Tjedni horoskop / 17. – 24. 6. 2013.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Ni ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.

Karijera
Na dnevni red dolaze inventure. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

Zdravlje & Savjet
Idite tamo gdje vam je dobro.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima.

Karijera
Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

Zdravlje & Savjet
Neki će otputovati u rodni kraj.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju sovje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu sa prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

Karijera
Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade Učinit će to i više nego uspješno i zato će ih drugi cijeniti.

Zdravlje & Savjet
Oslobađat ćete se lutanja.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
I dalje će vas u ljubavi pratiti sreća. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate.

Karijera
Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primijetiti kad tad.

Zdravlje & Savjet
Zanemarite one koji vas pljuju.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje i danju i noću.

Karijera
Prestiž koji vam toliko znači bit će vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da razmisle malo dublje.

Zdravlje & Savjet
Nije zlato sve što sja.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Vaši prijatelji pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i zadovoljni.

Karijera
Neki će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.

Zdravlje & Savjet
Bolje se organizirajte.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite tko je tko, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da pokažete što osjećate i priliku da to učinite ispravno.

Karijera
Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte kao nikad do sada.

Zdravlje & Savjet
Mnogi će putovati. Idite.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će vas da organizirate zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

Karijera
Ne oklijevajte ako treba nešto mijenjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh neće izostati.

Zdravlje & Savjet
Zreliji ste od mnogih.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali. Izostavite to.

Karijera
Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite.

Zdravlje & Savjet
Treba vam više opuštanja.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Male tajne mudrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom selfhelp knjižicom i tu naći niz korisnih savjeta za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim.

Karijera
Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike pojavljuje se rijetko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

Zdravlje & Savjet

Razmašite se u poslu.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
I dalje ste u fazi vrlo bogatog društvnog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili poznatog društvenog mjesta gdje se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami. Vezani će biti dobro.

Karijera
Iz postignuća i sjaja vi ćete se tokom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Radit ćete i dalje dobro, a na radnom mjestu će vladati ugodno ozračje.

Zdravlje & Savjet
Preispitajte svoje prioritete.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Iako ćete objektivno imati dobar vjetar u leđa u ljubavi, svako malo činit ćete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe.

Karijera
Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

Zdravlje & Savjet
Svijet se mijenja sve brže, a i vi s njim.

Osobe rođene u ovom tjednu:

17.6. Igor Stravinski, skladatelj
19.6. Edgar Degas, slikar
21.6. Benazir Bhutto, političarka

Horoskop.hr