Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 24. – 30.9. 2012.

Njsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Strijelac i Lav.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Objektivno ćete imati dobrih prilika za zbližavanja s osobama suprotnog spola, no računajte da će sve to biti isprepleteno s povremenim iskrama, malim ljubomorama i iskušenjima kroz koja ćete morati pokazati dosta uviđavnosti prema drugoj strani.

Karijera
Mirom i tolerancijom nadilaze se i najveće razlike u mišljenjima. Imajte to na pameti kad budete sjedili za stolom sa svojim poslovnim partnerima i budete dio pregovaračkog tima. Budite otvoreni za sve opcije.

Zdravlje & Savjet
Nastojte živjeti zdravo i redovno se odmarati.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Ulazite u prilično zahtjevan ljubavni tjedan. Kod nekih će se to manifestirati kroz stalna iskušenja svađa, ljubavnih scena, ljubomora i potrebe za kontrolom bez mnogo razuma, a kod drugih kao prava ljubavna suša s pravim mukama ljujbavnih čežnji.

Karijera
Svakako isključite emocije kad radite. Najviše zato što će vas one stalno usmjeravati na subjektivni sud i nećete znati procijeniti stvari. Držite se strogo zadanih pravilnika i slijedite ih čak i onda kad vam se učine krajnje glupi.

Zdravlje & Savjet
Poštujte pravilo zlatne sredine.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Ljubav ćete najlakše nalaziti na zabavama ili kroz komunikacije (može i virtualna ljubav). S druge strane, na mjestima gdje se krećete svaki dan postoji mogućnost da dođe do neprimjerenog ponašanja ili nesporazuma. Zato pazite kako reagirate i sve će biti dobro. 

Karijera
Poslovi povezani s ugodom, estetikom ili umjetnošću ići će vam bolje nego što se nadate. Uslužne djelatnosti će pak u vama izazivati stalno naprezanje i umor. Zato će kreativci blistati, a ugostitelji gunđati.

Zdravlje & Savjet
Zanemarite brige. Nađite nešto veselo.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Izlasci, provodi i zabave kojih neće manjkati, osim zanimljivih poznanstava donijet će vam i destabilizaciju vlastitog samopouzdanja. Neki će se ponašati tako da bi mogli prolazno unestabiliti i svoju vezu. Budite pod kontrolom, pa će sve proći dobro.

Karijera
Pred vama su dani inventure. Neki će to činiti potiho, u sebi, dok obavljaju redovne zadaće na radnom mjestu, dok će drugi zbrajati dugoročne rezultate i osmišljavati novi plan kako uopće nastaviti dalje. Vrijeme je analiza.

Zdravlje & Savjet
Oslabljen imunitet traži zdrav život.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Istina je da ćete biti u centru pažnje, ali je još veća istina da ćete biti skloni provokacijama, intrigama i činjenju stvari pod svaku cijenu. U takvim okolnostima neće nedostajati ni poneka ljubavna svađa s dodatnim začinom strasti.

Karijera
Bit ćete bučni i nimalo skloni kompromisima, a situacije će zahtijevati suprotno. Zbog toga će vaš radni učinak biti glasan, ali kvalitativno manjkav. Najbolje bi bilo da se malo povučete, saberete i sredite svoje misli. Kontrolirajte se.

Zdravlje & Savjet
Razmislite o svojim ciljevima.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Oni koji su upali u zamku tajne ljubavne veze ovih dana mogu očekivati neugodan trač ili provokaciju kroz što bi mogli biti otkriveni. Ako već imate ono što volite i svakako želite sačuvati svoju privatnost, povucite se. Ako treba, prorijedite susrete.

Karijera
Netko od sponzora mogao bi naglo otkazati suradnju, ali vi ćete sve uspjeti postaviti na noge zahvaljujući svojim sposobnostima. Ova novonastala samostalnost podići će vam samopouzdanje. Oni koji uče na dobitku su.

Zdravlje & Savjet
Netko još čeka da mu se ispričate za svoju glupost.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Ne inzistirajte na učvršćenju jednog odnosa jer sad nije najbolje vrijeme za takvo nešto. Pustite vremenu neka radi svoje i vidjet ćete da će sve polako doći na svoje mjesto. Što više budete strpljivi, bit ćete i sretniji. Vjerujte u ljepše sutra.

Karijera
Moguće je da ćete se zateći u jednoj poslovnoj debati u kojoj će biti borbe, ali ćete u konačnici vi odnijeti pobjedu. Poslužite se svojim znanjem, galantnošću i onim idejama koje su povezane s vašim idealima. Put vam je otvoren, i doslovno i preneseno.

Zdravlje & Savjet
Jačate.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Gotovo ništa vam neće ići na ruku kad se o ljubavi radi, ali najvažnije je da smirite sami sebe. Uspijete li se suzdržati od ljubomore, svađa, naglih reagiranja, već ćete time napraviti korak naprijed i otvoriti vrata za bolju ljubavnu budućnost.

Karijera
Neki će se truditi previše, neki će u posao unositi previše emocija, neki će gledati da čim prije obave što više. Već primjećujete – svakom će nedostajati mjere. Zato će vam ovaj tjedan biti naporan. Olabavite.

Zdravlje & Savjet
Zastanite, duboko dišite i pustite sve. Bar na tren.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Vaši ljubavni ideali bit će jedno, a ljubavna stvarnost drugo. Moguće su smicalice i intrige na koje niste računali, pa da ispadnete naivni. Ipak, u konačnici, netko tko ima savjesti mogao bi se postidjeti i ispričati vam se. Vi ćete ispriku prihvatiti.

Karijera
Na površinu bi mogle isplivati vaše zasluge u jednom poslu, no istovremeno će vam biti upućeni i prigovori. Uzet ćete u obzir i jedno i drugo, te zaključiti da ste na pozitivnoj nuli. Nastavit ćete dalje s osmijehom.

Zdravlje & Savjet
Bit ćete zdraviji od većine.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Ovih dana nastojte odvojiti svoje prijatelje i voljenu osobu jer jedni s drugim neće ići zajedno. Jednostavno se neće složiti, a ono što bi se moglo izazvati, samo će vas umoriti. Vrlo brzo sve će biti opet u ravnoteži, a vi dobri i s jednom i drugom stranom. 

Karijera
Povećavaju se poslovni zahtjevi prema vama. S jedne strane to vas veseli, ali niste sigurni da se sve događa u pravi čas. Ipak, netko viši je gospodar vremena, a na nama je da se što bolje prilagodimo. Vi ćete u tome uspjeti.

Zdravlje & Savjet
Više se odmarajte i opuštajte.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Izazovi koje ćete idućih dana doživljavati u svom ljubavnom životu vjerojatno će vas umoriti. Potrebno je sačuvati hladnu glavu i ne unositi se u emocije bez mjere. Najviše će vam pomoći vaš filozofski stav putem kojeg sve možete prevladati.

Karijera
U dugoročnijim poslovima bit će jasno da postoji velik napredak i da vam je otvoren put za napredovanje. Oni manji, tekući poslovi ići će vam na živce, ali i njih treba odraditi jednako kvalitetno kao i ove atraktivne.

Zdravlje & Savjet
Redovno se odmarajte jer vam nedostaje energije.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Izgledat će kao da ste zastali na pola puta nesigurni da li da se upustite u jedan odnos ili ne. Prilika će brzo proći. Slušajte svoje srce, a što se tiče vaše nesigurnosti, ovaj put je povezana s izazovima pretjerivanja u strastima. Kontrolirajte se i sve će biti dobro.

Karijera
Bit ćete vrijedni i funkcionirati odlično u operativnim poslovima. Kad se radi o kreativnosti, tu bi mogli pretjerati s previše izražajnosti (prejake boje, previše materijala, krajnosti u estetici). Budite suzdržaniji.

Zdravlje & Savjet
Poradite na svom stilu.

Osobe rođene u ovom tjednu:

25.9. Will Smith, filmski glumac
27.9. Daniela Trbović, televizijska voditeljica
28.9. Naomi Watts, filmska glumica

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Život u dvoje

Vrlo je lako pobrkati požudu i ljubav, pogotovo u ranim počecima veze. Kako biste razlikovali te dvije vrste osjećaja, donosimo vam glavne razlike.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Lav, Strijelac, Djevica

Horoskop

Mnogi pretpostavljaju da je Škorpiona praktički nemoguće povrijediti zbog toga što dobro skriva svoje osjećaje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.