Tjedni horoskop / 18. – 24. 03. 2013.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Do dana vikenda vi ćete zamišljati i pripremati svoju ljubavnu strategiju. Poslužit ćete se i maštom. Krajem tjedna počet ćete djelovati, osvajati, zavoditi. Sve će više očiju biti upereno u vas, a vi ćete blistati. Zadovoljstvo je tu.

Karijera
Funkcionirat ćete poput lako zapaljivog fitilja. Malo je potrebno da reagirate, a nerijetko i nepromišljeno. Uvijek brojite do sto prije nego učinite. Dobro je za poslove u kojim se treba snaći brzo ili za one koji u sebi nose rizik.

Zdravlje&Savjeti
Izbjegavajte sve što je naglo. Čuvajte glavu.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Oni u duljim vezama sve će više imati potrebu za povlačenjem. Najbolje će se osjećati u miru svog doma i zagrljaju voljene osobe. Oni koji su još sami bit će pomalo inertni za osvajanja, a društveni život svest će na minimum.

Karijera
Vaši tajni neprijatelji odjednom će se aktivirati i to tamo gdje uopće ne očekujete. Budite spremni na udarce u leđa. Držite se pravila struke i budite oprezni. Uz takt i strpljenje sve ćete prebroditi bez većih posljedica.

Zdravlje&Savjeti
Noćne more ili nesanica. Prošećite prije sna.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Nadmudrivanja oko dominacije u osobnim odnosima potrajat će većinu tjedna. Vikend donosi olakšanje, smirenje i otvaranje jednog prema drugome. Stoga budite strpljivi i ne pričajte ako baš ne morate. Bolje je zasad šutjeti.

Karijera
Konačno će se raščistiti petljavina oko jednog posla. Bit će vam raditi lakše, ali će na vidjelo izaći rezultati koji će vas uznemiriti. Sve je to prolazno, pa im ne pridajte značaj. Uz vašu snalažljivost i trud stvari će krenuti na svoje mjesto.

Zdravlje&Savjeti
Bit će stresa od strane prijatelja.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Razumijevanje između vas i druge strane bit će temelj na kom ćete moći graditi dalje. Ali ovaj put morat ćete uključiti i strpljenje i takt jer će vanjski izazovi biti takvi da ćete jedino uz pomoć spomenutog održati mir u vezi.

Karijera
Činit će vam se kao da se previše toga sručilo na vas. Zahtjevi koji će vam se postavljati donosit će vam nemir, stres, neravnotežu. Važno je sačuvati onaj minimum energije koji vam je potreban da funkcionirate. Ostanite hladne glave.

Zdravlje&Savjeti
Ne žurite. Djelujte korak po korak.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Kako tjedan bude odmicao, primjećivat ćete da se pokreće sve više ljubavnih prilika i događaja. To će vas motivirati da se otvorite i da se jače uključite u društveni život. Samci će sve više izlaziti, a vezani bi mogli putovati. Udvoje, dakako.

Karijera
Dobit ćete odgovor od onih od kojih ste nešto tražili. Istovremeno će se otvarati novi putevi, pa ćete povremeno biti u dilemi kojim krenuti. Važno je realno procijeniti svoje mogućnosti i držati se na njima postavljenog plana.

Zdravlje&Savjeti
Moguće su peripetije na avionskim letovima.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Još uvijek ćete petljati i tražiti načine kako naći zajednički jezik s voljenom osobom. Previše pažnje poklanjat ćete sasvim nevažnim stvarima. Tako ćete gubiti dragocjeno vrijeme. Od vikenda će biti lakše, ali i dalje pazite kako se izražavate.

Karijera
Napokon će doći do dogovora između vas i poslodavca ili poslovnog partnera. Nećete biti presretni, ali realisti među vama shvaćat će da je to jedina opcija. Ulazite u fazu borbe za svoja prava i za promjene kojim težite. Budite taktični.

Zdravlje&Savjeti
Čuvajte glavu i oči.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Potrudite se učvrstiti ono što imate, jer tijekom ovog tjedna većina planeta postavit će se tako da će vam odnosi s drugima biti vrlo zahtjevno područje života. Smanjite svoja očekivanja i vježbajte samokontrolu. Ne reagirajte na provokacije. Čekajte.

Karijera
Sitniji poslovi napokon će se dovesti u red, a vaš odnos s kolegama bit će definiran. Istovremeno će biti sve više izazova, morat ćete pregovarati, te pokazati svoju vještinu diplomacije. Brzo i lako ćete se umarati. Štedite se.

Zdravlje&Savjeti
Red u životnim navikama je nužan.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Nakon dinamičnog i ugodnog ljubavnog razdoblja vi ćete tijekom ovog tjedna ući u nešto tišu, ali ne i manje kvalitetnu ljubavnu fazu. Bit će manje atraktivnih izlazaka, a sve ćete se više usredotočiti na obične svakodnevne situacije zajedno s partnerom.

Karijera

Na radnom mjestu su mogući pravi ekscesi. Bit će iznenađenja. Neki kolege bi mogli naglo otkazati suradnju, a nije nemoguće da bi i neki od vas mogli učiniti isto. Što god bilo, prvo promislite, pa tek onda skočite.

Zdravlje&Savjeti
Ne idite glavom kroz zid. Budite oprezniji.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Idućih dana ostavit ćete iza sebe ljubavne frustracije i brige, te okrenuti novi list. U tome će vam pomoći planete koje će svako malo stvarati povoljna ljubavna okruženja, te vas inspirirati za pozitivan stav prema drugoj strani. Bit će lijepih prilika za ljubav.

Karijera
Bit ćete željni provoda, zabave, rekreacije. Ako vam je posao povezan s nečim od spomenutog, radit ćete s voljom i entuzijazmom. Ako nije, gledat ćete da odradite što imate, te da čim prije zbrišete na neki sportsko-zabavni događaj.

Zdravlje&Savjeti

Poboljšanje.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Intuitivno ćete osjetiti da treba potvrditi ljubav i to ćete učiniti čim prije. Znat ćete da slijede izazovniji i prazniji ljubavni dani, pa ćete im pristupiti zrelo. Samci će biti spremni na čekanje, a vezani na distanciranje.

Karijera
Neke stvari doći će do svog kraja, a to će istovremeno biti i novi početak. To što će se sve događati na uzbudljiv način i kod nekih isprovocirati stres, bit će normalno, jer drukčije ni ne može. Stvari se okreću, a vi to sve trebate prihvatiti.

Zdravlje&Savjeti
Relaksacija je imperativ.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Baš kad vam se učinilo da stvari postaju kao ustajala voda, uslijedit će novi izazovi koji će uvjeti svjež vjetar u vaš privatni život. Na vašem licu zatitrat će osmijeh, a vi ćete brzo biti spremni na nove ljubavne pustolovine.

Karijera
Riješit će se jedna mala financijska petljavina, pa ćete raditi jednostavnije. Ovih dana jačaju poslovne komunikacije, kontakti se šire, a ponekad i na agresivan način. Moguće su iznenađujuće poruke i pozivi koje niste očekivali.

Zdravlje&Savjeti
Budite ono što jeste. Slijedite svoju prirodu.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Sanjarenje i zavođenje primjenjivat ćete sve do vikenda, kad će stvari postati malo manje atraktivne. Ipak, ono što ste ostvarili trajat će i dalje, a vi ćete imati dovoljno razloga za zadovoljstvo. Samo ne izmišljajte nešto čega nema.

Karijera
Vjerojatno ćete morati potrošiti više nego što ste planirali. Ovi izdaci će vas živcirati, ali će pokrenuti novi sustav planiranja sredstava. Trebat će reagirati brzo i učinkovito. Budite budni i držite se pravila poslovanja.

Zdravlje&Savjeti
Ne idite preko svojih granica.

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

19.3. Ivan Ljubičić, tenisač
21.3. Ronaldinho, nogometaš
23.3. Akira Kurosava, filmski redatelj

Horoskop.hr