Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 17. – 23.12.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Strijelac, Ovan i Vaga.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Unatoč ponekoj naglosti s vaše strane, vama će se ovih dana sve više otvarati ljubavna vrata. Bit će mnogo prilika, pa nemojte sjediti kod kuće. Neki bi ljubav mogli sresti na putovanju, a već vezani poboljšat će svoj odnos.

Karijera
Kreativna rješenja koja ćete predlagati bit će vrlo inventivna. Mnogi će vas primijetiti kao novu snagu koja vodi ka napretku cijelog sustava. Ne trebate slušati ničije savjete, jer sami znate što i kako treba. Slušajte prije svega sebe.

Zdravlje & Savjet
Duhom ćete biti jači nego tijelom.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Napokon ćete moći izraziti što osjećate i biti ono što jeste. Dosadilo vam je hodanje po rubu i stalno prilagođavanje, pa ćete ove dane doživjeti ako pravo olakšanje. Odnosi u vezama će se poboljšati, a vi ćete se opet smijati.

Karijera
Za ono što radite očekujete adekvatnu nagradu, ali ona sporo dolazi. Strpljiv znači biti otvoren, pa nemojte imati predrasude ili se prekruto držati plana. Ne možete ubrati plod voćke ako ona nije zrela. Imajte to na pameti.

Zdravlje & Savjet
Ne pretjerujte u strastima. Budite razumni.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Kako tjedan bude odmicao, vi ćete se osjećati sve usamljenije, pa čak i ako ste u vezi. Rezultat je to najudaljenijeg položaja Venere u odnosu na vaš znak. Vrijeme je stoga povoljno za unutrašnje inventure i mirno održavanje onog što imate.

Karijera
Bolje je da surađujete nego da se borite. Pregovori, sporazumi, diplomacija – sve su to metode kojim sada možete postići mnogo. Također je važno provjeravati pravni aspekt posla i ne povoditi se za savjetima pod svaku cijenu. Treba misliti svojom glavom.

Zdravlje & Savjet
Budite ono što jeste.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Svakim danom sve će vam više značiti male stvari. Nećete se zanositi senzacijama, nego ćete potiho uživati u svakodnevici zajedno s voljenom osobom. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je naći preko posla. Neka dobro otvore oči kad rade.

Karijera
Ugodno ozračje na radnom mjestu i dobri odnosi s kolegama učinit će da zaboravite na umor koji vas muči već neko vrijeme. Bit ćete spremni pomoći, a i drugi će rado pomoći vama. Utoliko ćete na posao odlaziti s više elana i volje.

Zdravlje & Savjet
Nemojte pretjerivati ni u čemu.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Iz jedne loše privatne faze, vi ćete ovih dana ući u vrlo povoljnu. Činit će vam se kao da se sve preokreće u vašu korist i bit ćete u pravu. Mnogi će opet postati otvoreni za ljubav, a voljena osoba će im biti sklona. Samci neka izlaze što češće.

Karijera
Ono što radite postajat će sve zanimljivije. Moguće je da ćete dobiti priliku nastupati pred publikom, a vi to volite. Neki će se više povezati s mladim ili novim suradnicima. Ipak, nećete moći izbjeći ni one rutinske zadatke.

Zdravlje & Savjet
Gledajte kud hodate da se ne ozlijedite.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Pred vama su dani kad ćete imati potrebu povući se u svoja četiri kućna zida. Neki će se najbolje osjećati u krugu obitelji, a sve veće ljubavne akcije odgodit će. Oni u vezama osjetit će blagu distancu, ali ne takvu da bi njihov odnos bio ugrožen.

Karijera
Moguće je da ćete imati problema s viškom energije. Radi se o tome da imate snage za dvoje, ali su objektivne prilike da to upotrijebite mršave. Otuda će doći i poneka frustracija. Činite ono što možete i na najbolji mogući način.

Zdravlje & Savjet
Držite se pravila zlatne sredine.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Sve ćete se više fokusirati na razgovore s partnerom. Poboljšat ćete međusobnu komunikaciju, a neki će zajedno putovati. Bit ćete zadovoljni. Oni koji su još sami pokrenut će korespondenciju s osobom koja nije iz njihove sredine.

Karijera
Razvoj u poslu osjetit ćete kroz sve veće povezivanje s drugima. Bit će dana kad ćete moći reći da ste istovremeno na više mjesta. Vaša spretnost porast će, a suradnja s drugima oko vas ojačat će. Odlično je za sve one koji rade u ekipama.

Zdravlje & Savjet
Kad osjetite umor, idite pod tuš, pa u krevet.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Većinu ovih dana bavit ćete se učvršćivanjem onog što ste postigli. To ćete činiti na vrlo ozbiljan način. Neki bi čak mogli predložiti ozvaničenje svoje veze. Oni koji su još sami tražit će partnera za trajnu vezu. Ništa drugo ne odlazi u obzir.

Karijera
Novčana pitanja bit će glavna tema tjedna. Bit će dobitaka, ali odmah će uslijediti i troškovi, tako da ćete u konačnici biti više manje na istom. Pazite da sami ne prouzročite neplanirane izdatke. Definirajte mjere štednje.

Zdravlje & Savjet
Budite dosljedni u svemu što ste zacrtali.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Venera u vašem znaku učinit će vas poželjnom metom raznih udvarača. Ako ste još sami, svakako izlazite van, jer su povećane šanse da ostvarite novu ljubav. Oni koji su u vezama lako će opet zavesti partnera i poboljšati međusobni odnos.

Karijera
Zaposleni u samostalnim profesijama imat će sve više posla. Svi će katkada prolaziti moralne dvojbe da li je ono što rade ispravno. Potrebno je prisjetiti se kriterija profesije i ravnati se prema njima, pa će sve doći na svoje mjesto.

Zdravlje & Savjet
Ne pretjerujte s hranom i pićem.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Izvana ćete biti poduzetni, ali ćete emocije skrivati. Moguće je tako da organizirate senzacionalan izlazak ili tulum, ali da izgledate hladno. Drugu stranu bi to moglo zbunjivati. Pokušajte biti otvoreniji u izražavanju osjećaja.

Karijera
Hrabrost kojom ćete se upuštati u nove poslovne pothvate bit će prava inspiracija za one koji s vama rade. Istovremeno ćete znati koristiti i svoje šesto čulo, pa su dani pred vama dani cjelovitih postignuća. Vi svakako idete naprijed.

Zdravlje & Savjet
Bit će zanimljivih snova.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Konačno ćete dočekati bolje ljubavne prilike. Jedini problem bit će vam vaša potreba za slobodom. Lakoća povezivanja s drugima bit će zapanjujuća, a ostanak u nekom odnosu neće isključivati komunikaciju s drugima. Društvo će vam biti važno.

Karijera
Nastojat ćete srediti svoje poslovne odnose i u tome ćete uspjeti. Ponekad zbrka bit će povezana s legalitetima, ali i to ćete početi raščišćavati. Ne sumnjajte u svoje sposobnosti, jer su vam mnogi putevi sada otvoreni.

Zdravlje & Savjet
Zanemarite prigovore autoriteta.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Iza vas je lijepo ljubavno razdoblje, pa će biti najbolje da u danima koji dolaze održite postojeće solidno stanje. Uglavnom zato jer će se ljubavne prilike prorijediti, a u odnosima će doći do blage distance. Budite nježni i strpljivi.

Karijera
Vaši nadređeni pokazat će svoju naklonost prema vama, ali će od vas i zahtijevati više. Bit ćete zbunjeni, jer neće biti vremena za slavlja i opuštanja. Ponekad će vam radne sredina izgledati grubo, ali to su realiteti. Prilagodite se.

Zdravlje & Savjet
Sretan čovjek sreću stvara.

Osobe rođene u ovom tjednu:

17.12. Milla Jovovich, filmska glumica
18.12. Brad Pitt, filmski glumac
19.12. Milka Trnina, operna pjevačica

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i  Jarac.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.