastavak i dobar razvoj situacije iz prošlog tjedna, a posebno dobro bit će za one koji trebaju prezentirati svoje vlastite radne ili umjetničke sposobnosti. Još uvijek ste rado prihvaćeni i rado viđeni pred mogućim komisijama ili nekim tko odlučuje o vašoj poslovnoj budućnosti. Zato dajte sve od sebe i ne zamarajte se tremama. Malo po malo pod kožu vam se uvlače razna pitanja povezana s financijama i polako shvaćate da ćete uskoro morati rješavati nešto u vezi toga. Čuvajte novac i odolite iskušenju rasipanja jer su uskoro mogući nenadani izdaci.

Zdravlje
Mlađa osoba iz vaše okoline mogla bi vas naživcirati preko svake mjere. Distancirajte se i zadržite svoj unutrašnji mir.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Ovih dana dobro ćete se provoditi u krugu zajedničkih prijatelja. Netko od njih izazvat će nove emocije kod vas, bit ćete mu (joj) spremni pomoći ili posavjetovati ga (ju) u ljubavnim pitanjima. Voljena osoba će vas slijediti u stopu, a vaš međusobni odnos bit će ležeran ako se izuzmu vaše povremene burnije reakcije (zbog Marsa u Strijelcu – ponekad ćete puhati i na hladno). Samci će izlaziti s društvom i neće se dodatno opterećivati potrebnom za zbližavanjem. Bit će im dobro i ovako.

Posao
Radit ćete možda čak i prekovremeno, ali ćete uspjeti izdržati sve te napore. Moguće je da ćete morati zamijeniti kolegu s posla ili preuzeti njegove (njene) obveze zbog više sile. Srećom imate višak energije, ali ipak rasporedite radne sate pametno i organizirajte se da ne pregorite. Ukoliko ste pokušavali riješiti stambeno pitanje ili nešto povezano s nekretninama, ovih dana možete očekivati rasplet takvih tema i to na opće zadovoljstvo. Ako vam apetiti nisu bili preveliki, stvari bi trebale sjesti onako kako i treba biti.

Zdravlje
Cijeli tjedan postoji opasnost od prenaprezanja, pa se potrudite biti oprezniji više nego inače. Kod nekih su moguće ozljede ekstremiteta (posebno noge).

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Još malo previranja na temu tko je glavni u vezi potrajat će do sredine tjedna, a onda ćete zauzeti jasan stav (vjerojatno da ste to vi). Možda ćete biti i malo na distanci prema voljenoj osobi, ali to je samo kratka reakcija nakon svega. Dugoročno, vi ste u stabilnoj vezi, premda na trenutke to možda neće izgledati tako. Oni koji su još sami bit će skloni ljubav potražiti na poslu.

Posao
Nastavlja se period izvrsnih kontakata i sjajnih komunikacijskih prilika. Ovih dana biste mogli ubrati i neke plodove zbog odlične suradnje i još bolje korespondencije sa suradnicima. Vaše ambicije su i dalje uobičajeno velike, ali i opravdane s obzirom na vaš ozbiljan i profesionalan pristup prema poslu. Neki će razlučivati odnos sa šefom i tokom ovog tjedna zaključiti i definirati da li ga (ju) vole ili samo podnose. Poznato je da ste vi prirodni autoritet, pa kad imate nekog takvog za suradnju, taj je obično manje sposoban od vas. Ali vaš korektan stav navodi vas da i tu treba biti profesionalan.

Zdravlje
Osim neočekivano uznemirujućeg sna, vaša java bit će sasvim stabilna, kao i vaše zdravstveno stanje.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Volite provocirajuće diskusije i duge razgovore otvorene za sve moguće teme. Za sve to imat ćete prilike ovih dana, pa ćete tako i provoditi zajedničko vrijeme s voljenom osobom. Ipak, u drugom dijelu tjedna jedna će vas diskusija navesti da zauzmete jasniji stav i u tom pravcu i djelujete. Tema? Povezana s ljubavlju, ali može biti i s bilo čim, jer vi nemate granica. Zanima vas sve, pa ćete u to uvući i voljenu osobu ili onu kojoj se udvarate.

Posao
Suradnja s vašim nadređenima ovaj put mogla bi uroditi iznenađujuće dobrim financijskim rezultatima. To bi se moglo ispoljiti baš ovaj tjedan, pa budite otvoreni za takvu mogućnost, koliko god vas to čudilo. Istovremeno bi netko od vaših prijatelja mogao imati financijskih problema ili se kretati u tom pravcu. Možda će vas zamoliti za pomoć. Koliko god vi bili skloni da mu pomognete, znajte da novac koji posudite ovaj ili idući tjedan vjerojatno nećete (tako skoro ili uopće) vidjeti. Zato dobro odvažite što vam je činiti.

Zdravlje
Dobro bi bilo da malo pripazite svoje grlo. Izbjegavajte hladna pića jer biste kasnije mogli patiti od kašlja i promuklosti.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Vaše seksualne fantazije razvijat će se vrlo maštovito, a u drugom dijelu tjedna na jedan nov način. Neki će s voljenom osobom istraživati erotske mogućnosti kroz koje će im napokon postati jasno kakav je njihov odnos. Oni koji su još sami potražit će novi sadržaj sličnog karaktera i dat će svojoj mašti da radi za njih. Bit će i onih koji će razmišljati kako sebe promijeniti da postanu još zavodljiviji.

Posao
Vaš poslovni status mogao bi se opisati kao zadovoljavajući. Imat ćete priliku za razvoj karijere i stručnog obrazovanja, a nešto povezano s tim ovih bi dana konačno moglo sazreti i to na sveopće zadovoljstvo. Problem će biti u tome što ste umorni i nemate dovoljno energije za rad. Svakako je potrebno da se dobro organizirate kako bi mogli ekonomizirati sa svojim snagama. Mentalna strana bit će vam zbrkana, pa će vam sve to dodatno otežavati stvari. Ipak, u nekim stvarima imat ćete više sreće nego pameti.

Zdravlje
Živci će vam raditi sto na sat cijeli ovaj tjedan. Ako ste tu inače osjetljivi, nastojte se opustiti unaprijed kako ne bi došlo do neugodnih posljedica po vas i po vašu okolinu.

Horoskop.hr

Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)

Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija.

Horoskop

Top 3 znaka ovaj tjedan su Škorpion, Rak i Ribe.

Horoskop

Kineska astrologija bavi se s 12 znakova koji predstavljaju 12 različitih tipova ličnosti.

Horoskop

Saznajte koji su znakovi apsolutno ludi i najluđi, a s kojim znakovima možete imati relativno miran suživot!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.