Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Tjedni horoskop / 19. – 25.3.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i Djevica.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Oni u vezama razvijat će svoj odnos s partnerom u pravcu učvršćivanja i sigurnosti. Sredinom tjedna svi će Ovnovi biti usredotočeni na sebe i svoj status u vezi. Neki će se potruditi izboriti se za veća prava.

Karijera
Zaposleni u samostalnim profesijama bit će u prvom planu i oko njih će se sve vrtjeti. Moguće su nove ponude ili pokretanja projekata na koje ste dugo čekali. I ostali će biti u središtu pozornosti. Sve oči bit će uprte u njih, a oni će biti puni ideja.

Zdravlje & Savjet
Pojavit će se želja za novim sportom.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Vaša hedonistička faza neće biti ništa manja nego prethodni tjedan. I dalje možete mirno uživati u društvu voljene osobe uz nešto više mašte i stila. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izlaze jer će svugdje biti dobro prihvaćeni.

Karijera
Dok vi mirno plovite dalje u stabilnom brodu, jedna grupa zavidnika kuje urotu. Moguće je da će vam pokušati podmetnuti, ali vi ćete svojom intuicijom sve prozreti i uspjeti osujetiti njihov plan. Zato je važno da budete budni.

Zdravlje & Savjet
Analizirajte svoje snove.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Oni koji u dosad samo flertovi, mogli bi prijeći na djela. Oni koji su u duljim vezama lumpat će zajedno s partnerom i prijateljima. Oni koji traže ljubav, neka se potrude izaći s društvom, jer im sanjarenje ovaj put neće biti dovoljno.

Karijera
Idućih dana vjerojatno će doći do procjene vašeg rada i rezultata. Neke stvari odvijat će se munjevito, ali proći ćete dobro. Mali nedostatak informacija potaknut će vas da sami objasnite neke stvari. Prezentirajte se.

Zdravlje & Savjet
Jačate, ali i dalje su dobrodošle male stanke.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Moguće je da će se kod vas pojaviti potreba za dominacijom u odnosu. Ne inzistirajte na tome, jer ovako kako sada stvari stoje, sasvim su u redu. Držite se onog što imate i njegujte to na najbolji mogući način. Ne mora biti po vašem.

Karijera
U većini pitanja nećete se složiti s koncepcijom nadređenih. Ipak, morat ćete prihvatiti nove planove i zahtjeve. Da bi sebi olakšali, sjetite se što ste sve uspjeli napraviti dosad unatoč preprekama. Energije imate dovoljno da sve to pregrmite.

Zdravlje & Savjet
Neravnoteža u organizmu zbog stresa.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Odjednom ćete osjetiti veliku snagu i potrebu da pokrenete niz stvari. Ipak, morat ćete taktizirati, te dozirati želje i informacije prema drugoj strani jer partner neće biti toliko otvoren i spreman za takvo nešto. Idite korak po korak.

Karijera
Pred vama su nove i velike mogućnosti za profesionalni razvoj i usavršavanje. Nisu isključene ni ponude iz inozemstva koje bi se mogle pojaviti iznenada. Nedostajat će dio informacija, pa ćete morati postavljati pitanja i čekati dio odgovora.

Zdravlje & Savjet
Ne žurite, nego sve razmotrite.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Mnogi će obogatiti svoj odnos s voljenom osobom putem seksa i erotike. Bit će vam jako stalo do konkretnog zbližavanja, pa ćete učiniti sve da stvorite uvjete za isto. Oni koji su još sami gledat će da što prije pređu s riječi na djela.

Karijera
Nalazite se pred vratima novih promjena od kojih neke dolaze iznenada i neočekivano. Ipak, dobro ćete se snaći u svemu. Vaša pozicija je u startu stabilna, a ovo je prilika da se razvijate još više. Većina će to prepoznati.

Zdravlje & Savjet
Prolazne smetnje u području glave.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Mlađak sredinom tjedna u vašoj prirodnoj 7. kući odnosa sigurno će vas potaknuti da dublje razmotrite svoju vezu i očekivanja u ljubavi. Nekima će se učiniti da je bolje mijenjati što se mijenjati da, no odluke ostavite za poslije razmišljanja.

Karijera
S jedne strane bit će podržani od drugih, no s druge strane, od vas će se očekivati i dosta prilagođavanja. Morat ćete dobro balansirati između svog zacrtanog plana i onog što vam donose poslovne situacije. Treba prepoznati kad djelovati, a kad ne.

Zdravlje & Savjet
Budite budni.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Mnogi će odjednom postati zaokupljeni situacijom na radnom mjestu, tako da će partnera ostaviti po strani. Ipak, on (ona) neće trpjeti jer se osjeća sasvim dobro. Pokažite darom svoju naklonost, ako se već ne vidite prečesto.

Karijera
Na poslu će se događati promjene, uvođenje reda, novih pravila koje sežu do najdubljih pora poduzeća. Pojavit će se i novi zahtjevi povezani s uvjetima rada, načinom rada i pozicijom i ustrojem radnih mjesta. Dobro ćete proći kroz sve to.

Zdravlje & Savjet
Idite tamo gdje vam je dobro.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Mlade osobe imat će povećane ljubavne zahtjeve, kao i potrebu za zabavom. Bit će nezaboravnih tuluma. Nešto zreliji osjećat će snažnu privlačnost prema osobi s kojom rade. Potrudite se otići barem na kavu. 

Karijera
Zaposleni u zabavljačkim, sportskim i pedagoškim djelatnostima prolazit će kroz dane pune promjena, novih pravile igre, ali i izazova koji će ih motivirati. Nitko se neće moći skloniti od novog, pa i u drugim djelatnostima, no na nešto blaži način.

Zdravlje & Savjet
Ojačat ćete u svakom pogledu.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Bez obzira na nemire koji će povremeno dolaziti iz drugih područja života, vaša ljubavna veza bit će čvrsta i stabilna, a obje strane u njoj zadovoljne. Možete mirno spavati u zagrljaju voljene osobe. Sve je na svom mjestu. 

Karijera
Tjedan pred vama donijet će izazove s kojim ćete se znati suočiti. Imat ćete sve što je potrebno da rješite ono što dolazi. Oslonit ćete se na svoju točnu procjenu, na svoju energiju, koje i te kako imate, te na svoja načela koja su ispravno postavljena.

Zdravlje & Savjet
Budite ono što jeste.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Povremeno ćete prebirati po svojoj ljubavnoj prošlosti iz koje će vas trgnuti nenadani pozivi dragih vam ljudi. Njih će biti sve više i uspjet će vas izvući van iz letargije. Idite među ljude, otvorite se i sreća je tu, pred vama.

Karijera
Uslijedit će neočekivano jak i dobar razvoj poslovnih kontakata. Zateći ćete se zapleteni u mreži ljudi kojim ćete stalno morati davati određene informacije, ali ćete dobivati i vama važne odgovore i upute. Rad s ljudima odlično je postavljen.

Zdravlje & Savjet
Čovjek je čovjeku lijek.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Prestat ćete tražiti nemoguće i spustit ćete se na zemlju. Oni pametniji prihvatit će partnera takvog kakav jest i pokušat će ne uzimati njegove kritike za ozbiljno. Na taj način ojačat će toleranciju i poboljšati svoju vezu. 

Karijera
Tokom ovog tjedna vjerojatno će doći do nekih promjena povezanih s načinom zarađivanja ili sustava financiranja onog što radite. Budite spremni na to da su moguća i iznenađenja, no u konačnici vi ćete proći sasvim dobro.

Zdravlje & Savjet
Dobro bi vam došla meditacija ili joga.

Osobe rođene u ovom tjednu:

19.3. Ivan Ljubičić, tenisač
21.3. Ronaldinho, nogometaš
25.3. Rudolf Perešin, pilot

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Savjeti stručnjaka

Kad je riječ o ženskom intimnom zdravlju, čini se da tu uvijek postoji neki tabu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.