Tjedni horoskop / 18. – 24.2. 2013.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Društvenost će se miješati s potrebom da istražite sve što je skriveno, kako izvana, tako i u duši. Neki će se pretvoriti u detektive, a neki u mudrace. Bit će ovo zanimljiv tjedan u kojem ćete svojim ponašanjem i stavom iznenađivati dragu vam osobu.

Karijera
Zaposleni u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, instituti i slično) imat će povećan obim poslova. Svaki dan događat će im se mnoštvo stvari. Svi ostali usredotočit će se na sve ono što nije u prvom planu ili je skriveno.

Zdravlje & Savjet
Slušajte svoju intuiciju.


BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Neusklađenost s voljenom osobom protegnut će se i na ovaj tjedan. Sve ćete pokušati zaboravljati u društvu prijatelja koji će ovaj put biti brojni. Ipak, mučit će vas što vam je srce i dalje prazno. Pokušajte biti strpljiviji dok ne dođu bolji dani.

Karijera
Najviše ćete se baviti poslovnim planovima. Povećat ćete ih određujući sebi nove i sve značajnije ciljeve. Neki od njih neće biti realno postavljeni, pa ih još malo proradite. Također vodite brigu da li je sve u skladu sa zakonom.

Zdravlje & Savjet
Manje jedite, više se krećite.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Potreba za dominacijom u osobnim odnosima ojačat će. Svako malo dolazit ćete u iskušenja nadmudrivanja ili raspravljanja s drugom stranom. Objektivno, sve je na svom mjestu i nemate razloga za svađu. Smirite se. Usredotočite se na ono što je dobro.

Karijera
Pred vama su dani brojnih događanja povezanih s poslom i karijerom. Prilike će se miješati sa stresovima, poneka rasprava s nadređenim bistrit će vaše ciljeve, jer će vam biti sve jasnije što želite. Mnogi izazovi mogli bi vas umoriti.

Zdravlje & Savjet
Redovno se opuštajte.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Ovih dana vjerojatno će ojačati povjerenje između vas i partnera (partnerice). Neki će jedno drugom povjeriti svoje tajne međusobno se podupirući i hrabreći. Bit ćete lijep primjer drugima kako razvijati sklad u vezi. Samci bi mogli ljubav naći na putu.

Karijera
Ugodno ozračje, dobri odnosi s kolegama, tolerancija i širina – sve biste to mogli prepoznavati ovih dana na svom radnom mjestu. Imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo i mir u duši. Stoga ćete raditi studiozno i s voljom.

Zdravlje & Savjet
Slijedite svoje ciljeve.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Distanca ili praznina u osobnim odnosima donijet će sjenu na vaše lice. Žarko ćete sanjati o ljubavi, ali nje ni otkuda. Ne brinite previše, jer će i ovo vrijeme proći relativno brzo. Usredotočite se na svoje hobije i budite strpljivi.

Karijera
Vjerojatno ćete biti u prilici pokazati svoju borbenost ili odgovoriti na provokaciju suradnika. Sve će ispasti dobro ako zanemarite svoju taštinu. Ona vam ne smije biti motiv za reagiranje. Stoga se fokusirajte na profesionalnost i na pravila.

Zdravlje & Savjet
Prolazni problemi sa stopalima.


DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Vaš osobni život mogao bi se ovih dana intenzivirati kroz zahtjeve druge strane. Morat ćete se baviti dragom vam osobom i dosta svoje energije trošiti na vaš međusobni odnos. Kako će sve to ispasti ovisi jednako o obje strane. Nađite kompromis.

Karijera
Ključ uspješnog poslovnog tjedna je u prilagođavanju. Ništa ovih dana nećete moći obaviti sami. Stoga to ni ne pokušavajte. Uvažavajte mišljenja drugih i uklopite ih u svoj rad. Tako ćete proći najbolje. Također ne raspravljajte ako ne morate.

Zdravlje & Savjet
Kad god možete, odmorite.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Mnogi će nastaviti nizati ljubavne uspjehe i uživati u bogatom društvenom životu. Oni koji su još sami i dalje imaju velike šanse sresti zanimljivu osobu koja će ih privući. Oni koji imaju djecu posvećivat će im više pažnje nego inače.

Karijera
Na radnom mjestu bit će sve više događaja, prilika i izazova. Radna atmosfera će se zahuktati do te mjere da nećete imati vremena ni za pauzu. Ovo vas neće brinuti, nego naprotiv – motivirat će vas da radite još više i još bolje.

Zdravlje & Savjet
Kratkom meditacijom povećavate radni učinak.


ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Sve ćete se manje brinuti za svoje ljubavne promašaje i sve ćete više uživati u zabavljanju bez obveza i bez očekivanja. Ovakav stav donijet će vam olakšanje, a ako se u sve uplete i vaše strpljenje, bit ćete sasvim dobro.

Karijera
Oni koji su čekali priliku da njihovi talenti isploivaju na površinu, napokon će je dočekati. Umjetnici, kreativci, sportaši i pedagoški djelatnici pokazat će sve svoje umijeće. Uspjesi neće izostati. Ostali će u poslu uglavnom uživati.

Zdravlje & Savjet
Postepeno poboljšanje kondicije i zdravlja.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Ovih dana mnogi od vas pokazat će svoju lutajuću crtu. Ona će se najčešće manifestirati kao bijeg od obiteljskih obveza (koje vas živciraju) na neobavezna druženja uz kavicu. Netko bi vas mogao proglasiti neodgovornim, ali vama će tako biti lakše.

Karijera
Još uvijek ćete se morati baviti zaostalim poslovima. Vi biste željeli dalje, ali ništa od toga dok ne pozavršavate sve što je trebalo. Usredotočite se, dobro organizirajte i krenite. Bez obzira na umor, to jednostavno morate odraditi.

Zdravlje & Savjet
Pokušajte živjeti urednije.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Oni u vezama bit će mirni, stabilni i sigurni da ih voljena osoba voli. Oni koji još traže srodnu dušu bit će otvoreni za svaku vrstu novog poznanstva, komunikativni i društveniji više nego inače. Zato će mnogi ovaj tjedan provesti u paru.

Karijera
Intenzivirat će se poslovni kontakti. Bit će vam postavljeno mnogo pitanja, a vi ćete na sve to morati odgovarati kako bi otvorili nove poslovne suradnje. Okretnost, spretnost, šarm i elokvencija bit će osobine koje ćete iskoristiti kod sebe.

Zdravlje & Savjet
Ne brinite se ako ste direktni.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Bit ćete lijepi, zavodljivi, šarmantni i duhoviti. S takvim kvalitetama možete ostvariti većinu svojih ljubavnih ciljeva. Vezani će oživjeti svoju vezu, a oni koji su još sami sigurno će biti primijećeni u društvu. Potrebno je samo izaći van.

Karijera
Financijski sustavi povezani s vašim radom postat će sve složeniji, a vaš angažman oko istih sve zahtjevniji. Uz poštovanje legaliteta, snaći ćete se dobro. Svakako poštujte pravila i zakon, jer u protivnom, sve može krenuti krivo.

Zdravlje & Savjet
Čuvajte se prehlade.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Vjerojatno ćete ovih dana polako otkrivati svoje osjećaje prema jednoj osobi. Moguće j i da ćete biti razotkriveni, ali snaći ćete se dobro. Oni koji već jesu u vezama bit će glavni pokretač zajedničkih događaja. Imat će energije za dvoje.

Karijera
Svakim danom vi ćete sve više dolaziti u središte pozornosti na radnom mjestu. Prilika da se pokažete je pred vama, pa je pametno iskoristite. Oni koji još traže posao mogli bi biti pozvani na zanimljiv razgovor. Nije isključeno da se zaposle.

Zdravlje & Savjet
Budite ono što jeste.

Osobe rođene u ovom tjednu:

18.2. John Travolta, filmski glumac
20.2. Rihanna, pjevačica
23.2. Viktor Juščenko, političar

Horoskop.hr